Vint.ee 5. sünnipäevapidu

Loetud 197 kasutaja poolt

naks 2012-02-03T11:42:47+02:00
no saaremaa, oleks minule ikka super kohana!! aga see selleks ,arusaadav üldsus otsustaks!!

[i]postitas Mimm[/i]
Huvilisi on.
Kysimusele - kas v6iks kunagi kusagil midagi teha? ei oska keegi midagi vastata.
Paku kuupäevad ja rahvas hakkab ytlema, millised sobiksid. Oleks olemas ka mingi maakonna piiritlus, siis oskaks ehk soovitada. Praegu ma tean yhte toredat kohta Saaremaal, Hubast majakest V6rumaa allosas ja p6hja-Eetis Tallinn-Narva maanteelt veidi eemal.

Ma ei saa kirjutada, et kindlasti osalen, sest ma pole 24/7 saadaval ja stardivalmis!

Cheers, Mimm.

MeikopVint.ee asutaja 2012-02-03T13:19:20+02:00
Korraldaja valib koha :)

Kui keegi võtaks korraldamise enda kanda, tuleksin ka kaugemale kohale. Hetkel eelistan Tartu- või Jõgevamaad.
raidop 2012-02-03T13:42:24+02:00
see korraldus jääb ikka sinu õlule meikop..
Mimm 2012-02-03T17:10:24+02:00
See on minu jaoks endiselt müstika [i] Kui keegi võtaks korraldada, siis tuleksin ka.. [/i]

Sa pole kordagi kirjutanud ega küsinud, kas keegi tahaks/saaks/võiks korraldada. Kirjuta täpsem kirjeldus, et KUI keegi tahab korraldada, siis mis oleks tingimused(peab olema saun, väike ruum lauamängude jaoks, muusika õhtuse tantsupeo tarbeks jne)

[i]Ma pigem kaldun arvama et.. [/i]
Välja pakuti kaks kohta. Esimese laitsid maha, teise kohta pole arvamust avaldanud.
Mina kaldun arvama, et inimesed tuleksid. Sama seltskond kes koguaeg +5 uut nägu. Kui Trehvis on vaja 50 inimest kokku saada, siis ilmselgelt me seal ei korralda. Keset linna sauna teha on üleüldse natuke ekstreemne. Äkki saaks siis Anne Sauna üürida juba? Väheke hämaramas kohas.. ei ole kohe Emajõe kaldal..

Milliseid sauna-puhkemaju te Jõgeva, Järva- või Viljandimaal teate?
Olen Järvamaal ühes toredas puhkemajas olnud, aga pean uurima, kui kalliks see läheb väiksemale seltskonnale(~20 kärssa max)

Kes teab toredaid kohti (aitäh abielumees ja verywell) siis palun märkida nimetus, maakond/linn ja koduleht, kui on!

korraldame siis omaette istumise ja kes saavad, need tulevad.

Tääänud, Mimm!
abielumees37 2012-02-08T20:37:32+02:00
Pakkusin juba uue koha välja, et siis oleks Jõgeval,
http://www.routehouse39.ee/index2.html
Kuid see kah ei sobivat, kuna pole päris metsa sees või mida arvatakse?
TiiT 2012-02-09T13:25:24+02:00
Minu meelest ka Holstre-Polli sobiks. Väga super üritus oli, siiani kõige etem vindi üritus. Mingis linna pubis muutub see selliseks mõne inimese kokkusaamiseks ja kusagil metsas saunas on alati küsimus, et kus ööbida (talv ju) ja kuidas saab. Holstre-Polli ongi just selline koht, kus on ruumi tantsu lüüa, olema on saun, saab normaalse pika laua teha ja on ruumi rohkemale rahvale. Usun et ka paljud tuleks kohale - kusagile metsa sauna ka eriti ei viitsiks ronida selle külmaga ja see ka kisub sel juhul rohkem selliseks piiratud seltskonnaga ürituseks - vaevalt keegi uus nägu hakkab sinna tulema.
Ja ikkagi 5. sünnipäev!
BigMel 2012-02-09T15:37:55+02:00
Holstre-Polli kandis on 20 inimesele paras koht http://www.kaldapuhkemaja.ee/
MeikopVint.ee asutaja 2012-02-09T18:09:56+02:00
[i]postitas BigMel[/i]
Holstre-Polli kandis on 20 inimesele paras koht http://www.kaldapuhkemaja.ee/

Väga lahe koht, probleemiks on 8 ööbimiskohta. Oleks vaja 15-20.
MeikopVint.ee asutaja 2012-02-09T18:43:37+02:00
Holstre-Polli on Hotell. Meil lishtalt tookord vedas, et seal muud rahvast ei olnud.

Ma tahan suletud üritust kus keegi ei saa segama tulla.
rong 2012-02-09T21:26:39+02:00
Kas antud sünnipäeva puhul ei võiks teha vähe suurmat turniiri kõikides mängudes, olgu need siis mitteametlikud EMV-onlines või siis Vindi MV. Kuna tähtpäev seda nagu võimaldaks! Iganädalased turniirid küll on, aga kui tegemist oleks mingi MV võiks see turniiride tase ja osavõtjate arv olla kordasid suurem ja esinduslikum.

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele