Tere,
Eesti esimesele mõttespordi online olümpiaadile on tänaseks registreerinud 56 kooli ja 500 õpilast.
Suured tänud siinjuures Ants Soosõrvule, kelle abiga on mitmed Tallinna koolid osalema tulnud!
Kuna olümpiaad toimub neljaetapilise turniirisarjana läbi õppeaasta ja koolid võivad võistlusega liituda ka õppeaasta keskel, võib koolide ja õpilaste arv veelgi suureneda.
Kõige populaarsem ala on kabe: 242 registreeritud õpilast.
Järgnevad peaaegu võrdselt gomoku, sudoku ja male - õpilaste arv vastavalt 176, 168 ja 161.
Olümpiaadi esimene etapp algab järgmisel esmaspäeval - esmaspäevast neljapäevani toimuvad turniirid iga päev kell 14:00. Huvilised on teretulnud üritust pealt vaatama!
Hea meel on tõdeda, et üritusest võtavad osa koolid üle terve vabariigi: Esindatud on nii Saaremaa, Hiiumaa, Ida- ja Lääne-Virumaa, suuremad linnad ja väiksed asulad.
Lisatud on fail koolide ja õpilaste arvudega erinevate alade lõikes.
Mõttespordi online olümpiaadist võtab osa 56 kooli ja 500 õpilast!
Loetud 181 kasutaja poolt
Kas ka millalgi ja kuskil saab näha jooksvat tabelit kõikide alade arvestuses?
See tabel tekib nädalavahetusel. Teavitame koole ja panen vint.ee keskkonda ka viite.
Tulemused on üleval: http://www.vint.ee/mottespordi-olumpiaad/
Väga hea...aga mitte ideaalne. Kõigi osalejate nimede lingid on vigased, s.t numbrid URLide lõpust on puudu, seega viib nimel klikkimine veateatega lehele.
[i]postitas driv4r[/i]
Väga hea...aga mitte ideaalne. Kõigi osalejate nimede lingid on vigased, s.t numbrid URLide lõpust on puudu, seega viib nimel klikkimine veateatega lehele.
Tänud teatamast, viga parandatud!
Aitäh Martenile suure töö eest!
Mul on veel küsimus, et kas Sa plaanid ka mingit ühe mängija kõikide alade kokkuvõtet teha? Vaatasin, et oli neid, kes osalesid kõikidel aladel ning tegid seda hästi. Küllap leiaksime selleski arvestuses võimaluse mingid eriauhinnad välja panna.
Kuna viin 26.-27.01. 2013 läbi Mõttespordi viievõistluse paaridele, siis loodan ka online turniiri kaudu sinna uusi osalejaid leida.
Mul on veel küsimus, et kas Sa plaanid ka mingit ühe mängija kõikide alade kokkuvõtet teha? Vaatasin, et oli neid, kes osalesid kõikidel aladel ning tegid seda hästi. Küllap leiaksime selleski arvestuses võimaluse mingid eriauhinnad välja panna.
Kuna viin 26.-27.01. 2013 läbi Mõttespordi viievõistluse paaridele, siis loodan ka online turniiri kaudu sinna uusi osalejaid leida.
[i]postitas ants[/i]
Mul on veel küsimus, et kas Sa plaanid ka mingit ühe mängija kõikide alade kokkuvõtet teha?
Mul on veel küsimus, et kas Sa plaanid ka mingit ühe mängija kõikide alade kokkuvõtet teha?
Parima individuaalarvestuses saame kätte Mõttesportlaste topist: http://www.vint.ee/mottemangijate-edetabel/?sort=rating&sort_type=desc
Hetkel eraldi arendust ainult turniirilõikes parima väljaselgitamiseks plaanis ei ole.
[i]postitas Meikop[/i]
[quote][i]postitas ants[/i]
[/quote]
Parima individuaalarvestuses saame kätte Mõttesportlaste topist: http://www.vint.ee/mottemangijate-edetabel/?sort=rating&sort_type=desc
Hetkel eraldi arendust ainult turniirilõikes parima väljaselgitamiseks plaanis ei ole.
[quote][i]postitas ants[/i]
[/quote]
Kas hetkel ei tule probleemiks see, et individuaalarvestuses võidab suht kindlalt see, kes sudokutunriiril hästi esines? Eriti põhikoolide puhul (kus sudokuturniiril osales 82 õpilast).. Ehk esimesed teenisid keskeltläbi 80*21=1680 punkti reitingule lisaks.. Ja saavutasid seega üle 3000-se ratingu.. (Ehk olümpiaadi käigus mõttesportlaste TOPi edetabellisse teenitud või kaotatud punktid on kõige suurema kaaluga mõjutatud sudokuturniiri tulemusest)..
Tere, Marten!
Sinu sissejuhatavast kirjast saan aru, et veel oleks võimalik koolidel ennast registreerida turniiridele (st II, III või IV etapile). Juhendist saan aga aru, et see on lõppenud. Kui ikkagi saab kool ennast ise registreerida veel lisaks, siis äkki saaks selle lisavõimaluse ka kuidagi juhendis ära kajastada.
Nt täna olin ise Jüri Gümnaasiumis, kus toimus 4.-5. klasside maleturniir ning aitasin seal natuke. Aga õpetajad koolis polnud kuulnudki sellisest asjast. Mul endal õpivad seal 2 last ning mõlema klassijuhatajaga olen rääkinud, et nad üritaksid ka näppu pulsil hoida, et kool regaks, aga seni tulemuseta. Nad on tublid, aga kuidagi jääb see soiku.
Et, kui on võimalik koolidel lisaks regada (esimene etapp siis nullidega), siis võiks kuidagi seda veelgi promoda. Nüüd, kus on Kasparovi ja Ehlvesti male propageerimise projektid käigus, oleks hea võimalus koole veelgi üles kutsuda Mõttespordi olümpiaadist osa saama.
Sinu sissejuhatavast kirjast saan aru, et veel oleks võimalik koolidel ennast registreerida turniiridele (st II, III või IV etapile). Juhendist saan aga aru, et see on lõppenud. Kui ikkagi saab kool ennast ise registreerida veel lisaks, siis äkki saaks selle lisavõimaluse ka kuidagi juhendis ära kajastada.
Nt täna olin ise Jüri Gümnaasiumis, kus toimus 4.-5. klasside maleturniir ning aitasin seal natuke. Aga õpetajad koolis polnud kuulnudki sellisest asjast. Mul endal õpivad seal 2 last ning mõlema klassijuhatajaga olen rääkinud, et nad üritaksid ka näppu pulsil hoida, et kool regaks, aga seni tulemuseta. Nad on tublid, aga kuidagi jääb see soiku.
Et, kui on võimalik koolidel lisaks regada (esimene etapp siis nullidega), siis võiks kuidagi seda veelgi promoda. Nüüd, kus on Kasparovi ja Ehlvesti male propageerimise projektid käigus, oleks hea võimalus koole veelgi üles kutsuda Mõttespordi olümpiaadist osa saama.