Tänapäeval on võimalik iga kasutaja asukoht IP põhjal tuvastada. Seda siis linna täpsusega.
Mõtlesin, et ehk oleks teistel kasutajatel huvitav näha, kus teised kasutajad parajasti asuvad (kasutaja profiili lehel).
Kuna igaühel on õigus privaatsuseks, saab ta selle võimaluse ära keelata - kuid siis ei näe ta ka teiste asukohti.
Mida mõttest arvate?
Kasutaja asukoha näitamine
Loetud 120 kasutaja poolt
meikop kui olen eestis ja elan pärnus ja kui lähen tartu kas siis näitab,et asun tartus....
Jah - ta näitab, kus sa hetkel asud (Tartus siis)
HEA MÕTE
kuidas mina saaks teada ühe inimese kohta kes pole vindis .et kus ta asub...???
ja kas seda saab keelata ka nii ,et mõnikord ei taha ma teistele näidata kus asun ..kas tuleb midagi sellist et keela ja luba...
[i]postitas kamby[/i]
Selleks pead sa inimese IP-d teadma!
[i]postitas kamby[/i]
ja kas seda saab keelata ka nii ,et mõnikord ei taha ma teistele näidata kus asun ..kas tuleb midagi sellist et keela ja luba...
"Kuna igaühel on õigus privaatsuseks, saab ta selle võimaluse ära keelata - kuid siis ei näe ta ka teiste asukohti."
Üks probleem sellise asukoha tuvastamisega on ebatäpsus. Minu puhul näitavad igasugu asukohatuvastajad seda, et ma paiknen Rakveres, kuigi reaalselt olen Tallinnas või Tartus (Elioni ühendus mõlemas kohas).
Ehk siis mingeid andmeid saab küll aga iseasi, kas nendest kasu on või nendest mingeid järeldusi teha saab...
Ehk siis mingeid andmeid saab küll aga iseasi, kas nendest kasu on või nendest mingeid järeldusi teha saab...
Igaüks saab kontrollida, mis asukohta me temast näeme: http://smart-ip.net/geoip