Kuna vimastel nädalatel olen Vindist eemal olnud, siis on kustunud minu tulemused edetabelites. Siit küsimus, et kas ainult edetabelis esinevate kasutajate rekordite kajastamisel rekordite tabelites on põhjuseks mingi tehniline küsimus või on põhjus milleski muus. Sest kui näiteks Sudoku või TiiT on eemal olnud on nende tulemus kohe edetabelist puudu, ja rekordite tabel kaugel täielikkusest. Huvitav oleks ju näha kes ja kui kiiresti on üldse lahendanud sudokusid, hoolimata sellest kas duelle on peetud või mitte.
Kui küsimus ei ole pelgalt tehnilises võimalikkuses ja lihtsuses siis võiks ju näiteks edetabelis mitte esinevaid kasutajaid rekordite tabelis veidi teistmoodi tähistada.
Riksman
Sudoku rekordid
Loetud 146 kasutaja poolt
Ahh, ma ei oska öelda selle koha pealt...aga ma arvan, et nii nagu praegu on, ehk et ainult siis saab rekordite edetabelis olla, kui kehtiv reiting olemas on, on päris hea.
See tabel on ikkagi neile, kes aktiivselt lahendavad.
Aga samas võiks muidugi olla ka teine tabel, kus kõik kasutajad, kes üldse kunagi lahendand on, kuvataks. Või siis raadionupp praeguse tabeli juures, et näidata ka mitteaktiivsete tulemusi (sarnaselt saidi croco-puzzle.com reitingu edetabelitele).
See tabel on ikkagi neile, kes aktiivselt lahendavad.
Aga samas võiks muidugi olla ka teine tabel, kus kõik kasutajad, kes üldse kunagi lahendand on, kuvataks. Või siis raadionupp praeguse tabeli juures, et näidata ka mitteaktiivsete tulemusi (sarnaselt saidi croco-puzzle.com reitingu edetabelitele).
Aga aktiivselt võivad ju lahendada ka need, kes iga päev tulevad, lahendavad mitmeid sudokusid, aga kellegagi võidu ei lahenda.
Jutt jumala õige rix. Loodan, et Meikop arvab samamoodi.
mina arvan sama
Mina küll nii ei arva. Ja sa ei pea ilmtingimata duellidel osalema (kuigi teen on Vindi sudoku kõige köitvam osa), sest turnadel osalemine läheb samuti kirja!
see* mitte teen :D
Muutmisfunktsiooni läheks foorumil vaja hoopis, olen seda ka varem öelnud ;)
Muutmisfunktsiooni läheks foorumil vaja hoopis, olen seda ka varem öelnud ;)
miks mitte driver?siis ma ei peaks sind enam mängudele ka kerjama, turnade jaoks pole hetkel lihtsalt aega.ja tabel räägiks ka õigemat juttu
Sest neis edetabelites olemine on mingil määral privileeg neile, kes on aktiivsed.
Aga nagu ma ütlesin eelmistes postitustes, ma pooldan 2 in 1 varianti valikuga või kahte eritabelit.
Ja ausalt mul pole midagi selle kerjamise vastu, v.a kui ma vaatan olümpiat vmt ;)
Aga nagu ma ütlesin eelmistes postitustes, ma pooldan 2 in 1 varianti valikuga või kahte eritabelit.
Ja ausalt mul pole midagi selle kerjamise vastu, v.a kui ma vaatan olümpiat vmt ;)
misasja?? kui inimene käib iga päev vindis päevadokusid lahendamas, kas ta on siis mitteaktiivne?