Suur versioonivahetus vindis 19.11.11

Loetud 123 kasutaja poolt

MeikopVint.ee asutaja 2011-11-19T06:24:24+02:00
Tere,

Kuna koolidevahelised online male võistlused said läbi, tegime nüüd versioonivahetuse, mida oli oodatud juba mitu kuud.

Mis uut?

1) Parandasime sudoku turniire: Kui kõik allesjäänud kasutajad turniiril on lahkunud, lõpetatakse turniir kohe (täna oodatakse nende aja lõppemist)
2) Kõikidel turniiridel on voorudevaheline aeg 30 sek
3) Suletud turniiridel muutuvad ka reitingud
4) Saab korraldada ka reitingumuutuseta turniire (sellega läheb paar päeva aega).
5) 4-kesi perekidnois on käimise aeg 10 sekundit, kui jäänud on mängima 2 mängijat (varem oli 5)
6) Kuna Vint.ee ja Mindoku.com kood on ühine, on nüüd kaberuumis vaikimisi mängutüüp Rahvusvaheline kabe. Loodame et vene kabe huvilised leiavad oma mängu mängimise võimaluse üles :)
7) Parandati Taraguchi renju bugisid (ajakontroll + refresh)
8) Parandati üks Fischeri male bugi .
9) Parandati üks Koolidevahelisel maleturniiril leitud bugi.
10) Kuna ebaviisakatest kasutajatest teatamine toimib, kaotasime mänguruumist ära linnukese "Näita kasutajate tekstisõnumeid"
11) Turniiride teavitusi suures saalis ei tule enam kolm vaid üks: 5 minutit enne turniiri algust.

Nagu ikka tarkvara arendustega, võib midagi paremaks tehes midagi muud hoopis katki minna.
Palume vint.ee kasutajatelt mõistvat suhtumist ning andke leitud vigadest kiiresti meile teada! (Kasvõi siinsamas foorumis).

Head mängimist,
Vint.ee meeskond
Rose 2011-11-19T12:10:32+02:00
Versioonivahetused võiksid midagi paremaks muuta ja tekkinud vigu parandada. Milleks muuta seda, millega inimesed on harjunud ja mis toimis väga hästi?

Vaikimisi mängutüübiks rahvusvahelise kabe asetamine oli minu jaoks küll ebameeldiv üllatus. Kas tõesti oli nii keeruline jätta Vint.ee kaberuum puutumata? Või kui tõesti see kood peab ühine olema, miks siis ei võinud ka Mindokus olla vaikimisi mänguks vene kabe. Seal ju kenasti kõik inglise keeles olemas. Nii et kui rahvas kunagi mängima peakski tulema on ka neil arusaadav, kus asub rahvusvaheline kabe. Hetkel seal praktiliselt kabetajaid ei käi. Online mänguportaale, kus kabet võimalik mängida, on väga palju, suht raske ettevõtmine saab olema Mindoku kabehuvilistega täitmine. Isegi entroopia, mida mujal onlines mängida ei saa, ootab pikisilmi uusi huvilisi.

Teine uuendus, mis samuti rõõmu ei valmista, on turniiride voorudevahelise aja lühendamine 60sekundilt 30-le. Lühikeste turniiride ja ajaviitemängude puhul on see ehk õigustatud. Kui aga mõelda 11 voorulise vene kabe turniirile, mis kestab u 1 tund ja 40-45 minutit, siis oleks võinud jääda mängudevaheline aeg muutmata. Tegemist on siiski mõttemänguga. Ei ole koolis ka ilmaasjata vahetunnid. Inimene vajab puhkust. See 60 sekundit ei ole ju nii pikk aeg, mille lõppu ei jõua ära oodata.

Aga muidu edu tegijatele!
artsan 2011-11-19T15:05:16+02:00
Kaardimängudes piisab täiesti 30 sekundist,aga mõttemängudes võiks olla 1 minut.Maleturniir kestab mõnikord peaaegu kaks tundi.Tahaks vahepeal selga ka sirutada.Kui mäng lõpeb mitte viimasena annab see paraja ajavaru et kasvõi tass kohvi võtta.Nii kiire ju ka turniiriga pole.Aga muidu head uuendused.Jõudu tegijatele.
kraska 2011-11-19T15:35:41+02:00
Hea, et see fischeri bug korda sai. Ükskord juhtus sama asi minu vastasel ka. Peale vangerdamist kadus vanker ära, paar käiku hiljem vastane küsis kuhu mu vanker jäi, mina vastasin, et loomulik kadu:D. See oli ükskord fischeri turniiri ajal.
MeikopVint.ee asutaja 2011-11-22T20:39:10+02:00
Tuli välja, et seoses versioonivahetusega hakas reiting muutuma ka VIP turniiridel.
Kas keegi on selle vastu?
artsan 2011-11-23T10:14:37+02:00
Mulle see isegi meeldib.
MeikopVint.ee asutaja 2011-11-23T20:31:14+02:00
Kui kellelgi on probleem sellega, et freerollil reiting muutub, võiks sellest teada anda - seda on lihtne tagasi muuta!
Rose 2011-11-26T15:09:52+02:00
Ei tea, kas midagi on muutunud versioonivahetusega või mingi muu apsakas, aga hetkel saavad uudistajad privaatsõnumeid saata ja seal kirjutada. Lisaks tundub, et osad privaatsõnumid on nähtavad ka teistele või kuidas muidu seletada eilset juhtumit, kui järsku avanes mul mängutoas viibides privaataken ja nägin võõrast suhtlust kahe või enama inimese vahel (kõiki näitas uudistaja 1-na).

Katsetasin täna oma nime ja uudistajaga ja selgus, et privaatsõnumit saab uudistaja saata Vindi kasutajale, aga kohale see ei jõua mitte sellele kasutajale, vaid avaneb privana sama numbriga uudistajatele erinevates tubades, kes kõik siis saavad sinna kirjutada ja näevad suhtlust. ( Loodan, et oli arusaadav seletus)

Lisan siia juurde failina selle eilse uudistajate vahelise priva, mis minule avanes, ehk on nii kergem mõista, mida silmas pidasin.
Rose 2011-11-26T15:30:07+02:00
Ma ei tea, kas foorumis ka mingi probleem faili lisamisega, igatahes fail kaasa ei läinud.
Lisan aadressi
http://www.upload.ee/image/1840978/priva.jpg
Llepatriinu 2011-11-26T15:39:50+02:00
Väga kahtlane.

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele