Kasutajate verifitseerimine portaalis Vint.ee

Loetud 415 kasutaja poolt

põrguline12 2022-01-04T16:51:46+02:00
minagi olen paga makse teinud ei tohiks probleemi olla kes ma olen osta ee olen ka põrguline12 
MeikopVint.ee asutaja 2022-01-04T17:35:18+02:00
Jah,

Nagu ma mainisin, kõik ei pea hakkama oma dokumendist pilte saatma.
Paljud ei saa siiski sellest aru, et verifitseerimine tähendab seda, et teie nimi muutub teistele verifitseeritud kasutajatele nähtavaks.
rabapalm 2022-01-04T18:24:44+02:00
Vot see on igati vale, sest keegi , kes siin verifitseeritud võib seda teavet mujal kasutada- ega verifitseerimine ei anna ju teiste isikuandmete suhtes mingeid suuremaid õigusi! Kuna pareguses profiiliformaadis on nn. varajtud andmete ridadel suht mõttettid asju,  mida kasutaja ei peaks varjama, siis on 1 võimalus  ( kui pole ruumi 1 rida juurde teha) päriisnimi sinna panna ja oluline on, et ei saaks pseudonüümi siduda pärisnimega või õigemini peab see olema kasutaja vaba tahe. Kui on selliseid tirniire, kus tuleb oma nime all esineda, siis taaskord peab olema vaba tahe, kas kasutaja lubab seda näha! Nii elementaarne, aga miks ei taheta sellest aru saada! Sellepärast ka paljud verifitseeritud hääletasid hiljem vastu verifitseerimisele, kuna neid ei teavitatud, et kohe saab näha nende aliast ja pärisnime sunduslikult! Erinevaid põhjusi, on siin üksikutena väga palju juba eelnevalt toodud, miks see kõika vale ja ka ebaseaduslik on! Paar näidet: tööandja-töötaja suhted; õpetaja -õpilase jne jne. Tean väga pallju õpetajaid , kes omavad instagrammis, facebookis jne pseudonüüme erinevatel põhjustel. 
 Nii, et  loogilisi lahendusi on pakutud . Veel 1 näide ju, et kui ma lähen ametlikule live turnale siis ma ju seal esinengi oma nime all, mitte rabapalmina ( ei lubatagi) . Samamoodi olgu siis siinsetel meistrivõistlustel vms. , kes verifitseeritud, saab osaleda , aga ei pea oma aliast näitama. paljud õpetajad siin võib-olla ei taha kaarte mängides näidata oma tegelikku nime või töötahad ei taha, et nemde tööandjad teavad nende teatud hobidest tööajal :D - seljuhul ei saaks nad jälle ametlikel turniiridel nõuatavat nime näidata, sest alias ju kohe näha. Head näited tõi Soosiim mu arust, et kõiki ohtusid ei osata ju kartagi, mis tekkivad guugeldamisega seoses! 
rabapalm 2022-01-04T18:46:40+02:00
Kordusena siia, siis Soosiimu sõnastus:

soosiim28.11.2021 20:32
Veel üks mõte. Seoses nime avalikustamisega tekib võimalus e-jälitamiseks. Kogenematute sotsmeedia kasutajate jaoks tähendab see soovimatut info levikut. Mul läks täna paar minutit, et leida üles mõnede ferifitseeritud kasutajate fb kontod ja nende kaudu avastada nende eraelu puudutavaid fakte. Need ei pruugi mingi saladus olla, aga kas kõik ikka on selle peale mõelnud? Kui me räägime siin jututoa kuritarvitamisest, siis antud võimalus loob lisavõimaluse küberahistamiseks juba palju laiemal tasandil.
Mets58 2022-01-04T19:12:26+02:00
Nõukaajal olid verifitseeritud seltsimehed koos nimede ja fotodega ning sünniajaga miilitsamajade ees "autahvlitel" ning möödujad said neid vaadata.
rabapalm 2022-02-20T08:16:20+02:00
Kas tõesti on kõik ära väsinud ja leppinud, et ainusikuliselt on tehtud verifitseerimine hullemini kui Stalini ajal! Koos verifitseerimisega seotakse ka sinu pseudonüüm. Täitsa kindel, et keda meelitati verifitseerimisega, neid ei teavitatud sellest, et koos pärisnimega saab näha ka nende kasutajanime!. Kuidas on see võimalik tänapäeval, et osaled ametlikul turniiril, kuid pead avalikustama ka oma pseudonüümi. Pealegi veel ametlikult maleliidu poolt finantseeritud turniiril, näiteks!? Põhjendus, et seda seost näevad ainult verifitseeritud kasutajad, ei päde üldse, sest sel pole mingit tähtsust!
Katre 2022-02-20T11:24:12+02:00
Mina rahul , milleks vinguda :) 
rabapalm 2022-02-20T12:05:22+02:00
Järelikult pole sa kokku puutunud küberkiusamisega ega ei tööta kuskil avalikus riigiasutuses ja oled väga korralik iniumene, kes tööajal ei tegele millegi kõrvalisega! :)
rabapalm 2022-02-20T12:13:34+02:00
Ja millega sa, Katre , rahul oled!? Kas sellega, et ilma sinult luba küsimata seostatakse sinu identiteet sinu aliasega. Ilmselt sa lihtsalt pole kokku puutunud asjoludega, mida taoline lähenemine tähnedab!? Võiks ju siis kohe alguses öelda, et kui liitud, siis mängi ma nime all, milleks üldse kasutajanimesid vaja. Vaja sellepärast, et igaüks ei taha avalikkuse ees näidata, millega ta privaatselt tegeleb- see peaks demokraatlikus ühiskonnas olema täiesti tavaline arusaam. Minu väga paljud tuttavad õpetajad ei taha küll, et nende õpilased hakkaksid neid terroriseerima mingil mängusaidil osalemise pärast. Ei iole ju midagi keerulist, et siinne kasutaja saab ise valida, milliseid andmeid teised kasutajad tema kohta näevad ja milliseid mitte!! Vint.ee ju nagunii teab!! Aru ei saa, kuidas mõttemängudega tegelev keskkond saab olla nii jörm
bacco 2022-02-22T15:52:52+02:00
Raba postitus : miks ei saa sinna like või mitte panna
Ja, punkt, mitte mingit 20 vms poolthäält. Puhas suukorvistamine. Kirjanikud saavad pseudonüüme kasutada, isegi nõuka ajal võis. Elagu tõelised aarialased! Kõik uuendused peaks ikka kuskile edasi viima. Oma toitva käe närimine või oksa, millel istud, saagimine, ei näita just erilist andekust. Pean silmas neid VIP-e , kes ennast ei taha avalikult esitleda...
Meikopi esimesi postitusi samuti ei ?
Ainuisikuliselt otsustatud

Võiks siis vähemalt jätta rääkimisõiguse mängijate vahel omas lauas,kurt isegi tere ei saa öelda,või siis mõni vip laseb ajal lihtsalt jooksta aga märkust ei saa teha,
Igatahes minu jaoks on see kõige viletsam otsus 10 aasta jooksul...

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele