Vaatan siis sudoku edetabelit (http://www.vint.ee/lauamangude-edetabel/?game_type=9&game_sub_type=1&sort=rating&sort_type=desc) ja näen, et nii pelatud mängude arv, kui ka võidetud-kaotatud mängude arvud on puhta mööda! Samuti on see statistika vale ka profiilis.
Nt mul näitab praegu sellist jura:
mängitud 4979 võidetud 3930 kaotatud 1048
Tegelik seis peaks selline olema:
mängitud 1673 võidetud 808 kaotatud 864
Ja kui klikkida edetabelis või profiilis 'Mängud', siis seal näitab muidu õiget infi, nii et kala peab mujal olema ;P
Sudoku edetabel on sassis!
Loetud 44 kasutaja poolt
no ja mis siis
Parandamist vajab noh ;D
Hetkel ma eeldan, et tabel näitab seda, mitu sudokut sa vindis kokku oled teinud(võitude arv) ja mitu sa pooleli oled jätnud(kaotuste arv).
[i]postitas Krubi[/i]
Hetkel ma eeldan, et tabel näitab seda, mitu sudokut sa vindis kokku oled teinud(võitude arv) ja mitu sa pooleli oled jätnud(kaotuste arv).
Õigemini siis et koondarv on see, mitu kokku oled teinud. Ja lõpetatud sudokute arv on see mis on võitude arv hetkel.
Ei saa olla. Siis mul peaks lahendusprotsent olema isegi alla 80%-i. Samas on mul tegelikkuses kindlasti kõvasti üle 90%-i. Ma katkestan väga vähe.
Muide ma ei tea täpselt, mis ajast see asi segi on läind, pole siin käind eriti viimasel ajal, aga u kuu tagasi oli küll korras veel!
Muide ma ei tea täpselt, mis ajast see asi segi on läind, pole siin käind eriti viimasel ajal, aga u kuu tagasi oli küll korras veel!
No ütleme nii et minul need numbrid niimoodi klapivad. Aga jah. Ei tea miks see nii näitab. Mindokus oli algusest peale niimoodi minu teada.
Üks võimalus on see, et võidetud mängud on kõik üksi lahendatud sudokud ja võidetud duellid kokku ning kaotatud mängud kõik üksi lahendamata sudokud ja kaotatud duellid kokku. Sellisel juhul oleks mul lahendamata 184 ehk u 5,6 %, mis tundub tõenäoline.
Igatahes ootaks vastust ka arendajatelt, et kas mu oletus peab paika, miks see nii on nüüd ja kas tõesti tehti selline muudatus meelega?
Igatahes ootaks vastust ka arendajatelt, et kas mu oletus peab paika, miks see nii on nüüd ja kas tõesti tehti selline muudatus meelega?
[i]postitas driv4r[/i]
Üks võimalus on see, et võidetud mängud on kõik üksi lahendatud sudokud ja võidetud duellid kokku ning kaotatud mängud kõik üksi lahendamata sudokud ja kaotatud duellid kokku.
Üks võimalus on see, et võidetud mängud on kõik üksi lahendatud sudokud ja võidetud duellid kokku ning kaotatud mängud kõik üksi lahendamata sudokud ja kaotatud duellid kokku.
Täpselt nii ongi
No okei, jagasin ära siis!
Aga miks ta nüüd mängude all seda näitab? Seal peaks ikkagi duellivärk olema juu... Varem oli õige inf.
Aga miks ta nüüd mängude all seda näitab? Seal peaks ikkagi duellivärk olema juu... Varem oli õige inf.