Pentamind MM 2015
Loetud 98 kasutaja poolt
ee - seleta nüüd ära, mis on n ja mis p :)
N-number of players(mängijate arv)
P-place (koht)
P-place (koht)
Teise päeva kokkuvõte:
Hommikul mängis Andres kiirmalet. Osavõtjaid oli ca 40 sest Lõuna-Korea delegatsioon mängis kaasa. Andres sai 4 punkti kuuest võimalikust ning arvas, et umbes 10 koht sellega. Mina, Martin ja Jaanus mängisime backgammonit. Martin sai korraliku kuuenda koha 14st, mina ja Jaanus jagasime kaks viimast kohta omavahel ära. Jaanus oli täna päris kena. Sain tema vastu oma turniiri ainsa punkti.
Õhtusel sessioonil mängis Jaanus 7 Wonders-it. Ja sealt tuli Eesti teine medal - pronks! Andres, Martin ja mina proovisime pokkeris (7 card stud) kätt. Kokku oli 23 osalejat. Mina kukkusin 17ndana välja, Andres 16ndana, aga Martin tõi Eestile esimese kulla!!
Pentamindi jaoks pole tulemusi veel välja pandud, sest printer on katki. Need peaks homme saama. Samas tundub, et James Heppel on teistel hetkel üsna pikalt eest ära, olles mitmeid medaleid võitnud. Homme kirjutame pentamindi seisust täpsema ülevaate ;)
Hommikul mängis Andres kiirmalet. Osavõtjaid oli ca 40 sest Lõuna-Korea delegatsioon mängis kaasa. Andres sai 4 punkti kuuest võimalikust ning arvas, et umbes 10 koht sellega. Mina, Martin ja Jaanus mängisime backgammonit. Martin sai korraliku kuuenda koha 14st, mina ja Jaanus jagasime kaks viimast kohta omavahel ära. Jaanus oli täna päris kena. Sain tema vastu oma turniiri ainsa punkti.
Õhtusel sessioonil mängis Jaanus 7 Wonders-it. Ja sealt tuli Eesti teine medal - pronks! Andres, Martin ja mina proovisime pokkeris (7 card stud) kätt. Kokku oli 23 osalejat. Mina kukkusin 17ndana välja, Andres 16ndana, aga Martin tõi Eestile esimese kulla!!
Pentamindi jaoks pole tulemusi veel välja pandud, sest printer on katki. Need peaks homme saama. Samas tundub, et James Heppel on teistel hetkel üsna pikalt eest ära, olles mitmeid medaleid võitnud. Homme kirjutame pentamindi seisust täpsema ülevaate ;)
Tänahommikuse sessiooni otsustasin vahele jätta, kuna reaalseid shansse korralikele punktidele pole. Võimalik, et skipin ka teise sessiooni, kui twixtis juhtuvad prantsuse maailmanimed kohale ronima, ning hoian jõudu õhtuseks London lowballiks. Teised eestlased on võistlustules: Madli abalones, Martin backgammonis ja Jaanus Puerto Ricos.
Tänase esimese sessiooni kokkuvõte: Madli sai abalones 60%, mis peaks andma u 60 punkti. Martinil algas backgammon kehvasti ning on poolel teel 1 punktiga 3-st. Jaanus oli Puerto Rico esimeses ringis oma lauas paraku viimane, teine voor oli parasjagu pooleli. Nii Martin kui Jaanus jätkavad sama alaga ka teises sessioonis. Meie Madliga otsustasime sessi vahele jätta ning selle asemel loodame üles riputada mõned pildid.
Õnnitlused üksikalade medalite puhul!
Loodetavasti hakkate ka kokkuvõtlikus arvestuses edenema ;)
Loodetavasti hakkate ka kokkuvõtlikus arvestuses edenema ;)
Kolmanda päeva kokkuvõte:
Abalone kohta võin öelda, et jäin jagama 6. - 13. kohta 26st. Martinil ei läinud edasine turniir üldse hästi. Jaanus jäi oma turniiril viimast kohta jagama. Õhtul mängisime kõik neljakesi London Lowball-i. Mina olin jälle esimene, kes väljas. Osalejaid oli 17, mina sain 10. koha, Andres 8., Martin seekord 4. ja Jaanus sai veel ühe medali, mis on seekord hõbedane.
Üldisi arvestusi ei ole endiselt veel kuskil üleval, aga arvestades, et James Heppel võitis täna veel ühe kulla, siis tundub, et ta on juba kindlustamas Peantamind-i kulda.
Pilte pole ka veel kahjuks päris üles saanud, selle kohta rohkem infot homme ;)
Homse kohta tegime mõned muudatused, nimelt otsustas Andres osaleda ka hommikusel sessioonil ja mängida Mensa Connections-it, mida Tim Hebbs talle pärast pokkerist välja kukkumist näitas. Pärastlõunasel ja õhtusel sessioonil mängib ta siis Entroopiat. Mina ja Martin mängime Ticket to Ride-i, samuti peaks seda mängima Jaanus. Õhtul mängime taas pokkerit, kus seekrod on kavas Omaha.
Abalone kohta võin öelda, et jäin jagama 6. - 13. kohta 26st. Martinil ei läinud edasine turniir üldse hästi. Jaanus jäi oma turniiril viimast kohta jagama. Õhtul mängisime kõik neljakesi London Lowball-i. Mina olin jälle esimene, kes väljas. Osalejaid oli 17, mina sain 10. koha, Andres 8., Martin seekord 4. ja Jaanus sai veel ühe medali, mis on seekord hõbedane.
Üldisi arvestusi ei ole endiselt veel kuskil üleval, aga arvestades, et James Heppel võitis täna veel ühe kulla, siis tundub, et ta on juba kindlustamas Peantamind-i kulda.
Pilte pole ka veel kahjuks päris üles saanud, selle kohta rohkem infot homme ;)
Homse kohta tegime mõned muudatused, nimelt otsustas Andres osaleda ka hommikusel sessioonil ja mängida Mensa Connections-it, mida Tim Hebbs talle pärast pokkerist välja kukkumist näitas. Pärastlõunasel ja õhtusel sessioonil mängib ta siis Entroopiat. Mina ja Martin mängime Ticket to Ride-i, samuti peaks seda mängima Jaanus. Õhtul mängime taas pokkerit, kus seekrod on kavas Omaha.
Palju seal üldse osalejaid on. On varasemate aastatega populaarsemaks muutunud, või hoiab sellist stabiilset joont, kus üksikutel aladel on väga suur populaarsus ja paljudel aladel ei saa 10-t osalejat täis?
On uusi nägusid ka seal?
On uusi nägusid ka seal?
Uusi nägusid on ikka igal aastal mitmeid, kuid koondarvestuses jõuavad etteotsa ikka vanad tegijad, v.a. muidugi Martin. Populaarsus on pigem tõusnud - ehkki paralleelseid alasid on juurde tulnud, siis alla 10 osaleja naljalt ei ole.
Tiidule muidugi veel üks oluline infokild: sel aastal on esmakordselt kavas togyzkumalak (inside joke - vt 2010. ja 2011. aasta ülevaateid)!!!
Tiidule muidugi veel üks oluline infokild: sel aastal on esmakordselt kavas togyzkumalak (inside joke - vt 2010. ja 2011. aasta ülevaateid)!!!
Toguzkumalak on väga raske mäng! Väga raske! :)
Tore siis. See tšehh on ise kohal ka seekord? Kotin oli vist ta nimi?
Tore siis. See tšehh on ise kohal ka seekord? Kotin oli vist ta nimi?