Sudoku EMV 2023

Loetud 20 kasutaja poolt

tuvituuli 2023-03-14T11:09:10+02:00
Laupäeval, 13.märts peeti maha Türi Veskisillal kaheksateistkümnendat korda meistrivõistulsed sudokus. Sudoku EMV 2023. Võitjaks tuli kaheteistkümnendat korda Eesti meister Tiit Vunk, kes on ühtlasi ka kahekordne maailmameister sudokus. Teisel kohal on Tiit Hendrik Piibeleht ja kolmandal kohal Margit Scheler.

Sellel aastal toimus finaal teisiti, kui eelnevatel aastatel. Finalistid lahendasid võistlusülesandeid otse pealtvaatajate ees.
Eelvooru võistlusülesannete tulemuste põhjal kvalifitseerus võistlusele 71 lahendajat. kohale ilmus 47.
15-22.okt toimuvad maailmameistrivõistlused Torontos.

Tabelid, video ja pildid on nähtaval siin.

3.mai ilmub "Sudokuraamat nr.35" koos EMV 2023 lahendusülesannete ja võistluse põhjaliku ülevaatega.

Palju õnne võitjatele!
driv4r 2023-03-16T23:06:05+02:00
Mulle seekord 34. koht mu juubeli 10. eestikatel. See on kahjuks mu seni (napilt) madalaim koht, kuid kahjuks oli tõsiseid probleeme kohale jõudmisega, mis muidugi just hästi ei mõjunud. Ja ka konkurents oli seekord väga kõva, tõenäoliselt üks tugevamaid, milles seni heidelnud olen yes Vorm polnud ka just mu läbi aegade parim, kuid samas ka mitte halvim, enne eestikaid õnnestus seda ikka märgatavalt parandada viimasel paaril nädalal.
TiiTu ma juba õnnitlesin -- 12. meistritiitel on võimas -- kuid minupoolsed õnnitlused ka Tiidukesele 2. ja pargitoolile 3. koha puhul!

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele