Kuidas saada küünte turniiril hakkama kui...
Loetud 119 kasutaja poolt
[i] Ma ei tea mis ajast , aga mäng ''Küüned'' on olemas ainult turniirina. Aga kui keegi teeb enda kasutaja näiteks täna, siis ta ei pruugi teada, mis mäng see selline on, kuidas siis tema õpib seda mängu mängima, kas ainult turniiridel viimaseks jäädes? Samuti tahtsin küsida, miks ei saa enam Küüsi niisama mängida? :) :)[/i]
Tahaks teada küll kus kohast lugeda küünte reegleid?
[i]postitas artsan[/i]
mina googeldasin :)
http://www.vint.ee/kyynte-info-ja-reeglid/
Johhhhaiiiiidiiii
Kunagi küsiti Erki Noolelt, kuidas võita olümpiakuld. Ta vastas, et peab kõva mees olema.
ärge kartke alustage,jututoas küsige saate hakkama no 5 mängust edasi hakkab minema väikesed kavalused tulevad mängides
[i]postitas Setu[/i]
Kunagi küsiti Erki Noolelt, kuidas võita olümpiakuld. Ta vastas, et peab kõva mees olema.
aga naised..
Ellie, sa mõtled seda, et kuidas naisena olümpiakulda võita?
Ja Küünte kohta pean nii ütlema, et ega ma ise ka reegleid tea ja ei mängi ka teda. Selle asemel mängin nt sudokut, seal pole eriti mingeid reegleid ja õnnefaktor ka pea puudub, seega asi palju lihtsam ja selgem kohe ;]
Ja Küünte kohta pean nii ütlema, et ega ma ise ka reegleid tea ja ei mängi ka teda. Selle asemel mängin nt sudokut, seal pole eriti mingeid reegleid ja õnnefaktor ka pea puudub, seega asi palju lihtsam ja selgem kohe ;]