Meie seast lahkunud kasutajad

Loetud 88 kasutaja poolt

MeikopVint.ee asutaja 2024-12-24T10:28:25+02:00
Tere,

Kuni eilseni oli portaalis vint.ee kasutajatel sisuliselt kaks olekut: aktiivne konto ning suletud konto.

Aga meil on olnud kasutajaid, kes pole enam meie hulgas. Kasutajatest on maha jäänud mängitud mängud, kirjutatud foorumipostitused ning saadetud sõnumid.
Seni oli ainsaks võimaluseks sulgeda need kontod. Nüüd aga otsustasime teha neile kasutajatele eraldi staatuse - et anda kaasmängijatele mõista, et konto ei suletud niisama (näiteks petmise tõttu) vaid see kasutaja ei tule enam kunagi tagasi.

Lisaks oleme aegade jooksul saanud palveid konto kustutada. Seni oli jällegi ainsaks võimaluseks konto lihtsalt sulgeda, mis pole päris see. Nüüd aga saame kasutajale panna eraldi staatuse - kustutatud konto. Kustutatud kontost jääb maha küll kasutajanimi kuid profiil sellel kontol enam ei avane.

Täiendasime ka kasutajate otsingut, kus on võimalik erinevas staatuses kontosid otsida.

Rahulikke Jõule,
Vint.ee Meeskond

rabapalm 2024-12-25T00:22:04+02:00
Meie seast lahkus täna jõuluvana ja mul väga kahju, et ma enam kunagi ei saa tema käest pakikesi, ei otse, ei korstna kaudu ega isegi häid malelisi nõuandeid, kuigi see on olnud mu jõulusoov, vaatmata sellele , et puust kastis malenupud-ja laua kinkis mulle näärivana. Jään siiralt leinama nii jõulu- kui näärivana ja loodan, et neil seal teises, varimale ilma,saab elu olema ilusam ja helgem. Paluks nende kontosid ka mitte kustudda, sest kunagi ei te täpselt, et kus me maandume- kas põrgukatla mõnusa soojuse või külma ja kõrge taeva lummuses! Häid jõule ja hoidkem pariiprotokolle alles :)

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele