TÄRNI TURNIIR 2

Loetud 101 kasutaja poolt

alleverModeraator 2010-01-23T21:53:36+02:00
vaat, mis välja tuleb :P
Llepatriinu 2010-01-23T22:05:43+02:00
Hoia oma raha endale, mind see absoluutselt ei huvita. Ma olen ngn selle tärniturniiri juba ammu unustanud. Aga see jutt, et sa mind nädal aega palusid või mis iganes, kust otsast? Unustame selle teema, aga palun, ära liialda ja ära mõtle asju juurde !
paulus6 2010-01-23T22:38:28+02:00
Kuule nalja teed või või mängid lolli-mul tunnistajad olemas-ja mina ennast petjaks teha ei lase-muideks mul postkastis su tükk aega hiljem vabandus ka alles kus ütlesid ,et ei tea ise ka miks konto nr.ei anna..palusin siis veel ,et anna aga mõtetu -vastust enam ei tulnud-nii et ära ise soga..Kui tahad kedagi siin petjaks teha siis ennast-sinu pärast pean ma kõik ümber tegema,et turniiri võitjad ka oma summa kätte saavad,et pärast sinusugused ei saaks ma ei tea mida hiljem välja mõelda.Igatahes olen pettunud..Aga eks ma siis liialdan...
paulus6 2010-01-23T22:47:43+02:00
Kuule sass -see kui rates olen ei tähenda,et ma siia mänguruumi sisse sain-mul tõesti oli mingi jama -sain postkasti sisse aga seal oleks võinud siis Lepa konto olla ,sest nii minuarust oli kokku lepe-kui proovisin exploreniga sisse tulla-lõi mingi Active x jama ette ja jamasin tükk aega-kusjuures ei unustanud postkasti kontrollimast-mis sul siin ei klapi-rates olemiseks ei pea ka javat olema-igatahes arvasin et proble javas-aga hiljem ühe tuttava abiga selgus et point on explorenis -nüüd on mul Firefox peal ja toimib aga kui proovin tulla exiga ikka endine jama..ma ei saa aru milles point-kui kokkuleppe oli ,et võitja annab oma konto ja nime postkasti siis oleks võinud seda ka teha..miks ma pean ennast õigustama..
paulus6 2010-01-23T22:58:33+02:00
samas saavad ju moded ülevaate millal ma viimati mängisin.mitte sisse logisin-sest nagu mainisin avalehele lasi aga edasi ei saanud-paistis välja nagu mingi graafiline probleem,sest mängu asemel lõi ette vaid kuulutuse ja mingi muu jama--Viimati ma mängisin sellel aastal ja ka siis veel mitte päris hästi ,sest loopis mind iga natukese aja tagant välja-nüüd aga näib ,et asi toimib...
Llepatriinu 2010-01-23T23:10:31+02:00
Nii, esiteks, kas me oleme kohtusaalis, et sa siin oma tunnistajatest jaurad? Turniir sai läbi 31. oktoobril. Viimane kiri tuli Sinult mulle 2. novembril. Mis valemiga siin nädal tuleb? Jah, ma ei vastanud sulle, sest ma plaanisin seda teha sel ajal, kui sa ka ise vindis oleksid olnud, aga sind ei olnud sel ajal kui mina olin ja vastupidi. Ok, see ei ole mingi vabandus tegelikult, aga ikkagi.
Teiseks, millal ma sind petjaks tembeldasin? Ja see, et sa turniiril kõik ümber teed, ei saa kuidagi minu süü olla.Keegi ei käse sul teha, aga tee mis tahad, mul üldiselt savi. Muidu.. maga kaineks !
paulus6 2010-01-23T23:11:27+02:00
Postkast
SAATJA: Llepatriinu
TEEMA: .
AEG: 01.11.2009 19:54
SISU:
no vabandust, aga sel hetkel ma ei teadnud et sa seda tahad.. ja siis kui ma eile õhtul korra vinti tulin, siis ma ei tea miks ei andnud.. unustasin.. ah ma ei tea isegi.

Ok tunnistan-nädalat päris ei olnud aga see sinu soperdamine on fantast!!!!
Llepatriinu 2010-01-23T23:16:21+02:00
ja sina oled fantast inimene...aplaus !
sass35 2010-01-24T00:26:33+02:00
[i]postitas paulus6[/i]
Postkast
SAATJA: Llepatriinu
TEEMA: .
AEG: 01.11.2009 19:54
SISU:
no vabandust, aga sel hetkel ma ei teadnud et sa seda tahad.. ja siis kui ma eile õhtul korra vinti tulin, siis ma ei tea miks ei andnud.. unustasin.. ah ma ei tea isegi.

Ok tunnistan-nädalat päris ei olnud aga see sinu soperdamine on fantast!!!!

lõpetuseks tahan õelda, kes maksta ei taha see ei maksa ja leiab alati põhjuse
paulus6 2010-01-24T08:34:51+02:00
asi pole maksmises vaid selles,et polnud kuhugi maksta-ja see õnnetu 200 krooni ei kao ju kuhugi vaid lisatakse võidu summale juurde--ma ei saaaru ,mida sa sass vingud-ükspäev jäin sulle ette kuskil mänguruumi jutukas-kui sul on probleeme räägime need selgeks..

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele