Uus Eesti meister mõttespordi mitmevõistluses - Villem Mesila

Loetud 98 kasutaja poolt

antsTreener 2013-09-01T18:35:18+03:00
Tallinnas toimunud mõttespordi mitmevõistluse Eesti meistrivõistlustel võidutses Villem Mesila 91 punktiga. Vaid punktiga jäi maha värske kahekordne maailmameister ja paljukordne Eesti tšempion Andres Kuusk. Pronksi sai Kalev Pagar 82,5 punktiga. Edasi järgnesid Raido Uibos 80, parim noor Argo Lillemaa 78,5; Martin Hõbemägi 77,5 ja Ervins Veitsurs 77 kohapunktiga.
Sudokus võidutses tugevas konkurentsis Villem Mesila. Male võitis Regina Narva. Bridžis oli parim Ervins Veitsurs, gomokus Timo Ilu ning kabes Andres Kuusk. Kokkuvõttetulemused ja ka resultaadid alade kaupa on nüüd vindi toimunud ürituste all.
figaro 2013-09-01T18:47:51+03:00
õnnitlused
antsTreener 2013-09-01T19:24:16+03:00
Lisaks veel, et ei oska küll öelda, kui väsinud Londonist tulnud kangelased olid, ent päris kindlasti mõjutas neid pingelangus. Martin lõtvus gomokus niivõrd, et suutis koguni 7ndaks jääda. Kuigi rahvas räägib, et Mimm oli tema vastu oivaliselt ikka mänginud ka.
Ega Andresel muidugi ka õnne polnud.
fantunesTreener 2013-09-01T19:53:39+03:00
Enda õigustuseks võin öelda, et Villem oli seekord lihtsalt parem. Sudokus ongi mul võimed sellised, nagu tulemus näitab; males võinuks veelgi kehvemini minna, kui poleks viimases voorud suure kobaga Mai vastu võitu saanud; ja gomokus olid kõik kaotused täiesti õigustatud; ainult bridžis oleks lootnud rohkemat, aga individuaalbridžis halva õnne üle kurta pole teadagi kuigi õigustatud.
driv4r 2013-09-02T02:19:07+03:00
Õnnitlused Villem Mesilale võidu puhul, see on suurepärane tulemus! (y) Näha oli juba sudokus, et see mees on hoos...
Aga Andres Kuuse mitte võitmise põhjus oli tegelikult sudoku! Kuda nii? Sudokus sai ta ikkagi enda kõige kehvema koha neil võistlutel ehk 10. ja kui ta oleks nt jäänud 8.-10. kohta jagama koos Taavi ja Kaleviga, siis ta oleks lõpetanud punktipealt sama tulemusega kui Villem! Kui ta oleks aga lõpetanud üksi 8.-na, oleks kokkuvõttes 1 punniga Villemit edestand. Seega siit minu soovitus Andresele: sudokuta rohkem! ;D

Ma lisaks sudokuturniiri kohta veel nii palju, et 7 parimat said maksimumpunktid ehk lahendasid kõik sudokud õigesti ja 8 parimat on Vindi kasutajad, ka järgnevatest lõpetajatest on päris mitmel Vint olemas.

Enda tulemuse kohta kah. 7.kohaga jään rahule, sest miinimumeesmärgiks olin seadnud top 10-e. Max punktid tulid samuti ära, samas top 3-ga oli ajavahe päris selge. Kuna sudoku eestikatel võtsin väikse riski jättes suurema osa sudokudest kontrollimata ja kaotasin sellega 50 punkti (ning ~8 kohta, kui ma ei eksi), siis nüüd otsustasin kindla peale välja minna ja mitte sama viga korrata ning kontrollisin kõik üle -- tänu sellele ka maksimaalsed punktid! :] Teadsin, et vigu võib sisse tulla, sest varahommikul paberil harjutades oli u 20%-is lahendustes näpukas sees, u samaks osutus näpukateprotsent ka võistlusolukorras, aga kõik said parandatud.

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele