Kas pokker on mõttesport?

Loetud 192 kasutaja poolt

MeikopVint.ee asutaja 2011-12-07T15:29:19+02:00
[i]postitas uduputukas[/i]
Pokker on samapalju mõttesport kui mõttesport on sport.

http://et.wikipedia.org/wiki/Sport
uduputukas 2011-12-07T15:52:59+02:00
[i]postitas Meikop[/i]
[quote][i]postitas uduputukas[/i]
Pokker on samapalju mõttesport kui mõttesport on sport.
[/quote]

http://et.wikipedia.org/wiki/Sport

Ex siin võibki selle asja yle vaidlema jääda ja kas sellel ka mingit mõtet on ei tea. Igal yhel oma arvamus ja mina näen sporti teisiti kui kärssavate ajudega ja higistades lauataga istumas. Liigitax need kõik ajaviitex või hobix.
ReigoR 2011-12-07T16:44:15+02:00
Hetkel pole vist ühtegi Eesti saiti, kus saaks mängida pokkerit, kuid samas on pokker üsna populaarne. Seetõttu usun, et pokker tooks siia portaali palju uusi kasutajaid ja arvan, et see tuleks kasuks. Selle üle, kas pokker on mõttesport, võib vaidlema jäädagi, kuid arvan, et kui siin on juba küüned ja podkidnoi, siis ei tohiks olla küsimust pokkeri sobimises siia portaali.
verywell 2011-12-07T16:55:39+02:00
Kui sulle Meikop pokker ja pokkerimängijad ei meeldi, ei ole mõtet raisata oma aega nii pika ja asjatundmatu teksti kirjutamisele.
ema 2011-12-07T17:13:44+02:00
[i]postitas ReigoR[/i]
Hetkel pole vist ühtegi Eesti saiti, kus saaks mängida pokkerit, kuid samas on pokker üsna populaarne. Seetõttu usun, et pokker tooks siia portaali palju uusi kasutajaid ja arvan, et see tuleks kasuks. Selle üle, kas pokker on mõttesport, võib vaidlema jäädagi, kuid arvan, et kui siin on juba küüned ja podkidnoi, siis ei tohiks olla küsimust pokkeri sobimises siia portaali.
õige jutt
MeikopVint.ee asutaja 2011-12-07T18:12:08+02:00
[i]postitas verywell[/i]
Kui sulle Meikop pokker ja pokkerimängijad ei meeldi, ei ole mõtet raisata oma aega nii pika ja asjatundmatu teksti kirjutamisele.

Asjatundmatu? Lihtne sõna öelda, veidi keerulisem põhjendada. Ei ole mõtet siin lahmima ka hakata.
Asi on nimelt selles et just mina ja Eesti Mõttespordi Liit peaksid teadma ja teadvustama mõttespordi definitsiooni.
artsan 2011-12-07T20:09:58+02:00
Minu arvates on mõttespordi mängud sellised kus mängu alustades on mõlemal mängijal võrdsed võimalused mäng võita ning mängu käik ei sõltu juhusest.Ükski kaardimäng seda küll pole.
HagarHirmus 2011-12-07T20:40:06+02:00
Nõus Meikopi argumentidega! Pokker pole mõttemäng! Heal juhul strateegiamäng vms. Mõttemäng ei saa olla selline, kus ca 50% on osa õnnel...
piraaja 2011-12-08T13:10:24+02:00
Mõelda tasub igasuguse tegevuse juures,aga kui tulemusi saavad mõjutada muud tegurid peale vastaste oskuse mõelda,siis ikka ei ole tegemist mõttespordiga, vaid õnnemänguga.
poffic 2011-12-08T15:00:15+02:00
[i]postitas TiiT[/i]
[quote][i]postitas poffic[/i]
Pikas perspektiivis muidugi on. Kas aga inimese eluiga on piisavalt pikk selle täitumiseks on iseküsimus. Tegelikult ajas mind hämmeldusse Tiidu komm entroopia kohta: "Viimased pallid tulevad juhuslikult"- kas siis esimesed ei tule vä? Ja kogu aeg on ju näha milliseid värve on tulnud vähem ning strateegiat tuleb vastavalt sellele ka kohendada. Ühtlasi kutsun samanimelist noorukit duellile eelpoolmainitud mängus (entroopia) ning luban, et esimese 10 mängu jooksul on mul nii palju "õnne", et sa ei võida neist ühtki! Kui eksin, olen nõus sinu aja kompenseerima kokkulepitud summas.
[/quote]

Kas ma olen väitnud, et esimesed nupud ei tule juhuslikult? Ma ütlesin et viimased tulevad ja püstitasin sellega väite, et nende tulekust sõltub lõppskoor. Ma ei viidanud ka sellele, et kui suures osas see lõppskoori muudab - fakt on aga see, et näiteks viimase kolme nupu tuleku järjekorrast võib mõnevõrra lõppskoor sõltuda. Ma ei väida seda, et see peab võitja otsustama.
Kuidas sa saad aga lubada, et sa võidad 10 mängu? Tundus selle koha pealt paraku väga kibestunud kommentaar olevat...

Kuidas saan lubada? Lihtsalt luban ja olen valmis sulle aja kompenseerima kui ei pea lubadust. Kus näed kibestumist? Üritan tõestada, et entroopia pole ajaviitemäng vaid puhas skill. Sõltumata ka 3 viimase nupu tuleku järjekorrast. Piisavalt pikas perspektiivis. Tuletan sulle meelde, et võitsin sind korra ka kabes, väitmata seejuures hetkekski, et järgmisest kümnest mängust sinu käest punktipoegagi saan.

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele