Mõttespordi mitmevõistluse MM 2013
Loetud 100 kasutaja poolt
Jõudsime eile õhtul Martini ja Liisega ka Londonisse. Andres, mina ja Martin mängisime täna Lines of Actionit. Andres jäi esikohta jagama kahe teise mängijaga, medalite poolest sai hõbedase, punkte tuli 93. Mina jäin jagama 6-11 kohta ning Martin 12-15 kohta. Õhtul mängisime Martini ja Liisega gomokut. Kokku oli osalejaid 5, kuna David Pearce ütles viimasel minutil, et ta ei soovi ikkagi mängida. Turniir oli tore ja loodan, et leidsime paar uut huvilist. Andres mängis samal ajal pokkerit. Finaallauda ta kahjuks ei jõudnud, sai 8. või 9. koha. Homme mängib Andres fisheri malet. Martin plaanib backgammonit mängida. Madli ja Liise mõtlevad veel, kas mängida, võib-olla lähme linna peale uudistama :) Õhtul mängime canadian studi :D
Täna ründasin Fischeri malet, Martin kabetas samal ajal backgammonit. Üldiselt on mul Fischeris alati paremini läinud kui tavamales ja erand polnud seegi kord - jagasin 1.-3. kohta Ankush Khandelwali ja Martyn Hameriga, tasuks 90 punkti. Martin teenis backgammonis 5 punkti 12-st ja koha keskmike hulgas.
Seniste päevade saagiga tuleb küll vägagi rahul olla, võrreldes eelmise aastaga olen kõvasti plussis ja praeguse seisuga 4. kohal Ankushi, Matthew Hathrelli ja Michael Dixoni järel ning mitu trumpala veel tulemas. Negatiivse asjaoluna hakkab kuldmedali saatus juba selgeks saama - Ankush on 7 alaga kogunud ülivõimsa summa: 4 esimest, ühe teise ja ühe kolmanda koha. 4 parimat tulemust on tal 2 korda 100 ja 2 korda 93 punkti. Mul vastu panna 100, 93 ja 90, vajalikku lisa loodan eelkõige entroopiast ja bokust.
Teistest favoriitidest on kehvasti läinud tiitlikaitsjal Dario de Toffolil, kellel võrreldes eelmise aastaga juba kõvasti punkte kaduma läinud. Terviseprobleemide tõttu ei ole sel aastal üldse kohal ühte peafavoriiti Paco Garciat.
Hilisõhtusel sessioonil mängime kogu kambaga (v.a. Liise) Canadian Studi, homme hommikul proovin õnne mastermindis, sel ajal kui ülejäänud eestlate kamp teeb puhta töö renjus.
PS. Madli eilne kommentaar, et "turniir oli tore" tähendas, et Eestisse tuli kolm esimest kohta, kuld ja 83 punkti läks Martinile, Madlile kogunes naiste arvestuses üliolulised 65-66 punkti.
Seniste päevade saagiga tuleb küll vägagi rahul olla, võrreldes eelmise aastaga olen kõvasti plussis ja praeguse seisuga 4. kohal Ankushi, Matthew Hathrelli ja Michael Dixoni järel ning mitu trumpala veel tulemas. Negatiivse asjaoluna hakkab kuldmedali saatus juba selgeks saama - Ankush on 7 alaga kogunud ülivõimsa summa: 4 esimest, ühe teise ja ühe kolmanda koha. 4 parimat tulemust on tal 2 korda 100 ja 2 korda 93 punkti. Mul vastu panna 100, 93 ja 90, vajalikku lisa loodan eelkõige entroopiast ja bokust.
Teistest favoriitidest on kehvasti läinud tiitlikaitsjal Dario de Toffolil, kellel võrreldes eelmise aastaga juba kõvasti punkte kaduma läinud. Terviseprobleemide tõttu ei ole sel aastal üldse kohal ühte peafavoriiti Paco Garciat.
Hilisõhtusel sessioonil mängime kogu kambaga (v.a. Liise) Canadian Studi, homme hommikul proovin õnne mastermindis, sel ajal kui ülejäänud eestlate kamp teeb puhta töö renjus.
PS. Madli eilne kommentaar, et "turniir oli tore" tähendas, et Eestisse tuli kolm esimest kohta, kuld ja 83 punkti läks Martinile, Madlile kogunes naiste arvestuses üliolulised 65-66 punkti.
Minu jaoks pokker läbi, ei pääsenud isegi teise lauda. Saatuslikuks sai halb kaardiõnn, kui Bharat viimase kaardiga oma kuningapaarile veel kolmandagi seltsiks leidis ja minu AA88 üle trumpas. Madli ja Martin on veel mõlemad ilusasti mängus.
Edit: just praegu kutsis Martin mind vaatama, kuidas Madli all in'i läks ja 2 vastast kaasa tuli - tulemuseks võit Madlile ja kahtede kolmikule. Kiirel vaatlusel on eestlastel omas lauas lausa kaksikvõim.
Madli võttis õnneks läpaka kaasa, nii et nüüd on kirjutamine oluliselt mugavam ja odavam. Seega üritame fänne oma edusammudega operatiivselt kursis hoida.
PS. Acquiret peaks olema võimalik ka Eestist saada, mina muretsesin selle omale (või õigemini küll esialgu kingitusekse, aga hiljem omastasin) Ludost. Kõigil meil on kohvrid suhteliselt täis, aga kui peaks ära mahtuma, siis toome kaasa kindlasti.
Edit: just praegu kutsis Martin mind vaatama, kuidas Madli all in'i läks ja 2 vastast kaasa tuli - tulemuseks võit Madlile ja kahtede kolmikule. Kiirel vaatlusel on eestlastel omas lauas lausa kaksikvõim.
Madli võttis õnneks läpaka kaasa, nii et nüüd on kirjutamine oluliselt mugavam ja odavam. Seega üritame fänne oma edusammudega operatiivselt kursis hoida.
PS. Acquiret peaks olema võimalik ka Eestist saada, mina muretsesin selle omale (või õigemini küll esialgu kingitusekse, aga hiljem omastasin) Ludost. Kõigil meil on kohvrid suhteliselt täis, aga kui peaks ära mahtuma, siis toome kaasa kindlasti.
Väga tublid kõik! Tore, et saate operatiivsemalt ülevaadet anda, muidu käin siin viis korda päevas sama postitust lugemas :)
Saime Martiniga mõlemad finaallauda. Mul oli kõige väiksem stack, suutsin siiski kaks korda vähemalt duubeldada, kuid lõppkokkuvõttes olin ikkagi seitsmes. Martin on järjekindlalt mängijaid välja söönud ning jõudis just ülekaaluka liidrina heads-up-i.
Mina nägin täna unes, et Andres kurtis, et alguses oli võistluse nimi küll MM, aga nüüd, kui tema asja kinni panema hakkab, on selle nimetust aina vähem kõlavaks muudetud. Hetkeseis oli "Toasistujate mängud". Hoian mastermindiks pöidlaid, lüpsa nelja reaga!
P.
P.
Hommikusel sessioonil sain kuidagi suure kobaga mastermindis teise koha jagamise, millest küll suuremat kasu ei olnud, andis umbes 80 punkti. Renjus oodatud kolmikvõitu ei tulnud - Martini ja Madli järel ning Liise ees napsas pronksi David Pearce.
Veel on teatamata ka eilse pokkeri lõppvaatus: nagu eeldada võis pani Martin heads up'is oma stäki eduseisu maksma ning nii tulid alavõit ja maksimaalsed 100 punkti. Tundub, et Canadian stud on eestlaste rahvuspokkeri liik - viimasest neljast aastast on kolmel esikoht tulnud Eestisse.
Nüüd seisab ees suur entroopiamaraton, 15 minuti pärast antakse start ning finish on südaööl.
Veel on teatamata ka eilse pokkeri lõppvaatus: nagu eeldada võis pani Martin heads up'is oma stäki eduseisu maksma ning nii tulid alavõit ja maksimaalsed 100 punkti. Tundub, et Canadian stud on eestlaste rahvuspokkeri liik - viimasest neljast aastast on kolmel esikoht tulnud Eestisse.
Nüüd seisab ees suur entroopiamaraton, 15 minuti pärast antakse start ning finish on südaööl.
Hetkel on viies voor käimas. Andres on pärast nelja vooru täisedus juhtimas. Mitte kellelgi teisel nelja punkti pole. Viiendas voorus saime mina ja Martin viimasel laual kokku. Võitlusest väljusin edukana mina. Minul hetkel siis kaks võitu viiest, Martinil punkte koguda pole õnnestunud. Peagi anname lõpptulemused teada. Viimane voor peaks 15 min pärast algama.
Andres küll viiendas voorus pidi leppima ainult viigiga, aga võiduga viimases voorus David Pearce-i üle kindlustas talle esikoha. Martin ega mina rohkem punkte juurde ei saanud kahjuks. Positiivne on veel see, et Ankush oli küll trioleti turniiri juhtimas, kuid kaotus viimases voorus tähendas talle 2.-4. koha jagamist ning punkte sai ta sealt vaid 80 ringis. Kokkuvõttes on Andres Ankushist vaid kolme punktiga taga. Homme hommikul mängime kolmekesi Martini ja Andresega Carcassonne-i. Pärastlõunal ja õhtul mängivad poisid võib-olla Mensa Connections-it ja pokkerit (london lowball), Madli läheb tööle :) Liise läheb šoppama :D
Entroopia võit on suurepärane tulemus! Edu kõigile Carcasonne'is. Loodame, et Andresele tulevad siinkohal kasuks Kaardiväe tiimi Carcasonne'i-treeningud.