Entroopia parandamine

Loetud 44 kasutaja poolt

DavidJameson 2014-11-03T19:18:00+02:00
Entropy mängijaga (isiklikult ja võrgus) vesteldes avastasin, et meil mõlemal on võrguversiooni mängimisel samad raskused, mitte näost näkku mängimisele. See tähendab, et välja selgitada, kust tükk "kust" käsuga teisaldati. Positsioon "kuni" on esile tõstetud, kuid tühi asukoht "alates" mitte. Entroopias on maha jäetud ruum sama oluline kui ruum, kuhu liiguti. Kuna nupp liigub silmapilkselt ja seetõttu ei ole seda liikumas näha, on lihtne ruutu "alates" eksida, aimugi pole, kus see oli, ja/või tõsist ohtu märkamata. See toob kaasa palju madalama mängustandardi võrreldes näost näkku mängimisega. Kui mitte raske, siis kas seda saaks ümber programmeerida, et esile tõsta tühik "alates"? Olen kindel, et me pole ainsad mängijad, kellel on sellega raskusi. Üldiselt arvan, et see on tõesti suurepärane veebisait. Tänan teid aja eest. David Jameson
MeikopVint.ee asutaja 2014-11-05T10:28:22+02:00
Valmis! Muide - saab kasutada mindokut ja see on foorum - vint.ee ja mindoku.com mängutoad on nüüd ühendatud!
DavidJameson 2014-11-05T19:19:21+02:00
Suurepärane teenindus :) Ma ei saa kunagi Mindokusse sisse logida. Minu vint.ee kasutajanime ja parooli ei aktsepteerita???? Algselt registreerusin vint.ee lehel. Kas pole kindel, kas see on põhjus?
MeikopVint.ee asutaja 2014-11-05T19:54:48+02:00
Tere, Jah, Vint.ee-l ja mindoku.com-il on erinevad paroolid. Kasutage mindoku http://www.mindoku.com/users/forgot_password vormi. Kui sisestad vint.ee registreerimisel kasutatud emaili, saadab mindoku sulle uue (mindoku) parooli. Parimat, Marten

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele