[i]postitas TiiT[/i]
[quote][i]postitas poffic[/i]
Pikas perspektiivis muidugi on. Kas aga inimese eluiga on piisavalt pikk selle täitumiseks on iseküsimus. Tegelikult ajas mind hämmeldusse Tiidu komm entroopia kohta: "Viimased pallid tulevad juhuslikult"- kas siis esimesed ei tule vä? Ja kogu aeg on ju näha milliseid värve on tulnud vähem ning strateegiat tuleb vastavalt sellele ka kohendada. Ühtlasi kutsun samanimelist noorukit duellile eelpoolmainitud mängus (entroopia) ning luban, et esimese 10 mängu jooksul on mul nii palju "õnne", et sa ei võida neist ühtki! Kui eksin, olen nõus sinu aja kompenseerima kokkulepitud summas.
[/quote]
Kas ma olen väitnud, et esimesed nupud ei tule juhuslikult? Ma ütlesin et viimased tulevad ja püstitasin sellega väite, et nende tulekust sõltub lõppskoor. Ma ei viidanud ka sellele, et kui suures osas see lõppskoori muudab - fakt on aga see, et näiteks viimase kolme nupu tuleku järjekorrast võib mõnevõrra lõppskoor sõltuda. Ma ei väida seda, et see peab võitja otsustama.
Kuidas sa saad aga lubada, et sa võidad 10 mängu? Tundus selle koha pealt paraku väga kibestunud kommentaar olevat...
Kuidas saan lubada? Lihtsalt luban ja olen valmis sulle aja kompenseerima kui ei pea lubadust. Kus näed kibestumist? Üritan tõestada, et entroopia pole ajaviitemäng vaid puhas skill. Sõltumata ka 3 viimase nupu tuleku järjekorrast. Piisavalt pikas perspektiivis. Tuletan sulle meelde, et võitsin sind korra ka kabes, väitmata seejuures hetkekski, et järgmisest kümnest mängust sinu käest punktipoegagi saan.