Kasutajate verifitseerimine portaalis Vint.ee

Loetud 415 kasutaja poolt

rabapalm 2022-03-20T09:30:18+02:00
Ja nii siis jääbki!? Ei reageerita üldse! Ehk siis suukorv pähe, vaigistame mängijad ja ühtlasi ka head ettepanekud. Tegelikult paras lasteaed. 2 korda on mind verifitseeritud ja ka minu nimi avalikustatud, ilma minu käest luba küsimata! Kuidas saab olla võimalik, et mõttemängude saidil ei saada ikkagi aru, et kõik inimesed ei taha, et nende pärisnime ja aliast seostatakse! See peab olema VABATAHTLIK!! Kas tõesti pole kohale jõudnud!? Kas üldse veel mõni mängude sait maailmas ( äkki venemaal) , kus selline ebademokraatia.?
 Kuidas on võimalik, et ma ei saanud Eesti kodanikuna  osaleda seeriavõistlusel males, kus tingimuseks oli n.ö verifitseerimine. Ma olen igatepidi verifitseeritud ja kõik vastavad dokumendid on olemas, isegi sünnitunnistus veel alles. Aga mõelge veelkord selle peale- ka kõik n.ö. siin verifitseeritud kodanikud-,  et tegelikult on ju väga lihtne lahendus, millega Meikop saaks hakkama mõne tunniga. Isikuandmetes ju praegu olemas päris mitu rida, mida näed sa ainult ise, sinna tuleks kas lisada 1 rida või välja vahetada mõnega ( miks peaks krediit olema salajane, näiteks) ja lasta kasutajal endal otsustada, milliseid andmeid ta enda kohta näitab, milliseid mitte! Küsimus lihtsalt arusaamises ja tahtes! Paistab, et ei ole ei arusaamist ega ka tahtmist teatud asjadega siin tegeleda! Ei oska veel öelda, et kas ainuisikuline jäärapäisus või on kollektiivselt kuskil tagatubades vastuvõetud otsus....

Mets58 2022-03-20T11:10:05+02:00
rabapalm loe siit 5. leheküljelt enda 1. jaanuaril kell 23.33 tehtud postitust ja Meikopi 2. jaanuari vastust
rabapalm 2022-03-20T11:29:36+02:00
Ja mis siis sellest lugemisest kasu? Vint.ee enda poolt kehtestatud reegleid ei arvestata üldse, sest sellise diktaatrliku verifitseerimise vastu  andsid oma hääle päris paljud ( äkki üle 60 kasutaja). Meikopi väitel annaks sellise küsimuse puhul- kui midagi ilma rahata saab- vastuse jah ükskõik kes!? Tegin väikese uurimistöö just selle "ei verifitseerimisele vms" küsimuse suhtes ja seal olid nendest, kes asjaga rahul polnud, vähemalt üle 20 verifitseeritud või VIP-kasutaja, aga paisatb ikkagi , et otsustatakse ainuisikuliselt, mis iseenesest väga ohtlik! Minule ja ilmselt kõigile lubati , et verifitseerimise korral jääb seos kasutajanimega avalikustamata! Mis mõtet siis kasutajanimedel üldse!! Libadust ei täidetud ja suukorv lükati enamikule nina otsa. Paljusid asju tehakse ikkagi nii, et teeme midagi ära ja siis hakkame parandama, ümber tegema - ei ole nagu ratsionaalne! Ok, kui mängudega nii, aga kui tegu issikuandmetega, siis ikka väga piinlik- sesl ei tohi küll midagi "katsetada"!
Mets58 2022-03-20T12:11:42+02:00
raba vaheta kiiresti oma profiilipilti, naabripoiss ütles, et pildituvastusprogramm tuvastab seal su isiku ära. 
rabapalm 2022-03-20T12:54:50+02:00
Mul nn. pilditeisikuid Eestis mitmeid, ilma DNA-ta ei saa midagi :D
rabapalm 2022-03-20T13:11:46+02:00
Ok, 1 ettepanek siis.... Privaatselt ja omavahel võiksid kõik saada õiguse rääkida; samuti foorumites, sõltumata sinu VIP või mingist muust staatusest. Kui vinti aitab majanduslikult see, et suures juturuumis võiksid ainult sõna võtta ainult " rikkad", siis olgu. Saan aru ka sellest, et tülikas tegeleda pidevalt sõnavabadusest tulenevate probleemidega, aga foorumis ju võimalik ebasobiv postitus adminnil kustutada ja eravestlusesse nagunii ei sekkuta. Miks peaks neid võimalusi keelama!? Mingi totalirismi-laadsed reeglid peaks siin ikkagi mõttemängude maailmas ära keelama. 
 Ahjaa, 1 küsimus sisi juurdfe, kas me vene lipu all mängijaid siin saidil aktsepteerime!!??
liikur 2022-03-20T17:38:42+02:00
Ma isiklikult ei arva, et venelased vindi toimetamistes milleski süüdi oleksid. Või on?
Rambo96 2022-03-23T02:30:10+02:00
Rabapalmile. Need, kes on vastu, on lihtsalt leidnud omale muud väljundid.

Ma pidin end täna päevaks vipiks tegema, et siia kirjutada, et vindis terve ristsõna mänguruum ei toimi. OK. Meil on alternatiivseid võimalusi, et sellest teada anda, (aga noh 99,9% juhtudel ei ole väga viitsimist saada kuskile [email protected] (või mis see vindi meil ongi???) meilii sisuga "Ristsõna küsimuses nr xxxx on kirjaviga." ning peast nii soe ka veel pole, et hakkaks peale maksma, et teadata, et sinu loodud kraam ei toimi. Verifitseerimine leheküljel, mis ei suudan end niisamagi töökorras hoida, ei tundu ohutu.

Ja mis puutub venelastesse.  Rabapalm, las nad mängivad rahus. Iga sent, mis nad investeerivad krediidi ostmise kaudu vinti, on see sama sent, mis jääb putjal saamata eeldusel, et Meikop seda talle edasi ei kanna. Toetame rahu, aga oma sanktsioonide ja massipsühhoosidega päris debiilseks pole ka mõtet minna. 
See on umbes sama kui Hr Rabapalm saata giljotiini alla sellepärast, et Rambo96 ei oska kabet mängida...
MeikopVint.ee asutaja 2022-03-23T09:30:19+02:00
Ekraani ülaosas on link "Tagasiside". 1 klikk.
rabapalm 2022-03-29T06:37:51+03:00
Näete siis ise, kõik targad ha toredad, kuidas juttu saab hoopis valesti tõlgendada ja mitte millestki aru saada. Rambost oleks varem muidu hoopis rohkem lugu pidanud, aga kui inimene siin vabalt esineb sama ala edetabelites mitme kasutajanimega ja Meikop seda ka mahitab, lausa soovitades mul ka teha uus kasutajanimi, et osaleda ametlikel turniiridel, polegi midagi öelda!!  Kas ma kordagi rääkisin venelastest!? Rääkisin ju vene lipust! Aga igaljuhul ei sobi siia saiti diktatuur ja lenini/stalini/putini- taoline tegutsemine, kus ei arvestata mängude üldtunnustatud reegleid ega muidugi  ka meie aegruumis üldtunnustatud vestluste põhimõtteid. Jah, on siis toredaid mänge ja originaalseid, kuid  kui 1 inimene ainuisikuliselt lihtsalt teeb tavareeglid ümber ja esineb vint.ee meeskonnana, ei ole asi ok! Usun , et see postitus kaob päris ruttu, kuid tõde peaks siiski  kõik teadma; näiteks, ka vene rahvas, eksole.!

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele