Viigi pakkumine vastasele

Loetud 117 kasutaja poolt

MeikopVint.ee asutaja 2008-05-21T07:37:16+03:00
Kas viiki peaks saama pakkuda enda või vastase käigu ajal?

Enne sai enda käigu ajal, kuid keegi väitis, et turniiridel käib asi vastupidi ja nii saigi see vindis muudetud.

Hetkel tundub küll, et asi läks hoopis ebamugavamaks.

Mis on teiste arvamus / kommentaarid?
alleverModeraator 2008-05-21T08:58:11+03:00
Tavaliselt on minu arust nii, et peale enda käiku saad pakkuda viiki. Mulle meeldiks kui nii pidi oleks.
MeikopVint.ee asutaja 2008-05-21T20:52:17+03:00
Jah. Hetkel ongi nii. Kas häiriv ei ole?
TiiT 2008-05-22T06:34:33+03:00
Seda asja vist saab kahtepidi võtta.

Juhul kui sul on aega vähe ja vastane mängib sinu aja peale ja teeb ülikiireid käike. Siis tekib olukord kus sa võibola ei jõuagi vastase käigu ajal seda viigi nuppu vajutada. Siis oleks hea kui saaks enda käigu ajal seda vajutada... Siis ohverdad oma 2-3 seki ja saadki selle viigi ära pakkuda.

Teine seisukoht on see, et kui on viigiseis, siis et mitte enda aega kulutada, siis oleks igal juhul hea see aeg vastase arvelt võtta ja oma viigipakkumine teha.

Võta näpust milline õige on. Võibolla turniiridel on see et on kombeks vastase käigu ajal pakkuda.. Samas antud juhul mulle meeldiks küll pigem enda käigu ajal pakkuda - aga võibolla on see lihtsalt harjumus.

Niiet ei mingit kindlat seisukohta minu poolt, lihtsalt paar plussi/miinust välja toodud
Guevara 2009-05-31T18:05:33+03:00
Mul on üks küsimus selle kohta? Kui sa pakud vastasele viiki tema käigu ajal kas siis jookseb vastase aeg edasi. See hakkab ju teda segama kui keegi pakub talle iga tema käigu ajal viiki. Lõpuks jookseb tal aeg nulli. Ja minu teada välkmales ehk 5min. ja vähem aega ei saagi viiki pakkuda. Ainult alates üle viie minuti
TiiT 2009-05-31T18:51:14+03:00
Hetkel saab vist vastase käigu ajal viigipakkumise akna lahti teha. Kui aeg on kiire, siis ilmselt vastane käib käigu ära, ja siis on sul võimalus sellest aknast seda pakkuda. Niiet ei tohiks olla mingit vastase häirimist...eriti kui on kiire mats. sa kulutad enda aega tead kauemgi, kui vastane "ei" peale vajutades.

Aga fakt on see, et internetis mängides peab viigipakkumine olema igasuguse ajakontrolliga. Kui ikka on seis peal, kus mõlemad mängijad on veendunud, et see läheb viiki, siis peab olema võimalus neil viiki teha.
MeikopVint.ee asutaja 2009-06-25T08:10:10+03:00
Tere,

Tundub et praegune lahendus võimaldab ikkagi liiga palju vastast segada - pakkuda viiki pärast igat oma käiku.

Pakun välja lahenduse, et enne ei saagi uuesti viiki pakkuda, kui vahepeal pole vastane pakkunud.

Et kaks korda järjest ei saakski viiki keegi pakkuda.

Mis võiks sellise lahenduse miinused olla?
TiiT 2009-06-25T16:56:16+03:00
Miinus on see, et kui pakud viiki, ja vastane teeb kohe käigu ära, siis tänasel päeval võrdub see viigist keeldumisega. Ühesõnaga - kui see peaks ära realiseeritama, siis tuleks praegune süsteemi nii muuta, et ei võrduks käigu tegemine viigist keeldumisega.
nuja 2009-06-25T18:56:29+03:00
Käigu tegemine tähendabki viigist keeldumist.

Praegu on muidu paha asi see, et see viigipakkumise popup on mängulaua ees ning kui vastane viiki pakub tahaks ma ikka pahatihti eelnevalt seisu üle mõelda, et kas võtta viik vastu või mitte või käigu ära teha mitte näha aga vaeva tolle popupi eemaldamisega.
TiiT 2009-06-26T06:27:15+03:00
Kui on piisavalt aega, et seis läbi analüüsida, siis ei tohiks see akna vahetamine ka olulist aega võtta. Kui on aga pingeline mäng ja kiired käigud ja asjad, siis tihtipeale oled nii mängus sees, et saad kohe aru, kas on vaja viiki vastu võtta, või ei.

Lisaks eelnevale: kui see aken tekiks kusagile kõrvale mängulauast, siis oma suure keskendumise korral ei pruugi märgatagi seda, et kusagile kõrvale midagi tekib. See aken peab ikka kohe nähtavale kohale tekkima, see peabki mängija tähelepanu köitma.

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele