Uuendused 12.01.2011

Loetud 168 kasutaja poolt

MeikopVint.ee asutaja 2011-01-11T21:55:19+02:00
Võtame kokku uuendused, mis viimaste päevade jooksul vinti lisandunud:

1) Suures saalis on näha kõiki online kasutajaid
2) Privaatchatti saab alustada samuti suurest saalist ning see toimib ka ruumide vahel
3) Vipidel on mugavam mängu uuesti alustamine (kui mängu kordus vahetatud värvidega toimis enne mängulaua loomisel, siis nüüd ka mängima kutsumisel)
4) Suutsime sudokude genereerimise kiirust 10 korda kasvatada.

Lisaks parandati portaalis vead:
1) Male mati tuvastamine etturi vahetamisel
2) Viga entroopias aja lõppemisel
3) Sudokuturniiride reitingusüsteemi vigade parandus

Olete oodatud uuendusi kommenteerima!
maurus 2011-01-12T08:53:30+02:00
Milla parandatakse kabe viga, et saaks kombinatsioone kasutada. Kui ringiga võtta siis jääb võetud nupp ette ja ei saa lõpetada, olen selle vea tõttu palju kaotusi saanud. Päris laual korjad nupu eest ära ja kõik ok aga siin ei saa. See on tõsine viga!

MeikopVint.ee asutaja 2011-01-12T09:19:21+02:00
Tere,

Minuteada ütlevad kabereeglid, et nupud korjatakse laualt pärast löögi lõppu - seetõttu jääbki löödud nupp ette ja nii see peabki olema.

Teadjamad võivad kommenteerida.

Selguse mõttes: Maurus otsi üles mõni oma mäng, kus sul slline seis tekkis ja kopeeri link siia. Vaataks igaks juhuks seisu täpselt.
TiiT 2011-01-12T09:22:24+02:00
Nupud eemaldatakse laualt peale käigu sooritamist. Ehk kui sulle jääb vastase nupp ette, siis enne käigu lõppu seda eemaldada ei tohi. Eriti võib seda ette tulla Rahvusvahelises kabes, kus laud on suurem, ja võtmiseid saab tulla pikemaid. Tihtipeale just seda asjaolu ära kasutataksegi, et viiakase vastase nupp sellise koha peale, kust järgmisel käigul saaks kohe edasi võtta, aga kohe ei saa kuna nn. võetud nupp on ees.

Võibolla sain valesti aru püstitatud küsimusest, aga ehk tooksid mõne konkreetse näite. Kui sul seda ette on tulnud, ja kuna meil kõik mängud salvestatakse, siis viita mõnele konkreetsele mängule, mida oled mänginud.
maurus 2011-01-12T09:31:01+02:00
ma ei jõua ju kõiki mänge läbi vaadata aga otsin kui aega saan.
jack 2011-01-12T09:46:31+02:00
Meikopil ja Tiidul on õigus . Laualt korjatakse nupud ära alles peale löögi lõpetamist.
maurus 2011-01-16T10:01:58+02:00
Ilmselt ei saa te aru millest jutt. Mul jääb kiri ette, et minu käik aga ma ei saa käia kuna nupp on ees ja aeg saab lihtsalt otsa. See on programmi viga, sest ta ei anna ka käiku vastasele üle.
ferrari03 2011-01-16T11:52:20+02:00
mulle meeldivad uuendused
TiiT 2011-01-16T14:29:34+02:00
[i]postitas maurus[/i]
Ilmselt ei saa te aru millest jutt. Mul jääb kiri ette, et minu käik aga ma ei saa käia kuna nupp on ees ja aeg saab lihtsalt otsa. See on programmi viga, sest ta ei anna ka käiku vastasele üle.

Sul neid mänge jah omajagu. Aga ehk on meeles, et kelle vastu see mäng oli ja kas oli rahvusvaheline või vene kabe vms. Need asjad aitavad mängude otsingus seda mängude hulka vähendada.
kraska 2011-01-16T16:28:02+02:00
Vint võiks teha mängude otsingumootori. Näiteks kui ma males otsin ühte kindlat mängu ning tean ka vastast kellega ma mängisin, siis see võtab ikka oma 30 minutit aega. Võiks olla nii, et nagu chessbase's on, et kas sisestad positsiooni või avangukäigud mootorisse ja ilmub paar mängu mille läbivaatamine ei ole tülikas. Nii annaks seda vaeva vähendada.

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele