mida ette võtta katkestajatega turniiridel?

Loetud 146 kasutaja poolt

kullatykike 2009-06-03T13:35:07+03:00
Häirib see, et kui kaotatakse esimesed kaks või kolm mängu, jäetakse turniir pooleli. Ehk on võimalik mõelda sellistele mingi karistus. Seda on ette tulnud ikka juba väga palju kordi.
jaanusVint.ee asutaja 2009-06-03T14:06:57+03:00
Aga miks see häirib? Sinu jaoks ei tohiks see ju väga palju muuta.
uduputukas 2009-06-03T14:52:26+03:00
[i]postitas jaanus[/i]
Aga miks see häirib? Sinu jaoks ei tohiks see ju väga palju muuta.

See on suht häiriv jah. Eriti kui ollaxe esimesel kohal ja on veel 1 voor lõpuni ja rahvast sedavõrd täpselt, et kui lahkuda, siis ei pea enam viimast vooru mängima ja saab niiviisi kindlustada oma kohta. Sama kehtib ka teiste ja kolmandate kohtade puhul.
Ei usu, et siin kedagi karistama peax , aga mängija lahkudes turniirilt, võix tema nimi kyll jääda mängima. Ehk siis saada kaotusi turniiri lõpuni. Siis saax ka iga kell turniirile tagasi pöörduda.

TiiT 2009-06-04T09:09:49+03:00
Liidrid vist lahkuvad harva, pigem lahkuvad need, kellel ei õnnestu võite koguda, ja siis antakse alla. Suht ebaviisakas värk tegelikult, ja mind ka isiklikult häirib see. Aga eks ta igaühe enda eetika küsimus ole. Mina järgin põhimõtet et kui lähen turniirile, siis olen seal lõpuni. ja siiani olen seda ka teinud.
MeikopVint.ee asutaja 2009-06-04T10:43:51+03:00
Uduputukal on mõte olemas. Võib teha küll nii, et kui turniirile lähed, pead seal lõpuni olema. Ja kui ära lähed, saavad su tulevased vastased kaotuse kirja. Nii jääb võimalus ka netiühenduse kadumise puhul alati tagasi tulla.

Loomulikult peab välja mõtlema ka mingisuguse karistuse turniiri pooleli jätmise eest (-100 turniiri reitingupunkti näiteks? või turniiride korraldamise keeld nädalaks ?)
TiiT 2009-06-04T14:39:58+03:00
-100 ei saa, sest võibolla ma lahkun turniirilt sellepärast, et mul nett läks ära. Ja pealegi see reitingu muutmine muude vahenditega viib reitingusüsteemi balantsist välja.

Kui jätta äraläinud kasutajad turniirile, siis mitmed kasutajad peavad istuma niisama ja ootama vastase aja kukkumist. See on nagu ka jama natuke.

Kui, siis äkki teha nii et kes viimase 1-2 (või 3) vooru ajal ära läheb, et siis see jäetakse mängu ikkagi ja vastane saab tema arvelt võidupunktid, kui ta minekut on teinud.
jaanusVint.ee asutaja 2009-06-04T16:36:48+03:00
Mis toimub pärismaailmas, kui poole turniir pealt lahkud?

Reitingut vast ei puudutata? Kas karistust järgneb (nt. 10 piitsahoopi) ? :)
uduputukas 2009-06-05T04:02:12+03:00
[quote][i]postitas Meikop[/i]
Uduputukal on mõte olemas. Võib teha küll nii, et kui turniirile lähed, pead seal lõpuni olema. Ja kui ära lähed, saavad su tulevased vastased kaotuse kirja. Nii jääb võimalus ka netiühenduse kadumise puhul alati tagasi tulla.

Loomulikult peab välja mõtlema ka mingisuguse karistuse turniiri pooleli jätmise eest (-100 turniiri reitingupunkti näiteks? või turniiride korraldamise keeld nädalaks ?)
[/quot

Arvan ikka , et kes lahkub saab kaotused kirja, mitte tema vastased ja mis puudutab karistamist siis soovitan isiklikult tingimisi või reaalset vabadusekaotust kinnises vanglas.
TiiT 2009-06-05T05:42:18+03:00
jäägem nüüd reaalsuse piiridesse eks!
nublu 2009-06-05T11:04:18+03:00
karistus võiks see olla, et kui mängija lahkub vindi ametlikult turniirilt poole pealt, siis on nädalane vindi ametlike turniiride keeld.. see kõige normaalsem lahendus minu arust:)
ei pea reitinguga jamama jne...

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele