Suur olümpia ennustusvõistlus
Loetud 213 kasutaja poolt
Keegi võiks õiged tulemused välja panna siis lihtsam punktid kokku lugeda.
Mask, siin sulle miniennustuse vastused, suure omadega ei viitsi jamada ausalt öeldes hetkel :P
1) 1. august** – Mitmenda koha saab Nikolai Novosjolov meeste epeevehklemises? Vastusevariandid: Kuld, hõbe, pronks, 4. koht, top 8, top 16. (Esimeses ringis on ta vaba, ehk ta on kohe 16 parema hulgas). Õige vastus annab 4 punkti.
Kaotas 1. vastasele ehk top 16 vist siis.
2) 3. august** – Mitmenda kohaga lõpetab Eesti neljapaat? Täpne koht annab 4 punkti. Pluss-miinus 1 koht annab 2 punkti.
4. koht
3) 6. august** – mitu eestlast pääseb kettaheite lõppvõistlusele? Kumb heidab kaugemale: kas Aleksander Tammert või Märt Israel? Mõlemad õige vastuse eest on võimalik teenida 2 punkti (kokku 4).
Ainult Gerd Kanter jõudis finaali. Märt Israel heitis kaugemale.
4) 6. august - Kirjuta kettaheite esikolmik. Iga õige mees õigel kohal annab 2 punkti, õige mees valel kohal 1 punkt. (kokku võimalik teenida 6 punkti)
1. Robert Harting, 2. Ehsan Hadadi, 3. Gerd Kanter
5) 8. august – 9. august – Mitmenda kohaga lõpetab ja mis punktisumma kogub Mikk Pahapill?
Õige koht pluss-miinus 2 kohta annab 1 punkti. Õige tulemus pluss-miinus 100 punkti annab 1 punkti.
Lugesin nüüd erri spordiuudiste leheküljelt, et Mikk Pahapill ei osale, kuna ta pole vigastusest 100% taastunud.
Nii et ei osale, järelikult punkte ei saa ja kohta ka mitte.
N/A
6) 11. august – mitu kulda võidab Usain Bolt olümpiamängudelt? Õige vastus 2 punkti.
3
7) 11. august – kirjuta jalgpalliturniiri esinelik? Õige meeskond õigel kohal annab 2 punkti, õige meeskond valel kohal 1 punkti.
1. Mehhiko, 2. Brasiilia, 3. Lõuna-Korea, 4. Jaapan
8) 12. august – mitu maailmarekordit püstitakse kergejõustikus? Õige vastus 2 punkti
4
9) 12. august*** – Pane kirja korvpalliturniir esinelik. Iga õige meeskond õigel kohal annab 2 punkti, õige meeskond valel kohal annab 1 punkti. (kokku võimalik teenida 8 punkti)
1. USA, 2. Hispaania, 3. Venemaa, 4. Argentiina
10) 12. august – mitu medalit võidab olümpiamängudelt Eesti? Õige vastus annab 2 punkti.
2
1) 1. august** – Mitmenda koha saab Nikolai Novosjolov meeste epeevehklemises? Vastusevariandid: Kuld, hõbe, pronks, 4. koht, top 8, top 16. (Esimeses ringis on ta vaba, ehk ta on kohe 16 parema hulgas). Õige vastus annab 4 punkti.
Kaotas 1. vastasele ehk top 16 vist siis.
2) 3. august** – Mitmenda kohaga lõpetab Eesti neljapaat? Täpne koht annab 4 punkti. Pluss-miinus 1 koht annab 2 punkti.
4. koht
3) 6. august** – mitu eestlast pääseb kettaheite lõppvõistlusele? Kumb heidab kaugemale: kas Aleksander Tammert või Märt Israel? Mõlemad õige vastuse eest on võimalik teenida 2 punkti (kokku 4).
Ainult Gerd Kanter jõudis finaali. Märt Israel heitis kaugemale.
4) 6. august - Kirjuta kettaheite esikolmik. Iga õige mees õigel kohal annab 2 punkti, õige mees valel kohal 1 punkt. (kokku võimalik teenida 6 punkti)
1. Robert Harting, 2. Ehsan Hadadi, 3. Gerd Kanter
5) 8. august – 9. august – Mitmenda kohaga lõpetab ja mis punktisumma kogub Mikk Pahapill?
Õige koht pluss-miinus 2 kohta annab 1 punkti. Õige tulemus pluss-miinus 100 punkti annab 1 punkti.
Lugesin nüüd erri spordiuudiste leheküljelt, et Mikk Pahapill ei osale, kuna ta pole vigastusest 100% taastunud.
Nii et ei osale, järelikult punkte ei saa ja kohta ka mitte.
N/A
6) 11. august – mitu kulda võidab Usain Bolt olümpiamängudelt? Õige vastus 2 punkti.
3
7) 11. august – kirjuta jalgpalliturniiri esinelik? Õige meeskond õigel kohal annab 2 punkti, õige meeskond valel kohal 1 punkti.
1. Mehhiko, 2. Brasiilia, 3. Lõuna-Korea, 4. Jaapan
8) 12. august – mitu maailmarekordit püstitakse kergejõustikus? Õige vastus 2 punkti
4
9) 12. august*** – Pane kirja korvpalliturniir esinelik. Iga õige meeskond õigel kohal annab 2 punkti, õige meeskond valel kohal annab 1 punkti. (kokku võimalik teenida 8 punkti)
1. USA, 2. Hispaania, 3. Venemaa, 4. Argentiina
10) 12. august – mitu medalit võidab olümpiamängudelt Eesti? Õige vastus annab 2 punkti.
2
1.riksman 46
2.buldooser 44
3.rauing 43
hagar 43
5.kuakua 41
6.elmar33 37
7.mask 34
driv4r 34
9.pisipaha 28
10.anduma 27
tanel 27
sain sellise kokkuvõtte, kuid ametliku tabeli annab rauing
2.buldooser 44
3.rauing 43
hagar 43
5.kuakua 41
6.elmar33 37
7.mask 34
driv4r 34
9.pisipaha 28
10.anduma 27
tanel 27
sain sellise kokkuvõtte, kuid ametliku tabeli annab rauing
Tänud tabeli eest, hagar, aga kui see nii on, siis 7. koha jagamine aint, kuramus.
Kokku siis 11 osavõtjat suures ennustusvõistluses!
Ja mini osutus isegi veidi populaarsemaks, sest osavõtjaid oli 13!!
Siin siis minu lõplikud punktid miniennustuses:
17/38
Kahjuks panin napilt ehk ühe kullaga mööda Bolti küsimuses (ennustasin 2, võitis 3) ja samuti ühe maailmarekordiga kergejõustiku küsimuses (ennustasin 5, püstitati 4). Sealt kohe 4 punkti läks...
Ehk ülejäänud 12 osalejat arvutavad ka oma punktid ja siis saab edetabeli paika! ;)
Kokku siis 11 osavõtjat suures ennustusvõistluses!
Ja mini osutus isegi veidi populaarsemaks, sest osavõtjaid oli 13!!
Siin siis minu lõplikud punktid miniennustuses:
17/38
Kahjuks panin napilt ehk ühe kullaga mööda Bolti küsimuses (ennustasin 2, võitis 3) ja samuti ühe maailmarekordiga kergejõustiku küsimuses (ennustasin 5, püstitati 4). Sealt kohe 4 punkti läks...
Ehk ülejäänud 12 osalejat arvutavad ka oma punktid ja siis saab edetabeli paika! ;)
Väike võistlus 18 ilma viienda küsimuseta.
Hmm, Mask, ma võin eksida, aga mulle tundub, et sa said samuti 17 punkti, mitte 18: 0+2+2+3+0+2+2+0+4+2=17.
Igal juhul hea otsus, et oma esialgset ennustust muutsid, sellega sa oleks kogund 15 punkti ;)
Igal juhul hea otsus, et oma esialgset ennustust muutsid, sellega sa oleks kogund 15 punkti ;)
Ja vabandust kahe järjestikuse postituse pärast, aga osavõtjaid oli miniennustuses hoopis 12, mitte 13 (lugesin enne Maski 2 korda, kuna ta parandas esialgset ennustust tükk aega hiljem).
Aga siiski 1 lahendaja enam võrreldes suure ennustusvõistlusega.
Aga siiski 1 lahendaja enam võrreldes suure ennustusvõistlusega.
Ah jah, lugesin boldi kolme kulda 3 punkti pähe, õige vastusena. Aga riks pani vist kinni 24 jaga ja tiit 19 nega järgi ning Meikopil oli vist 18 punkti. Nii, et riks võttis vist kaks kulda. Peamiselt korvpalli, täpse järjestuse ennustamisega. Selle ennustuse peale oli tal hea nina.
