Esimest korda Vint.ee ajaloos on nüüd võimalik mängida mänguruumis ka arvuti vastu.
Selleks peate minema Gomoku ruumi ja kutsuma arvuti mängule.
Meie eesmärgiks ei ole arvuti näol luua võimalikult tugev mängija, pigem on eesmärgiks
1) Luua algajatel võimalus üksi mänguga tutvuda (reitingut kaotamata)
2) Ajaviitmiseks edasijõudnudle kui mänguruumis parajasti kedagi ei ole (Võite esitada endale väljakutse, mitme käiguga suudate arvutit võita või kas suudate arvutiga laua täis mängida:)).
Seetõttu on ka mänguruumis ainult kaks kasutajat nimega "Arvuti" - kui mänguruumi satub juba 3-4 mängijat, eelistame, et nad omavahel mängiks.
Lähiajal lisame arvuti vastu mängimise võimaluse ka:
1) Othellos
2) Entroopias
3) mängus Lines Of Action
Edu katsetamisel,
Vint.ee Meeskond
Mängi Gomokut arvuti vastu!
Loetud 183 kasutaja poolt
Kiiduväärt uuendus :)
Praegu mängib arvuti gomokut päris algaja mängija vastu liiga tugevalt. Mänguga tutvumise jaoks võiks olla üks arvuti nõrgem ja teine sama tugevusega.
Ja veel võiks arvuti vastu pentet mängida.
Ja veel võiks arvuti vastu pentet mängida.
Olen Valjuga nõus, et võimalusel võiks muidugi arvutil olla mitu taset ja pentes arvuti vastu mängida oleks ka oivaline. Aga vaadates, kuidas lapsed praeguse taseme vastu mängivad, tundub mulle, et programmi "rumalus" (naljakad positsioonikäigud eemale)rahuldab täielikult :). Arvan, et rohkem on hetkel programmi vaja neile, kes juba mõned korrad mänginud (nt lapsed koolidest, kus olen tutvustamas käinud), kui et päris esimest korda mängijaile.
Ideaalvariandis võiks arvuti olla õppimisvõimeline.
Päris algaja puhul näitaks arvuti käike ette (vilgutaks kuni kolme võimalikult õiget käigukohta, selgitaks miks mängija ei võitnud kui järjestiku satub 6 või rohkem nuppu või seletaks rendžus foolipunkte jne).
Pärast mängija kolme võitu valiks arvuti kõvema taseme ning enam ette ei ütleks. Pärast järjekordset kolme võitu valiks arvuti juba raskuselt kolmanda taseme jne.
Päris algaja puhul näitaks arvuti käike ette (vilgutaks kuni kolme võimalikult õiget käigukohta, selgitaks miks mängija ei võitnud kui järjestiku satub 6 või rohkem nuppu või seletaks rendžus foolipunkte jne).
Pärast mängija kolme võitu valiks arvuti kõvema taseme ning enam ette ei ütleks. Pärast järjekordset kolme võitu valiks arvuti juba raskuselt kolmanda taseme jne.
Kui on ikka näha, et kumbki ei võida, siis arvuti võiks ka viigi vastu võtta. Muidu polegi võimalik mängu muidu lõpetada, kui lihtsalt lahkuda või laduda terve laud nuppe täis.
Kui kutsuda arvuti mängima ja Ühe käigu ajaks panna "Valib vastane", siis mäng ei alga.
Nonii, see on suurepärane, et saab arvuti vastu mängida ja ma olen just seda võimalust kasutanud, tulemuseks 2 võitu ja 1 kaotus Arvuti 1 vastu ning 1 võit ja 2 kaotust Arvuti 2 vastu.
Siiski on mõned asjad, mis hetkel on valesti või vajaks parandamist! Esiteks arvuti valib alati mustad nupud. Mängisin 6 korda ja lasin arvutil valida ning iga kord valis ta mustad; see on ju ebaaus, mustal on eelis.
Teiseks ühegi mängu järel reiting ei muutunud, see on ju jama!
Kolmandaks minu profiilis need võidud-kaotused miskipärast ei kajastu, jällegi väga vale.
Muidu on arvuti vastu mängimine igati hea ja ta mängib suht okeilt, peab ütlema.
Siiski on mõned asjad, mis hetkel on valesti või vajaks parandamist! Esiteks arvuti valib alati mustad nupud. Mängisin 6 korda ja lasin arvutil valida ning iga kord valis ta mustad; see on ju ebaaus, mustal on eelis.
Teiseks ühegi mängu järel reiting ei muutunud, see on ju jama!
Kolmandaks minu profiilis need võidud-kaotused miskipärast ei kajastu, jällegi väga vale.
Muidu on arvuti vastu mängimine igati hea ja ta mängib suht okeilt, peab ütlema.
miks ei saa 4 ritat ja malet arvuti vastu
mängida
mängida
Tere,
Tänud tagasiside eest. Teeme mõned muudatused:
1) Arvutit mängule kutsudes vastasele midagi valida jätta pole võimalik. Määrad ise mängu parameetrid
2) Arvutile viiki pakkuda ei ole võimalik.
Tänud tagasiside eest. Teeme mõned muudatused:
1) Arvutit mängule kutsudes vastasele midagi valida jätta pole võimalik. Määrad ise mängu parameetrid
2) Arvutile viiki pakkuda ei ole võimalik.