Mõttespordi mitmevõistluse MM 2013
Loetud 100 kasutaja poolt
Carcassone-is said eestlased kõik esikümnesse, kokku oli osalejaid 19. Andres jäi jagama 2.-5. kohta, Martin jäi jagama 6.-7. kohta ning mina olin 8. Enne viimast vooru oleks mul olnud võimalus võita, aga Andresega ühes lauas olles õnnestus mul vaid kolmandaks tulla. Pärastlõuna on nüüd vaba, aga poisid lähevad õhtul london lowball-i proovima.
Esikoha sai muide Ankush, mis on üsna halb uudis.
Andresel õnnestus seekord teise lauda jõuda, aga nii uskumatuna kui see ka ei kõla - Martin, kes õppis London Lowball-i reeglid 5 min enne turniiri algust, suutis ka teist korda pokkeri võita. Ta sõi isiklikult ka Ankushi välja, kes sai kolmanda koha. Täna mängib Andres Aquire-it ning mina ja Martin ühineme võistlustega taas õhtul pokkerilauas, kus täna kavas Texas Hold'em :)
Andres just andis teada, et kui pool turniirist on läbi, siis Ankush juhib suurelt ning Andres on hetkeseisus 8. kohal.
Palju osalejaid sudokus oli? Kas eelmiste aastate tegija oli ka kohal. Kas meie omadest ka keegi selles osales? Kuidas läks?
Andres on enne viimast vooru 7. kohal, Ankush on ikka pikalt ees.
Keegi eestlastest sudokut ei mänginud. Andres oli ainuke, kes oli koha peal, seega oskab tema ehk rohkem numbritest ja muust rääkida.
Keegi eestlastest sudokut ei mänginud. Andres oli ainuke, kes oli koha peal, seega oskab tema ehk rohkem numbritest ja muust rääkida.
Ankush võitis Aquire-i. Andres oli 7. 12 hulgast. Minu jaoks oli halb uudis, et minu üks suurimaid rivaale - Emily Watson - suutis seal kolmanda koha saada ning palju pentamind-i punkte koguda.
Tänaõhtune pokker oli Texas Hold'em. Martin kukkus esimest korda enne finaallauda välja ja sai 12. koha. Mina sain jälle 7. koha, kuid tänu sellele, et mängijaid oli 19 asemel 21, kogusin pentamind-i punkte natuke juurde. Kõige suurem üllataja oli ilmselt Liise, kes mängis esimest korda ning saavutas 5. koha. Selle tulemusega sai ta pokkeri eest juuniorite kulla. Andres jõudis heads-up-i suure liidrina Bharati ees. Mäng käib endiselt.
Tänaõhtune pokker oli Texas Hold'em. Martin kukkus esimest korda enne finaallauda välja ja sai 12. koha. Mina sain jälle 7. koha, kuid tänu sellele, et mängijaid oli 19 asemel 21, kogusin pentamind-i punkte natuke juurde. Kõige suurem üllataja oli ilmselt Liise, kes mängis esimest korda ning saavutas 5. koha. Selle tulemusega sai ta pokkeri eest juuniorite kulla. Andres jõudis heads-up-i suure liidrina Bharati ees. Mäng käib endiselt.
Andres võitis :)
Hetkel on väga pinev õhkkond. Pidime Andresega täna inglise kabet mängima, kuid seal on meiega koos ainult 5-6 mängijat. Andresel on võiduks aga 100 punkti vaja saada. Monopolys on hetkel 6 inimest, kui mina, Andres ja Martin mängima läheme, on 9 ja võimalus, et sinna tuleb 1 inimene juurde, on suurem, kui et kabesse 3 juurde tuleb. Samuti on hommikul Domino algamas. See on lühike turniir ja seal on ka 6 mängijat. Diplomacy on samuti algamas, aga seal on vähe mängijaid ning nood kaaluvad mõnda teist turniiri.. aga millist.... Anneme hiljem teada, mis otsutame.
Närime siin küüsi...