Yup, vaatan nüüd, et max punktid ehk 8 tal miniennustuses korvpalli eest, suures ennustuses 5.
Tema punkte pole arvutand, aga kui Maskil on õigus, kas ta saab siis lausa 4 kuud VIP-staatust või antakse nt miniennustuse peaauhind 2. koha omanikule? :D
Tema punkte pole arvutand, aga kui Maskil on õigus, kas ta saab siis lausa 4 kuud VIP-staatust või antakse nt miniennustuse peaauhind 2. koha omanikule? :D
Vabandust kahe järjestikuse postituse pärast (jälle), aga paar asja vajavad klaarimist.
Esiteks arvutasin välja ka enda suure ennustusvõistluse punktid ja sain tulemuseks 35 (või 33), mitte 34, nagu hagari mitteametlikes tulemustes. Ja kuna ma pole kindel, kas üks mu vastustest läheb kirja õige või valena, lendab kohe küsimus korraldaja ehk Rauingu suunas. Probleem siis 46. küsimusega Leedu koondise koha kohta: kas 7. koht läheb kirja õige või valena? Tegelikult jäi Leedu 5.-8. kohta jagama, sest kaotas veerandfinaalis ja kohamänge miskipärast ei mängitud. Ju ma oma ennustuses ootasin, et kohad määratakse ikka kindlaks, mida on varem kunagi tehtud, kui mu mälu mind ei peta.
Kui see läheb kirja õigena, siis mul peaks olema 35 punkti, vastasel juhul 33.
Veel märkasin, et kuakua enda poolt postitatud tulemus (44) erineb samuti hagari arvutusest (41), nii et see vajaks vast kinnitust.
Ja siin siis esialgne miniennustuse edetabel (arvestatud on neid, kes on oma tulemuse postitanud või kes on mainitud Maski poolt):
1. Riksman - 24 (arvutas Mask)
2. TiiT - 19 (arvutas Mask), Meikop - 19/18 (arvutas Meikop/Mask)
4. driv4r - 17 (arvutas driv4r), Mask - 17 (kinnitatud*)
6. kuakua - 15 (arvutas kuakua)
6 ennustajat ehk pooled siis puudu sellest tabelist!
Nii et kes pole oma tulemusi ükskõik kumbas variandis postitanud, võiks seda teha, et saada tabelisse/kinnitada oma tulemus! ;]
*2 inimest on arvutanud ja saanud sama tulemuse
Esiteks arvutasin välja ka enda suure ennustusvõistluse punktid ja sain tulemuseks 35 (või 33), mitte 34, nagu hagari mitteametlikes tulemustes. Ja kuna ma pole kindel, kas üks mu vastustest läheb kirja õige või valena, lendab kohe küsimus korraldaja ehk Rauingu suunas. Probleem siis 46. küsimusega Leedu koondise koha kohta: kas 7. koht läheb kirja õige või valena? Tegelikult jäi Leedu 5.-8. kohta jagama, sest kaotas veerandfinaalis ja kohamänge miskipärast ei mängitud. Ju ma oma ennustuses ootasin, et kohad määratakse ikka kindlaks, mida on varem kunagi tehtud, kui mu mälu mind ei peta.
Kui see läheb kirja õigena, siis mul peaks olema 35 punkti, vastasel juhul 33.
Veel märkasin, et kuakua enda poolt postitatud tulemus (44) erineb samuti hagari arvutusest (41), nii et see vajaks vast kinnitust.
Ja siin siis esialgne miniennustuse edetabel (arvestatud on neid, kes on oma tulemuse postitanud või kes on mainitud Maski poolt):
1. Riksman - 24 (arvutas Mask)
2. TiiT - 19 (arvutas Mask), Meikop - 19/18 (arvutas Meikop/Mask)
4. driv4r - 17 (arvutas driv4r), Mask - 17 (kinnitatud*)
6. kuakua - 15 (arvutas kuakua)
6 ennustajat ehk pooled siis puudu sellest tabelist!
Nii et kes pole oma tulemusi ükskõik kumbas variandis postitanud, võiks seda teha, et saada tabelisse/kinnitada oma tulemus! ;]
*2 inimest on arvutanud ja saanud sama tulemuse