Tuhandes üheksate reegel

Loetud 53 kasutaja poolt

fermat 2015-11-23T15:14:34+02:00
Praegune reegel üheksatega on minu arvates kummaline.

100 punkte saab mängija, kellel on enne *pakkumise* algust käes neli üheksat. Seejuures ei saa ta nende üheksatega normaalselt pakkuda, sest limiit on ikka 120, ehkki 100 punkti on juba mitte millegi eest kirjas. Pärast pakkumise võitmist võib aga südamerahus kaks üheksat ära anda. Sageli pole mängu ajal üldse aru saada, et üheksate eest saadi punkte - kui väljamängija tegi vaid ruutu trumbi ja tihisid väga ei võitnud, aga sai ikka 120, siis tundub asi kahtlane - pärast jaotust on ainus seletus, et tal pidid olema üheksad lisaks.

Ma ei tea, kuidas õige üheksate reegel on. Kindlasti peaks punktide saamiseks olema neli üheksat enne *väljamängu* algust.

Kas üheksatega punktide saamine toimub automaatselt?
Kas kaitsja võib üheksate eest punkte saada?
Mis hetkel peaksid teised mängijad teada saama, et üheksad skoorivad?

Minu ettepanek on: muuta üheksad viiendaks trumbiks. 100 punkti saamiseks tuleb tihi saada ning üheksa välja käia. Väljakäimise hetkel saavad teised mängijad teate, et "4 üheksat".
kämby 2015-11-23T15:40:24+02:00
[i]postitas fermat[/i]
Praegune reegel üheksatega on minu arvates kummaline.

100 punkte saab mängija, kellel on enne *pakkumise* algust käes neli üheksat. Seejuures ei saa ta nende üheksatega normaalselt pakkuda, sest limiit on ikka 120, ehkki 100 punkti on juba mitte millegi eest kirjas. Pärast pakkumise võitmist võib aga südamerahus kaks üheksat ära anda. Sageli pole mängu ajal üldse aru saada, et üheksate eest saadi punkte - kui väljamängija tegi vaid ruutu trumbi ja tihisid väga ei võitnud, aga sai ikka 120, siis tundub asi kahtlane - pärast jaotust on ainus seletus, et tal pidid olema üheksad lisaks.enne esimest käiku siis on kõigile arusaadav,kui sul on kolm üheksat ja saad 4 üheksa kätte kui karjuja võitja sulle annab siis loeb poooldan ka er karjumin karjumise pealt saab punkte 880 alates mitte 800

Ma ei tea, kuidas õige üheksate reegel on. Kindlasti peaks punktide saamiseks olema neli üheksat enne *väljamängu* algust.

Kas üheksatega punktide saamine toimub automaatselt?
Kas kaitsja võib üheksate eest punkte saada?
Mis hetkel peaksid teised mängijad teada saama, et üheksad skoorivad?

Minu ettepanek on: muuta üheksad viiendaks trumbiks. 100 punkti saamiseks tuleb tihi saada ning üheksa välja käia. Väljakäimise hetkel saavad teised mängijad teate, et "4 üheksat".

MeikopVint.ee asutaja 2015-11-27T14:32:21+02:00
Hetkel on üheksatega seis järgmine:

4 ühekat peab olema käes jaotuse alguses (mitte pärast pakkumist).

4 ühesaga saab 100 punkti lisaks kui pakkumist ei võidetud (v.a. kui on üle 800 punkti).

Kui on käes 4 üheksat ja pakkumine võidetakse siis 100 punkti on kasutajal virtuaalselt olemas (aitab pakkumist täis saada). Pakkumise väljamängimisel saadakse ikkagi pakutud punktisuma.
See reegel kehtib ka siis kui on üle 800 punkti kogutud.
Neli üheksat ei võimalda pakkumise maksimumpiiri nihutada. Ruutu paari ja nelja üheksaga saab pakkuda ikkagi 160 punkti. Küll aga on sellisel juhul 160 punkti lihtsam välja mängida sest 100 punkti juba koos.

Kuna nelja üheksa tõenäosus on suhteliselt väike, ei näe, et selle reegli muutmine kuidagi mängule oluliselt kaasa aitaks.
kämby 2015-11-27T15:34:09+02:00
enne esimest käiku peab olema 4 ühesksat siis on seda rohkem 880 algab pakkumine siis on mäng ka lühem ja niipalju enam lambist ei karjuta 120

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele