WPF SUDOKU GRAND PRIX 2013
Loetud 109 kasutaja poolt
http://sudokucup.com/node/3133. Tiit tegi ilmselgelt õige otsuse, loobudes sellel aastal mõttespordi meistrivõistlustest.
Tõesti tubli, Tiit!
Mainisin eelmises postituses kahtlast tulemust, nüüd siis asi klaaritud! Sain hommikul korraldaja Kareli käest vastuse, kus ta tänas mind ja ütles, et leidis selle kasutaja IP-aadressilt ka teise tulemuse ning see ID eemaldati tulemuste hulgast.
Seega näide sellest, et petiseid ei leidu sugugi aint Vindis, aga driv4ri käest nad siiski ei pääse! ;D
Ühtlasi tähendab see, et ma lõpetasini kulutatud aja poolest 23. kohal ja keegi, kes minust vähem aega kulutas, minust rohkem punkte ei saanud.
Seega näide sellest, et petiseid ei leidu sugugi aint Vindis, aga driv4ri käest nad siiski ei pääse! ;D
Ühtlasi tähendab see, et ma lõpetasini kulutatud aja poolest 23. kohal ja keegi, kes minust vähem aega kulutas, minust rohkem punkte ei saanud.
Õnnitlused Tiidule.
Väljas on Sudoku Grand Prix teise vooru juhend, mis toimub kahe nädala pärast. Seekord siis korraldajaks India. Enne lahendamist tuleks kindlasti läbi lahendada võistluste juhend. Juhend on saadaval nii sellelt lehelt: http://www.worldpuzzle.org/sudokugp/2nd-tournament/ kui ka logicmastersindia enda lehelt: http://logicmastersindia.com/2013/02S/
Teine link on parem, sest sealt pääseb ligi ka foorumile (discussion thread). Seal küsitakse kindlasti igasuguseid täpsustusi ülesannete kohta, mis tulevad. Tasub kindlasti lugeda ning kõrva taha panna. Kui kellelgi on ekstra küsimusi mõne ülesande kohta, siis võin siin selgitada ja vajadusel juhendada kui oskan.
Esimese vooru kohta - esmalt tänud õnnitluste eest. See kukkus küll välja paremini kui üldse oodata julgesin. Aga ühe vooruga ainult ei tee midagi ära - esineda tuleb igal pool hästi, niiet vara rõõmustada. Mõttespordi eestikatelt ärajäämine vähemalt sai ehk piisavalt põhjendatud :)
Teiseks vooruks soovitan valida väiksema punktiarvuga sudokud enne, et väga jänni ei jääks või tuttavamad ülesanded. Seekord on õnneks selliseid tavalisemaid ülesandeid natuke rohkem - see-eest on mõned veidramad jälle ikka väga veidrad. Coded pair, braille, Odd Even frame, Outside or Skyscrapers ja point to next jätke viimasteks!
Teine link on parem, sest sealt pääseb ligi ka foorumile (discussion thread). Seal küsitakse kindlasti igasuguseid täpsustusi ülesannete kohta, mis tulevad. Tasub kindlasti lugeda ning kõrva taha panna. Kui kellelgi on ekstra küsimusi mõne ülesande kohta, siis võin siin selgitada ja vajadusel juhendada kui oskan.
Esimese vooru kohta - esmalt tänud õnnitluste eest. See kukkus küll välja paremini kui üldse oodata julgesin. Aga ühe vooruga ainult ei tee midagi ära - esineda tuleb igal pool hästi, niiet vara rõõmustada. Mõttespordi eestikatelt ärajäämine vähemalt sai ehk piisavalt põhjendatud :)
Teiseks vooruks soovitan valida väiksema punktiarvuga sudokud enne, et väga jänni ei jääks või tuttavamad ülesanded. Seekord on õnneks selliseid tavalisemaid ülesandeid natuke rohkem - see-eest on mõned veidramad jälle ikka väga veidrad. Coded pair, braille, Odd Even frame, Outside or Skyscrapers ja point to next jätke viimasteks!
Usun, et kui Tiit on 5 aasta jooksul kinni pannud kõik sudokuturniirid, siis tal hakkab igav ning ta asub vahelduseks mõttespordi võistlusi võitma :)
Õnne Tiidule!
Ise loodan et järgmine kord on mul printimise võimalus ka, ilma on ikka päris tülikas... :)
Ise loodan et järgmine kord on mul printimise võimalus ka, ilma on ikka päris tülikas... :)
Õnnitlused Tiidule ka minu poolt! :)
õnnitlused Tiidule....vägev. võtan sõnasabast kinni .ehk äkki Tiit tutvustabki neid veidraid sudokusi.
Ma ikka pidasin silmas, et kui kellelgi on konkreetseid küsimusi. Kas mõnest kohast ei saa edasi või ei saa alustada kusagilt, siis annan mõne vihje. Kindlasti ei mõelnud ma seda, et ma kõikide kohta siin tutvustuse teen. See päris aeganõudev värk ja usun et reegleid on kõik võimelised ise lugema, kel vähegi viitsimist. Aga nagu mainisin, siis võin miskit selgitada/aidata.