"Ei soovi väljakutseid" vaikeväärtuste muutmine pärast reitingureformi
Loetud 146 kasutaja poolt
idee R2maalt: Mina teeks nii,et kui lähed kabe ruumi,siis on kõik alad avatud ja mida sa ei taha,selle ala paned- EI SOOVI.Mõni mängiks muud kabe liiki küll,aga pole tärni maha võtnud.Varem ju enam vähem nii oli ja probleemi ju polnud sellest.Arvan,et teised liigid on seetõttu vähem mängitavad.Ega keegi vägisi ju niigi ei mängi,aga sul oleks võimalik pakkuda.
Maletoas võib tikutulega otsida ülejäänud kolme mängu huvilisi. Varem võeti enamasti kutse vastu, aga nüüd puudub võimalus kutsuda.
Usun ka pigem, et võiks olla avatud kõik võimalused kutsumiseks. Ja kui ma tõesti mõnde mängu eiran, siis kui mind sellega tülitatakse, siis lähen panen tärni ette. Enamikel juhtudel pole vaja midagi teha, kuna keegi niikuinii ei kutsu.
Mulle hakkab see mõte ka meeldima.Tegelikult tuleks baasi salvestada eelistused. Siis esimene kord paed oma tärnid mänguruumides ära ja järgmine kord mänguruumi tulles on tärnid olemas.
Jah, nii oleks parem. Praegu on hästi palju "hangumist", ei õnnestu kedagi mängima kutsuda. Pärast värskendamist tuleb hakata jälle neid tärne maha võtma...
Toetan mõtet. Vahel läheb lihtsalt meelest tärnid maha võtta.
Võibolla võiks olla mingi selline linnuke,kust saad ajutiselt kõikjale EI SOOVI panna,kui lähed korra arvutist eemale ja tagasi tulles saad 1-e klõpsuga kõik taastada.Sama oleks ka hea,kui sa mingit mängu hakkad mängima , saad kõikjale EI SOOVI panna,aga kui see mäng saab läbi oleksid jälle kõikidele pakkumistele avatud?!Seda on võibolla keeruline teostada.
Varem võtsin kutse vastu kogemata, tegelikult mängide ei taha. Praegune süsteem väga hea.
Ise sattusin ka kogemata mängima kolme tuld ja üldse ei kahetse.
Aga kui tõesti ei taha mõnda liiki mängu mängida, siis aitaks kutse hoolikam lugemine või siinsamas juba pakutud variant eelistuste salvestamiseks.
See oleks abiks ka sageli ette tulevatel juhtudel kui server ei luba kedagi kutsuda ja tuleb brauserit värskendada. Praegu tuleb oma eelistused ise uuesti märkida.
Aga kui tõesti ei taha mõnda liiki mängu mängida, siis aitaks kutse hoolikam lugemine või siinsamas juba pakutud variant eelistuste salvestamiseks.
See oleks abiks ka sageli ette tulevatel juhtudel kui server ei luba kedagi kutsuda ja tuleb brauserit värskendada. Praegu tuleb oma eelistused ise uuesti märkida.
Hetke süsteem on mulle sobiv IMHO.
Kui mingi muudatus teha, siis vb globaalsed seadistused (mingi lisaaken, kust saab seda seadistada?), mille abil saaks ära märgistada erinevad "Kabeliigid/mänguliigid", mida enamasti mängin, nt kui ma mängin ainult äraandmist ja vene kabet, siis automaatselt on nendel linnuke alati eest ära ja linnuke "Ei soovi väljakutseid" toimiks automaatselt kõikidele erinevatele mänguliikidele. Mõte on kindlasti triviaalne.
Kas just kasutajasõbralik kõigile...
Kui mingi muudatus teha, siis vb globaalsed seadistused (mingi lisaaken, kust saab seda seadistada?), mille abil saaks ära märgistada erinevad "Kabeliigid/mänguliigid", mida enamasti mängin, nt kui ma mängin ainult äraandmist ja vene kabet, siis automaatselt on nendel linnuke alati eest ära ja linnuke "Ei soovi väljakutseid" toimiks automaatselt kõikidele erinevatele mänguliikidele. Mõte on kindlasti triviaalne.
Kas just kasutajasõbralik kõigile...