Ettepanek: 4-kesi perekidnoi turniiridel hilinejad saavad alustades punkte

Loetud 36 kasutaja poolt

MeikopVint.ee asutaja 2016-02-07T19:42:42+02:00
On tulnud ettepanek, et kui hilined (näiteks kaks vooru) ei alusta sa 0-st vaid saad iga hilinenud vooru kohta näiteks ühe punkti.

Teie Like/ Dislike / kommentaar aitaks selles teemas edasi!

MeikopVint.ee asutaja 2016-02-07T19:44:39+02:00
Minu isiklik kommentaar: Ära hiline - duelliturniiridel ei saa hilinejad mingeid punkte, alustvad nullist ja siini pole sellega kellelgi probleme olnud.
Liidia 2016-02-07T19:59:24+02:00
Hilinejatele pole küll mõistlik punkte anda.
soosiim 2016-02-07T20:11:16+02:00
Siin on oluline paika panna see, et kas soodustada vabasid voorusid või "tasustada" hilist liitumist. Spontaanselt ehk graafikuväliselt korraldatud turniiridega on raske end kursis hoida. "Ära hiline" tähendab hetkel ruumiga liitunud isiku eemale jäämist, mille tõttu kannatab turniir ma leian. Loomulikult ma ei ole kohustatud turniiril osalema olles hilinenud, kuid rohkematest osavõtjatest võidavad kõik. Tõlgendamise küsimus.
gauss 2016-02-07T23:41:45+02:00
Duelliturniiridel pole punktide mitteandmine nii suur probleem, sest reitingut jagatakse seal matshide kaupa, mitte turniiri lõpptulemuse kaupa.

Teine erinevus on see, et duelliturniiril sa mängid nõrgemate vastaste vastu, seega tõused turniiritabelis ettepoole. Neljas mängid samamoodi "tagumisel laual", aga
1. õnne osakaal on kaardimängus suurem (ehk laudade tase on ühtlasem)
2. kuna praktikas on osalejaid keskmiselt 2-3 lauda, siis on laudade tase ühtlasem (võrreldes duelliturniiri 6-7 lauaga).

Mina arvan, et hiljem liitujad võiksid saada stardipunkte, eriti need, kes vabadest voorudest päästavad. Kui vaba voor muidu annab 2/3-st, siis hilinejale võiks anda vähemalt 1/3-st.

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele