Uus sudokugeenius või petis!!! 3
Loetud 152 kasutaja poolt
No on ikka teema!?
Teie võtate seda mängimist ikka nii tõsiselt et kasvõi veri ninast välja et teisest parem olla.Mängige ikka mõnuga.
mina, näituseks, võtangi mängu mõnuga. aga mõnel juhul võiks kellelgi veri ninast välja tulla küll. nii päevakatel kui turniiridel annan enda hetke parima. kuidas kunagi. aga kui mingine töll teeb omaarust nalja või on tal petmisel miskid muud eesmärgid, siis... selle nina jutt on kohane. ja ma ei vabanda, kes ennast puudutatuna tundis, tundke edasi. tähendab läks õige nina pihta.
olgu kuidas on ka mina hindan ausust mis siis et ma pole eriti kuskil toppis.aga minu südametunnistus on puhas.näit kaardimängus tean paljusi kes nii öelda lappavad lehti nad on mulle seda ise tunnistanud ka nimesi ma ei nimetaks las see olla aga nad on minuga enam vähem ühe pulga peal.kuigi mängin nendega ikka...NO SUDOKUS ON NATIKE TEINE ASI
inimesed kes harjutavad pidevalt juba mitmed aastad ja siis tuleb keegi kes teeb siin meistritele pika puuga jne...see teeks minu ka pahaseks....igaljuhul austan driv4r selles mõttes-teen väikese ettepaneku driv4r moderaatoriks vint petiste vaba....
inimesed kes harjutavad pidevalt juba mitmed aastad ja siis tuleb keegi kes teeb siin meistritele pika puuga jne...see teeks minu ka pahaseks....igaljuhul austan driv4r selles mõttes-teen väikese ettepaneku driv4r moderaatoriks vint petiste vaba....
See portaal muutub ikka aina veidramaks koos veidrate inimestega, kes veidra portaali sada korda veidramaks muudavad. Võiks olla ikka see koht, kus mõnusalt aega veeta ja mõttemängudes veelgi areneda vms, mitte igasuguseid draamasid otsida. No offence.
Triinu jutus tõetera!
Jah, Lepatriinu jutt vastab tõele... Mõttemängud küll, aga niisugune tunne, et tegemist purulollidega, kes maailmaasjadest ei saa kohe midagi aru... Inimesed, kes ei saa aru, et see on portaal, mitte EMV. See, kui mõni laps lustib siin, siis see on moderaatori asi vaadata seda, kas see on õige või ei ole. Moderaator peaks likvideerima niisugused kalad päevasudokust ära ja kõik korras. Kalade kindlakstegemiseks saaks teha ju niisuguse süsteemi, et pead kõiki sudokusi lahendama 5 korda, ennem kui saad päevasudokusi lahendada. Siis on kohe näha, kuidas rekord on suhtes keskmise ajaga. Nojah, mis seal ikka... Kahju lihtsalt vaadata, kuidas last tembeldatakse petiseks, nagu ta oleks saanud hakkama mõne eriti raske kuriteoga.
Selle koha pealt nõustun Goghiga, et moderaator võiks ebaausad ajad eemaldada, pakun välja ka sellise variandi, et nt teha aja kõrvale märge näitamaks, et aeg ei kehti (DNQ vmt). Samas on moderaatoritel tõenäoliselt palju muudki teha, nt saiti ja uut platvormi arendada ning uusi mänge lisada, nii et selleks võib-olla ei jää aega.
Aga selliste geeniuste nimede avalikkuse ette toomises ei näe küll mingit jubedust. Ja nagu teada, siis alati pole nad sugugi lapsed/teismelised...
Aga selliste geeniuste nimede avalikkuse ette toomises ei näe küll mingit jubedust. Ja nagu teada, siis alati pole nad sugugi lapsed/teismelised...
Ma ikkagi ei saa aru, mida see annab kui nende nimed siin üleval on?
Nimede siiapanek annab palju rohkem kui see, kui tulla siia ja avaldada oma arvamust selle kohta et see ei meeldi. Või mis? Kui ei meeldi teema, siis palun mitte siin risustada teemat ja hoida eemale sellest.