Eestikeelne Wordle?
Loetud 119 kasutaja poolt
Äkki teeme lihtsamalt - päeva esimene mõistatus kõikides tüüpides läheb tabelisse kirja? Kõigil võib see siis olla erinev sõna. Kui neid mõistatusi on tulevikus 10+, tulevad parimad lahendajad välja nagunii.
Üks täiendus mis ma veel mõtlen on see, et üritaks mänguruumis inimesele anda lahendada sõna mida ta veel lahendanud ei ole. Hetkel võetakse lahendatav sõna juhuslikult ja on teoreetiline võimalus, et inimene peab 3 korda sama sõna lahendama.
Kolmandaks - see automaatne andmebaasi täiendamine ei toimi. Mul jäänud vist üks ööpäev kontrollimata sõnu ja andmebaasis on 2500 "öhsok" tüüpi sõnu - inimesed proovivad suvalisi tähekombinatsioone, mis siis andmebaasi salvestatakse.
Teen paremini: Kui kuulud "ristsõnade sisestajate" gruppi ja pakud sõna mida andmebaasis ei ole, tuleb sulle kõrvale kast "Kas soovid sõna "X" andmebaasi lisada?". Aktiivsemad lahendajad lisan ise "ristsõnade sisestajate" gruppi.
Keskmine lahendusaeg pole sama, mis mediaanaeg. Mediaan tähendab edetabeli keskel asuvat aega. Mõte oligi seda minu pakutud süsteemi kasutada ainult kokkuvõtlikus edetabelis, mitte iga tüüpi mõistatuse edetabelis. Kui panna kokku lihtsalt erinevate inimeste lahendatud erinevate mõistatuste ajad, tuleks pigem segadus kui võrdlusmoment.(kui mõtlesid need 10+ aega ühes tabelis liita, siis võib juhtuda, et keegi saab näiteks ühe tema jaoks tundmatu sõna, lahendab seda kaua ja kaotab selle tõttu võimaluse võrrelda 9 ülejäänut, milles tal hästi läks.)See "juhuslik päevamõistatus" mulle meeldib. Aga see korrutamine keskmise lahendusajaga vist mitte.
Äkki teeme lihtsamalt - päeva esimene mõistatus kõikides tüüpides läheb tabelisse kirja? Kõigil võib see siis olla erinev sõna. Kui neid mõistatusi on tulevikus 10+, tulevad parimad lahendajad välja nagunii.
Üks täiendus mis ma veel mõtlen on see, et üritaks mänguruumis inimesele anda lahendada sõna mida ta veel lahendanud ei ole. Hetkel võetakse lahendatav sõna juhuslikult ja on teoreetiline võimalus, et inimene peab 3 korda sama sõna lahendama.
Päris järjest pole sama sõna tulnud, aga mõnda sõna on õnnestunud juba mitu korda lahendada küll. Vähemalt paari nädala jooksul sõnad võiksid mitte korduda
Ma tulin sama kirjutama, et võiks tulla ainult sellised mida varem lahendanud pole. Just nägin kuidas olin 3 päeva tagasi 40 seki kiirem olnud, endale ikka kaotada ei tahaÜks täiendus mis ma veel mõtlen on see, et üritaks mänguruumis inimesele anda lahendada sõna mida ta veel lahendanud ei ole. Hetkel võetakse lahendatav sõna juhuslikult ja on teoreetiline võimalus, et inimene peab 3 korda sama sõna lahendama.

sõna KANNE on esikolmik minu nimel.Üks täiendus mis ma veel mõtlen on see, et üritaks mänguruumis inimesele anda lahendada sõna mida ta veel lahendanud ei ole. Hetkel võetakse lahendatav sõna juhuslikult ja on teoreetiline võimalus, et inimene peab 3 korda sama sõna lahendama.