Mõttespordi viievõistluse MM 2014

Loetud 111 kasutaja poolt

fantunesTreener 2014-08-22T15:18:25+03:00
Renju leidis aset ja eeldatavsti Madli võitis (Martin ei osalenud, kuna korralikke punkte seal ei jagatud). Tulemusi jah millegipärast netis ei ole. Seinale kleebituna on nad siin olemas, ehk keegi meist teeb pilti ja saadab Antsule.
antsTreener 2014-08-22T16:02:03+03:00
Hästi, õppige siis tublilt agricolat, mis iganes loom see ka pole.
mell123Treener 2014-08-23T20:10:25+03:00
Minuarust on Andresel küll natuke rohkem punkte koos või olen ma siis valemi excelisse valesti kirja panud. Tegelikult ma ei tea kas ja kuidas neid tulemusi üldse ümardatakse.
Nuffu 2014-08-24T02:22:58+03:00
Kirjutan siia natukene laupäevast.

Abalone läks mul üsna keskmiselt, sain viiest voorust 2 punkti ja olin sellega suht-koht keskel. Hare and Tortoise läks meie poistele üsna hästi. Andres jagas teist ja kolmandat kohta. Martin jagas viiendat kohta. Mina olin umbes kaheksas. Jaanuse kohta hetkel ei mäleta, vist olime suht-koht samakaugel. Osalejaid oli 16. Negatiivse poole pealt oli see taas üks ala, kus Matthew sai esikoha, lisaks KenKeni ja sudoku hõbedale, mis ta hommikuselt sessioonilt sai.

Homme mängime kõik Agricolat. Täna harjutasime. Tundub päris kohutavalt raske. Eks näis, mis homme saab. Matthew tundub ka selles üsna osav olema - mängisime just ühe proovimängu. Minul on sarnaselt talle pikka ala veel vaja, seega, kui Agricola hästi ei lähe, jätan viimasel päeval ilmselt Boku ja Lost Cities-i vahele ja mängin Monopoly. Ühelt poolt on see meie omadele hea, et saan teda vajadusel takistada, kuid samas toon talle võidu korral potensiaalselt suuremate osalejate arvuga suurema punktisumma. Hommeõhtune Holdem otsustab ka ilmselt üsna palju.

Pöidlad pihku siis Agricolaks!! :)
fantunesTreener 2014-08-24T12:06:02+03:00
Madli postitusele lisaks veel nii palju, et kuna Matthewl oli juba lühikestelt aladelt maksimaalne 300 punkti koos, siis hare&tortoise võit talle lisa ei toonudki. Mulle seevastu andis kolmas koht tublisti punktilisa, andes u 89 senise 50 punkti asemel ja peaks hetkel andma isegi liidrikoha. Kohe algav agricola võib seda muidugi kohe muuta, kuna sellega saab Matthew teise pika ala kirja.
Hare&tortoises oli Matthew ülivõimas, saades maksimaalsed 12 punkti 12st ja edestades teist kohta 4 punktiga. Ise sain temaga 2 korda samas lauas kabetada ning mõlemal puhul mängis ta mind lihtsalt üle.
fantunesTreener 2014-08-24T12:09:37+03:00
Pokkeriarvestuse osas olime siiski liialt optimistlikud. Tabel näitab, et juhib siiski Ankush ja tema tulemuse püüdmiseks on vaja Holdemis 3 seas kohta. Martyn Hamer on kolmas ja Martin neljas. Matthew on juba selgelt maas ja seega tema jaoks on otsustav kohe algav agricola.
fantunesTreener 2014-08-24T17:29:02+03:00
Hetkel olen 455 punktiga juhtimas. Teine on Tim Hebbes, kes hommikuse cribbagega parandas oma tulemust umbes 450 peale. Kolmas on Dario de Toffoli 442 punktiga. Seega on esikolmik tihedalt koos. Neljas hetkel David Jameson 423 ja viies Martin 416 punktiga. Matthewl kirjas vaid 1 pikk ala ja hetkel 386 punktiga 9. Seega vajab ta minu tulemuse püüdmiseks 80 punkti täna agricolast (peagi selgub) või pokkeri koondarvestusest (ebat]enäoline) või homme monopolist. Esikümnes hetkel veel James Heppell, Tony Niccoli, Ankush Khandelwal ja Martyn Hamer. Madli hetkel naistest teine ja kaotamas liidrile vaid punktiga, kuid kui hetke kolmas Madeline Heppell peaks korraliku pika ala kirja saama, siis kulla eest võidelda tundub ebareaalne.
Agricolast pool läbi. Olen saanud teise ja kolmanda koha ning kusagil keskel. Matthew oma esimese laua võitis, teine kohe lõppemas.
fantunesTreener 2014-08-24T21:02:57+03:00
Matthew oli agricolas 3., sai 89 punkti ja tõusis umbes 476 punktiga kindlaks liidriks. Teda homme püüda saab vaid kahe alavõiduga. See-eest 2.-6. koha peal oleme Ankushi, Tim Hebbesi, James Heppelli ja Darioga 10 punkti sees. Arvestades, et homme toimub boku, on teise koha shansid head.
fantunesTreener 2014-08-25T12:13:15+03:00
Eilne Holdem midagi ei muutnud ja viimane päev otsustab kõik. Mitmel mängijal on veel teoreetiline võimalus 2 esikohaga kuld Matthew nina alt ära napsata, sealhulgas mul ja Martinil. Arvestades, et Lost Cities on suhtkoht coin flip, siis reaalselt on shansid muidugi napid. Pigem tuleb loota, et õnnestub bokus esikoht saada ja koondarvestuse teist kohta kaitsta. 5 minutit bokuni, nii et pöidled pihku!
fantunesTreener 2014-08-25T13:51:03+03:00
Bokus 8 vooru 14st läbi. Martin juhib, David Pearce ja Alain Dekker jagavad teist-kolmandat. Mina Praegu neljas. Liidernelikust kõik kohtuvad kohe omavahel.

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele