Fischeri male turniirisarja 2026 võitis Ants Särgava

Loetud 28 kasutaja poolt

EMMeikop 2026-04-08T14:32:13+03:00
Tere!

Terve märtsikuu jooksul ja aprilli alguses toimus portaalis vint.ee üle pika aja Ficheri male turniirisari 2026!

Kokku osales turniirisarjas 22 mängijat kolmest erinevast riigist!

Napilt osuts võitjaks Ants Särgava, kes võitis 9 turniiri ja kogus 174 punkti! Teise koha saavutas tannuma 171 punktiga ning kolmanda koha sai UFOMEN 140 punktiga!

Täname kõiki osalejaid ja õnnitleme võitjaid!

rabapalm 2026-04-10T22:05:22+03:00
Paistab siis nii, et 1. koht on ka pärisnime väärt, teised medalistid peavad leppima kasutajanimega, mingi uus standard välja kujunenud!
Mets58 2026-04-10T22:39:47+03:00
Ju need teised lubavad ainult verifitseeritud kasutajatel oma nime näha.
rabapalm, uudishimu rahuldamiseks verifitseeri ennast ära (seda saab tasuta teha) ja saad nimed teada.
rabapalm 2026-04-10T23:32:11+03:00
Hakkame siis otsast peale! Ma olen verifitseeritud ja mind on ka Tuvastatud, olen olnud 17 aastat kasutaja, ostnud siin VIP-staatust, aga kui ma ei taha , et minu kasutajanimi on seotud pärisnimega, siis see õigus mul olemas, aga see , et ei lasta mängida teatud/paljusid turniire, ei ole ka kuskil esialgses vint.ee põhimõtetes kirjas ja ametlikult pole ka neid põhimõtteid muudetud, miiliste põhjal sai siia liikmeks astutud!! Võiks vabalt ja kiirelt nagu nüüd Meikop saab teha, kasutades AI-d, muuta ära ahistava süsteemi!! Lihtne: kasutaja võib ennast idenfitseerida smart-või mobiil-ID-ga, kui tahab ja ise valib millise nime all siis siin esineb ja kes ei taha ongi uudistaja õigustega. Jube lihtne, võib-olla maksab midagi, aga oleks "inimlik"!!
Mets58 2026-04-10T23:54:08+03:00
Oma turniire ei lase kasutajanime all mängida Eesti Maleliit ja Eesti Kabeliit, kes on Eesti Olümpiakomitee liikmed.
Muidugi on võimalik see, et Vint loobub nende turniiride korraldamisest, siis kaovad ka laste mõttespordi sarja male- ja kabeturniirid.
rabapalm 2026-04-11T14:07:41+03:00
Hetkel oli ju ka Metsa poolt vale vastus ikkagi, sest mind häiris ju hoopis see, et 1. kohta mainiti nimeliselt, aga teisi medaliste mitte- kustkohast siis see nagu võetud ja mis kontekstis!? Et kas 2.ja 3. koht nagu liiga häbiväärsed, et neid nagu " avalikustada" või siis 1. koha jaoks sunnitud , et seal juba pärisnimi näha, kõigile!?

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele