Vint.ee krediidi revalveerimine 1. juunil
Loetud 230 kasutaja poolt
Kui keegi annaks suuna kätte, kust / kuidas küsida, oleksime tänulikud.
Olen ka siiani ikka püüdnud hakkama saada, kuigi 3.20 on ka suur raha, aga 5 eurot on liig, mis liig, mina siis küll loobun vip olemast.
Ettepanek...krediiti saaks osta ka pooleks kuuks, ei usu, et vint sellega midagi kaotaks.
tõstate hinda ,aga kui tuleb rohkem maksta siis peaks ka rohkem selle eest saama...hinnatõus on 56 prossa ,aga tahaks ka selle arvelt rohkem hüvesi...et jutt kuivaks ei jääks pakun ka ühe variandi.näiteks iga päev kui vinti sisse login saan ühe krediidi...kui kõigile ei suuda vint seda jagada siis vähemalt vippidele. oleks hea ka pealiku arvamust minu ettepanekule lugeda....igatahes jään ootama....
kamby...ajad vinti kreeni sedasi:D
1. Vint on minu arusaamist mööda mõtteportaal ning kui vindi kasutajal tekib probleeme paari komakoha arvutamisega, siis oleks tal äkki parem fb-s edasi surfata.
2. See, et rahakott lubab maksta 3 euri ja ei luba sama teenuse eest maksta 5 euri, on rumal jutt.
3. Vint on kahtlemata äriline üritus, mis tähendab, et eesmärk on hinnad hoida võimalikult kõrgel. Igasugused revalveerimised on läbi ajaloo olnud alati varjatud(kuigi vägagi nähtavad)hinnatõusud.
4. 5 eurtsi on VIPi hinnaks liiga vähe. Mis mõtet on üldse vipil, kui iga "mats" võib viieka eest endale selle staatuse osta.
5. Kokkuvõtteks - ma ei usu, et hinnatõus on see, mis siin rahvast kurjaks ajab, vaid viis, kuidas seda tehakse.
6. Edu Meikopile!
2. See, et rahakott lubab maksta 3 euri ja ei luba sama teenuse eest maksta 5 euri, on rumal jutt.
3. Vint on kahtlemata äriline üritus, mis tähendab, et eesmärk on hinnad hoida võimalikult kõrgel. Igasugused revalveerimised on läbi ajaloo olnud alati varjatud(kuigi vägagi nähtavad)hinnatõusud.
4. 5 eurtsi on VIPi hinnaks liiga vähe. Mis mõtet on üldse vipil, kui iga "mats" võib viieka eest endale selle staatuse osta.
5. Kokkuvõtteks - ma ei usu, et hinnatõus on see, mis siin rahvast kurjaks ajab, vaid viis, kuidas seda tehakse.
6. Edu Meikopile!
need krediidi punktid mida on võimalik teenida ...ehk siis autasud esimesele 3-le vähenevad juba vähemalt 1,5-2 kuud,aga hinda tahetakse tõsta.minu arvates pole asi selles kas inimesel on see raha või mitte see raha on kõigil,aga mõni käib kuus 2-3 korda vindis ja tahab paar mängu näiteks 4 kesi perekat teha ja 2 mängu eest on tõesti 5 euri palju.saan aru,et ka vindi ülalpidamine maksab....asi pole kuu maksus ma võin ka 20 euri kuus maksta,aga ma ei tunne et ma selle eest teenust saan.teine asi vint saab kohe jalad alla kui teete nii,et pärast saab oma krediiti ka müüa või seline võimalus tehke,et krediidi eest saab ka ennast üheks päevaks vipiks osta mõtlen neile kes käivad nädalas korra vindis mängimas olgu see hind kasvõi poole kallim näiteks siis umbes 0,33 päev umbes
Kas siis homme lööte lokku nagu Savisaar...TEHTUD...
Kas kamby ettepanekutele olete ka mõelnud???
Kas kamby ettepanekutele olete ka mõelnud???
Krediidi revalveerime ära ja VIP staatus hakkab maksma 40 krediiti.
oot...enne oli 50 krediiti???...ei mõika nüüd...