Tere,
Seoses koolide olümpiaadiga loome me lahenduse, kus kasutaja õige nimi läheb kirja ja muuta ta seda enam ei saa.
Sealt tekkis uitmõte - muudaks edetabelites olevad TOP10 mängijate õiged nimed ka avalikuks!
Kes kasutajaga edetabeli etteotsa satub, peab vint.ee meeskonnale avaldama oma nime.
Nii väheneks petmiskahtlused ja muudaksime Vinti veidi sotsiaalsemaks - mängiksime teiste isikutega, mitte kasutajanimedega.
Kes tahab jääda anonüümseks, ärgu siis edetabeli etteotsa trügigu:)
Mida mõttest arvate?
TOP10 mängijate nimed avalikuks!
Loetud 202 kasutaja poolt
Mulle see mõte meeldib.Nii mõnigi kahtlus jääb olemata.Pooldan.
Nõus.
POOLT
Idee pole üldse paha!
Samanimelisi inimesi on palju, vanuse, ameti või muu tunnuse peaks siis ka avalikustama. Nt Toomas Kuusk 25 või Petja Petrov, setu, kurgisoolaja, 49.
Tundub täiest yxtaspuha mulle mis nimi mul vastas on. Pärisnimede avalikustamine avalikes internetiruumides pole kunagi midagi head kaasa toonud. Ja muidugi kui nime ei avalikusta siis pole vaja edetabeli tippu trygida- võix siis juba parem selline lause kui nime ei avalda pole vaja vinti trygida.Inimesed saage yle juba nendest edetabelite foobiatest.
Hmm, pole vast paha, aga võib-olla nt midagi sellist, et kasutaja saab valida, kas täisnime näevad teised kasutajad või mitte. Nii oleks vindil nimi teada, aga juhul, kui kasutaja oma identiteeti kõigiga jagada ei soovi, saab ta ikkagi veidi privaatsust.
[i]postitas uduputukas[/i]
Pärisnimede avalikustamine avalikes internetiruumides pole kunagi midagi head kaasa toonud.
Pärisnimede avalikustamine avalikes internetiruumides pole kunagi midagi head kaasa toonud.
Selle vastu on olemas meetmed - näitame kasutaja profiilis nime ainult teistele sisselogitud kasutajale - siis ei jää see info (google) robotitele silma.
Äkki avaldaks vanuse, täpse elukoha ja muud isikuandmed ka.