Vint.ee 15!

Loetud 83 kasutaja poolt

MeikopVint.ee asutaja 2022-03-01T08:39:42+02:00
Tere,

Läinud pühapäeval (27.02) sai vint.ee 15-aastaseks! 
15 aastat on ühe veebikeskkonna jaoks päris soliidne vanus - ei ole palju veebilehti (ja eriti mängukeskkondi), kes nii kaua oleks vastu pidanud.

Vint.ee arendusse on pandud väga palju aega - tänase seisuga umbes 10000 tundi. Selle ajaga oleme toonud vinti üle 30 mängu, kirjutanud veebiosa mitu korda ümber (Vint.ee 2.0, Vint.ee 3.0) ning loonud palju muud ägedat funktsionaalsust (online turniirid ning treeningkeskkonnad). Kõik selleks, et meie kasutajatel oleks iga päev võimalik nautida intelligentset meelelahutust!

Soovime tänada kõiki meie kasutajaid, kes endiselt meie portaali külstavad. Hea meel on tõdeda, et meie kasutajate arv tõuseb jätkuvalt - eelmine aasta külastas meid üle 115 000 unikaalse kasutaja!
Erilised tänud lähevad meie toetajatele ja VIP kasutajatele, kes annavad enda panuse, et seda portaali elus hoida!

Tervitades,
Marten Meikop
Vint.ee asutaja
15.jpeg
Eva1 2022-03-01T09:27:21+02:00
Palju õnne,Vint.heart

Minu jaoks olete asendamatu ja hindan väga teie tööd,eriti Meikopi.
Jätkuvat soovi muuta Vint veel paremaks

Päikest
Ela 64
soosiim 2022-06-12T10:33:50+03:00
Õnne ja muid tarvilikke vidinaid on mul taolistel puhkudel kombeks soovida! Sain täna teavituse, et ka minu kasutajanimi selles keskkonnas sai täna 15, seega pea algusest peale kaasa lonkinud :) Meenutasin, et kuidas siia eksitud sai ja selline lugu: olin kirglik sudokude lahendaja sellises keskkonnas nagu karu, aga seal läks asi jamaks miskipärast - ei mäletagi täpselt kas ei toiminud miski v taheti seal ebamõistlikku raha saada, igatahes levis jutt, et on tekkinud mõnus paik, kus rahus lahendada saab ja nii see seltskond sealt siia pages. Mulle on vint.ee olnud selline mõnus lõõgastumise viis ja paneme siis veerandsajani edasi :) P.s. Tänan kingituse eest! 

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele