Malest

Loetud 119 kasutaja poolt

MrQb 2016-01-15T01:51:07+02:00
e4-e5 pikk käik.

jah, loomulikult lühike

parandan end, sest see võib tekitada ju arusaamatusi ja paljastada mu rumaluse

metsapull 2016-01-15T02:10:53+02:00
Fischeri male on erinev malendite algasetuse tõttu.Seepärast peabki tavamalest erinev reiting olema.
Mets58 2016-01-15T08:07:45+02:00
Siin saab malet mängida ja mulle selline reitinguarvestus meeldib - jee
MeikopVint.ee asutaja 2016-01-15T09:55:07+02:00
Kiire kommentaar: Seni, kuni vindi maleruumis ei ole pidevalt onlines 100-t kasutajat, on maleruumide mitmeks jaotamine mõeldamatu. Kui me need vähesed maletajad ka eraldi ruumidesse jaotame, väheneb mängupartneri leidmise võimalus veelgi oluliselt.
hawkbrow 2016-01-15T10:29:39+02:00
Kummastav, et MrQb peab vajalikuks oma nappi intellekti üha ehedamalt demonstreerida:

1) turniirilt osavõtmine on rangelt vabatahtlik ja eeldab ise turniiriruumi minekut ja registreerumist, seega ei ole turniiri puhul "sobimatute väljakutsete probleemi", mis on teema algataja põhiline mure. Küsimus oli selles, kas male mänguruumis saab valida ajakontrolli 1 minut mängule. Ei saa! Seda on võimalik kontrollida 5 sekundiga (ok, Mr Qb-l kulub ehk 5 minutit tema aeglase orienteerumisvõime ja taibu tõttu);
2) kogu internetimale on lõõgastus, ükskõik, mis ajakontrolliga mängida. Arendav on samas lühikese ajakontrolliga male ilma igasuguse kahtluseta;
3) ma ei ole teinud ühtegi üldistust, vaid väitsin, et vulgaarsus käib reeglina kaasas rumalusega. Nii see ka on;
4) 2-minuti males on avanguteooria tundmisel oluliselt väiksem roll kui "pikas" males. Tuginen siin puhtalt iseenda näitele. Olemata teooriat kunagi õppinud saan tugevatele vastastele märksa paremini vastu lühikese ajakontrolliga males. Demonstreerimaks edu saavutamist läbi meelega halva käigu tegemise: mis võiks olla parem näide, kui minu ja MrQb ainus omavaheline mäng, mille just leidsin:

http://www.vint.ee/mangu-kordus/?game_id=5898653&game_type=2

Nagu näha, on siin meelega ilmselt ebakorrektne juba minu teine käik, ometi ehitan üles korraliku rünnaku ja partii lõppedes (MrQb kaotab ajaga) olen juba selges võiduseisus. Valitud ajakontroll on 3+0, mis tekitab küsimuse, et kas piir male ja "mitte-male" vahel läheb MrQb jaoks 2 ja 3 minuti vahelt?;
5) see hampelmann ei ole endale isegi selgeks teinud, mis on Fischeri male, pidades seda "lisakäiguajaga maleks"!!!;
6) jään seisukohale, et analoogia sprindi ja keskmaa- või pikamaajooksuga on antud küsimuse puhul nii kauge ja nõrk, et seda täiendavalt kommenteerida oleks piinlik.

hawkbrow 2016-01-15T12:11:00+02:00
Kontrollimisel selgus, et eelviidatud minu ja MrQb vaheline partii ei lõppenud mitte MrQb mõtlemisaja lõppemise tõttu, vaid tema põgenemise tõttu lauast. Loomulikult alla andmata või midagi ütlemata, nagu niisugustele vähese intellektiga lahmijatele ja targujatele kipub omane olema.
MrQb 2016-01-15T12:27:54+02:00
[i]postitas metsapull[/i]
Fischeri male on erinev malendite algasetuse tõttu.
[/quote]

Selge. Oma hampelmanlikus piiratuses arvasin, et äkki on tegu Fischeri ajakontrolliga. Olen paar korda sealses ruumis käinud, aga harva väheseid kohanud ja mängida pole õnnestunud.

[quote][i]postitas Meikop[/i]
.. onlines 100-t kasutajat..

Kah loogiline. Mängijaid ei ole tõesti nii palju, et meelde ei jääks, kes niikuinii sinu pakutud ajakontrolliga mängida ei soovi. Kuigi teisest küljest võiks ju see aidata küll, kui on ruumi valiku järgi näha, mis ajakontrolli-tujus täna keegi on. Sest sellist pakkumiskirjavahetust on küllalt "Mängime 5+2?"- "Loobun.. Mängime 2+0?" - "Ei taha."

Mets58 2016-01-15T13:30:18+02:00
Mul on spikker seinale kirjutatud ning sealt vaatan mis tujus keegi olenevalt nädalapäevast on :)
Kasiinopoja 2016-01-20T18:31:10+02:00
Ei taha õli tulle valada, kuid hawkbrow jutuga nõustun 100% ja MrQb juttu lausa masendav lugeda. Loogiline mõtlemine tundub puuduvat mõnel.
driv4r 2016-01-21T05:18:13+02:00
hawkbrow on see, kes jätab siin väga negatiivse mulje oma põhjendamatu solvamise ja halvustamisega -- see on ülbiku käitumine!
MrQb ei andnud mingit põhjust selleks, kuid hawkbrow hakkas teda rumalaks nimetama ja tema intellekti maha tegema jne. Kui keegi arvab teistmoodi ja sulle ei meeldi, siis pole vaja sp maha tegema hakata ;]

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele