Vint.ee tulevik

Loetud 269 kasutaja poolt

ats87 2016-04-01T13:36:34+03:00
Miks see vint.ee kaardiproffide klubi idee maha maeti? Isiklikult mängin ainult saskut ja esimeses postis mainitud 2€ küll tükki küljest ära ei võtaks. 8€ paneb küll tõsiselt järgi mõtlema.
MeikopVint.ee asutaja 2016-04-01T15:23:17+03:00
Tere,

Hetkel meil eraldi klubi (lisaks VIP-ile) plaanis ei ole, läheks liiga keeruliseks.

Kuna lõime võimaluse soetada VIP status ka päeva ja nädala kaupa, leiate ehk võimaluse odavamalt hakkama saada kui 8 EUR kuus.

Kui aga Vint.ee sisustab iga teie õhtu meelelahutusega, ei ole ka 8 EUR/kuu ülekohtuselt palju.

Ja veel lisaks - hind ei ole VEEL 8 eur. Hetkel on 6 ja selle eest ostke VIP staatus ära kasvõi 10-ks aastaks:)
dotsent 2016-04-01T18:55:40+03:00
Palju teil neid vippe järele jääb,tahaks teada :)kuulnud,lugenud,et paljud kavatsevad loobuda.ise ei taha samuti enam erititähtisisik olla.samas hää ajaviituse portaal.vinti ei maksa üle keerata :D
kämby 2016-04-01T19:46:57+03:00
[i]postitas Kiira[/i]
Tuleb välja, et ikka piirangud on? Miks Vip saab avada turniiri ainult 1 kord päevas?

[quote][i]postitas Meikop[/i]
Päevade kaupa VIP staatuse ostmise üritan täna ära teha, ja Kiirale: VIPpidele pole piiranguid!
[/quote]

MIKS TE SEDA EI RÄÄGI ET VIP PIIRANGUID POLE PIIRANGUID JAHHJ POLER AGA ALATES TEISEST TURNAST MAKSAD IKKA KUI TEED SAMA MÄNGU..AJATE KIIRA SEGADUSSE TA MÜTLEB ET ON VIP ET SIISD ON KÕIK LAHE MAKSAD JU IKKA 50 SENTI TURNIIRIDE KORRALDAMISEL ALATES 2 MÄNGUST...
kämby 2016-04-01T20:36:58+03:00
KUI MA IKKA HAKKAN VIPIKS JA MAKSAN SINNA KASVÕI 10 EURI SIIS PEAN SAAMA MÄNGIDA KA TASUTA ARVAN ET MINU 10 EURI PANUS KUUS ON PIISAV SELLEKS ET SAAKS KA TASUTA MÄNGIDA.MA LIHTSALT EI SAA LASTA 2 KORDA ÜHE JA SAMA ASJA EEST MAKSTA MINA NÄEN ASJA NII ET SEE ON OLNUD VÕIBOLLA TÕESTI HOBIPROJEKT AGA SINU SUHTUMINE ON PALJU MUUTUNUD NÜÜD TUNDUB MULLE ET ÜRITAD SELLE ÄRIPROJEKTIKS TEHA .MIS KASIINOPOJUSSE SA NII LOOTSID ET TA SULLE HEADAEGA ÜTLES.OK TEAME KES TA ON MITU KONTOT TAL ON JNE. AGA KA HALB KLIENT ON KUNINGAS
JA NIIMOODI LÄBI FOORUMI TALLE MÄRKU ANDA MIS SA TAST ARVAD POLE KA PÄRIS TARK TEGU.JA EI IMESTAKS ÜLDSE....AH LAS TA OLLA...ÄRIOBJEKT TEE OMALE KASIINO INTERNETTI SA JU OSKAD PROGEDA JNE

kämby 2016-04-01T22:53:05+03:00
ostke ostke aastaks vip staatus ära pärast saate kiruda ainult ise ennast.kui aasta ostetud siis ma ei imesta kui uus muutus tuleb et kärbitakse veel tasuta mänge vähemaks.siin ei või enam milleski kindel olla kui vip staatus ka muutub mitu korda juba päevas hommikul on hind üks õhtul juba teine hind.....kui aastaks ära ostad ja selgub et sa 11 kuud ei taha enam vip olla ega sa raha tagasi enam ei saa ja nii kirjutatki selle omale korstnasse....
ats87 2016-04-02T15:57:29+03:00
[i]postitas Meikop[/i]
Tere,

Hetkel meil eraldi klubi (lisaks VIP-ile) plaanis ei ole, läheks liiga keeruliseks.

Kuna lõime võimaluse soetada VIP status ka päeva ja nädala kaupa, leiate ehk võimaluse odavamalt hakkama saada kui 8 EUR kuus.

Kui aga Vint.ee sisustab iga teie õhtu meelelahutusega, ei ole ka 8 EUR/kuu ülekohtuselt palju.

Ja veel lisaks - hind ei ole VEEL 8 eur. Hetkel on 6 ja selle eest ostke VIP staatus ära kasvõi 10-ks aastaks:)

Tänan vastamast.

Siiski, ma leian, et tavakasutaja ja VIP kasutaja vahel võiks mingi variant veel olla. Ma mängin tõesti hetkel E-N iga õhtu ja nädalavahetustel ka võibolla natuke, kui aega on. Õhtuti üldiselt 2-3 turniiri, seega olekski mõistlik valik VIP võtta.
Samas ma ei saa aru, minu arust läheb süsteem segaseks, kes vähegi rohkem tahavad mängida, peavad VIPid olema, see tähendab seda, et hakkab tulema palju rohkem turniire, millest kindlasti osad jäävad ära kuna ei saa rahvast kokku (ma räägin ainult saskust). Rahvast ei saa juba kokku nagunii kuna paljud ei taha maksta 6 või 8 eurot.
Mina leian, et see uus süsteem on veidi toores. Kaotage ära krediidi ostmine, päevaks VIP staatuse ostmine. Jätke kuu ajane VIP staatus ja tehke a'la "Regulaarne mängija" staatus, mis maksab näiteks 3-4€ kuu ja saad osaleda palju tahad, kuid õigused puuduvad turniiride tegemiseks, vint.ee VIP turnadel osalemiseks jne...
ats87 2016-04-03T09:20:06+03:00
Tekkis veel üks küsimus, et kas saskus tavalauda ei saa vint.ee krediidi eest mängida. Ostsin 30 vint.ee krediiti ja kui tavalauda tahan minna, siis ikka viskab kirja "Te olete ületanud oma päevase kaardimängimise limiidi (3 mängu ja 1 turniir ööpäevas). Piiramatult saavad kaardimänge mängida VIP kasutajad: vint.ee/vip".

Et krediiti saan kasutada ainult turniiridel mängimiseks?
MeikopVint.ee asutaja 2016-04-03T09:56:46+03:00
Tere,

Osta selle 30 krediidi eest endale VIP staatus (näiteks nädalaks). Saad piiramatult mängida siis nädala.

Link: http://www.vint.ee/lisa-vip-staatus/
kämby 2016-04-03T20:18:12+03:00
[i]postitas Meikop[/i]
Tere,

Osta selle 30 krediidi eest endale VIP staatus (näiteks nädalaks). Saad piiramatult mängida siis nädala.

Link: http://www.vint.ee/lisa-vip-staatus/

12 euri ja 28 päeva ei näe kuidagi et vip staatus muutus ainult 50 senti mina mäen üle 5 euri muutust

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele