Entroopia!

Loetud 153 kasutaja poolt

MeikopVint.ee asutaja 2010-12-29T03:25:56+02:00
Vindis on uus mäng - Entroopia! Reegleid võib lugeda siit: http://www.vint.ee/entroopia-reeglid/.
Tasub mainida, et tegemist on suhteliselt uue mänguga maailmas (2006 loodud mängu tõid Mõttespordi MM-ilt Eestisse sellel aastal meie koondislased - Tiit Vunk ja Andres Kuusk).

Vint.ee on esimene portaal maailmas, mis võimaldab seda mängu online's mängida!
lauri1997 2010-12-29T17:35:14+02:00
tore on et see mäng tuli aga ma ei saa aru mis mustreid peab seal panema lugesin reeglid läbi aga ikka ei saa aru!! :D aga noh õnne vindile ja lisagi siia veel mänge!!! :D
odin 2010-12-29T22:03:50+02:00
[quote][i]postitas Meikop[/i]
Vindis on uus mäng - Entroopia! Reegleid võib lugeda siit: http://www.vint.ee/entroopia-reeglid/.

...nagu ma Fantunes-i jutust aru sain toimus see mäng laua
taga ja värve valis Kaos...meil aga arvuti,või sain ma valesti aru? Või oli seal veel keegi kolmas kes asetas neid värve juhuslikus järjekorras?..kui mitte kas ei peaks siis siin ka oma valikuline olema..

Homme on kavas pikk 8-tunnine Entroopia turniir, üks omanäolisemaid kogu programmis. Üks mängijatest on Kord, kes peab üritama luua sümmeetriet ja teine Kaos, kelle eesmärgiks on Korda igakülgselt takistada. Toimub see kõik nii: 7¤7 mängulauale asetab Kaos ükshaaval värvilisi pallikesi (7 erinevat värvi, igaühte 7; lauale asetatava palli värv on juhuslik, Kaos valib, kuhu ta selle asetab), seejärel võib Kord ühte pallikestest malest tuttava vankri käigu suunas liigutada. Värvidest tekkivad kujundid, mis mõlemalt poolt (vertikaalis või horisontaalis) on täpselt ühesugused, annavad Korrale punkte vastavalt sellele, mitmest pallikesest vastav kujund moodustus. Kõikidest kujunditest saadavad punktid summeeritakse kokku ja nii selgubki Korra tulemus.
MeikopVint.ee asutaja 2010-12-29T22:32:53+02:00
Kaos võtab kotist suvalist värvi palli (juhuslikkus). Meil on koti asemel arvutiprogramm, mis juhusliku palli ette annab.
abdekker 2011-01-02T00:37:23+02:00
Sorry, I am English, so cannot write in Estonian. YOu say on the main page that "Entropy is a relatively new game". As far as I know its been around since at least 1979. It was played at the first Mind Sports Olympiad in 1997 and has been played at the MSO ever since. Entropy can also be played (not live, turn-based) at www.superdupergames.org. The implementation here at www.vint.ee is excellent.

Vabandust, ma olen inglise keeles, nii ei saa kirjutada eesti keeles. Sa ütled kohta avalehele, et "entroopia on suhteliselt uus mäng". Niipalju kui mina tean, tema on umbes alates vähemalt 1979. Ta mängis esimese Mind Sports olümpiaad 1997 ja on mänginud MSO ajast. Entroopia saab ka mängitud (ei ela, omakorda põhinevad) juures www.superdupergames.org. rakendamise siin www.vint.ee on suurepärane.
MeikopVint.ee asutaja 2011-01-02T06:50:08+02:00
Jah, mulle tundub, et ma ei olnud päris õige – see on tõesti vanem mäng, kui ma arvasin. Marten

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele