Vint.ee VIP staatuse hind tõuseb 04.04.2016

Loetud 242 kasutaja poolt

MeikopVint.ee asutaja 2016-03-30T11:02:09+03:00
VIP kasutajate täpset arvu me ei avalda (ärisaladus konkurentide ees).

Portaali haldaja info lisasin lehele http://www.vint.ee/info-ja-kontaktid/

Mis seaduse alusel on võimalik leiva hinda poel tõsta?
Nurme 2016-03-30T11:32:14+03:00
Omanik/teenuse müüja võib iga kell oma toote hinda tõsta kui tal vaid tahtmine tekib, ses mõttes ei ole mul küll midagi öelda.

Ka ei pea keegi oma klientide arvu siia avalikult kirja panema, ei pea.

Aga ses mõttes on, et ...kustmaalt läheb see piir, et inimesed veel maksavad ja kustmaalt otsitakse uusi võimalusi (reaalses elus nt) või loobutakse sellest keskkonnast. Üksjagu aega läheb siin ju ka kaduma, millega saaks midagi muud ette võtta.

Ma ses mõttes kaalungi, et kusmaal on minu piir, et kulutatud raha ja aeg oleks tasakaalus, et ma ikkagi oleksin nõus ja tahaks maksta kuutasu. See 1+ kuud, mil olen kasutaja, ja ka VIP olnud, on minult hulga kasulikku aega ära viinud. Ka see vajaks kaalumist:)
blufar 2016-03-30T12:25:26+03:00
Kes on konkurendid? Pole kuulnud , et Vint.ee-l on ka konkurente.
Kasutajaleping.
Tutvusin kasutajalepinguga ja ma ei loe sealt lepingust välja , et teil on õigus hindasid tõsta kooskõlastamatta kasutajatega, kes kõik on lepinguga seotud.
Uuendus ei ole hinnatõus.
Kõigepealt võiks ikka ettepanekuid kuulata ja veel korra mõelda, kas on ikka rentaabel nii kõrgeks seda VIP staatuse hinda ajada.
Tehke küsitlus hinnatõus ja kui palju keegi on nõus maksma . Miinimum ütleme siis 5-6 €
Siiani olen ma VIP staatuses olnud ja ka maksnud kõik ise kinni . Kui ikka VIP staatus tõuseb 50% ei ole ma kindel , et ma VIP staatust enam ostan.

Ahhjaaa...leiva hinna tõus ei ole kohane siin näiteks tuua.
Rose 2016-03-30T13:27:17+03:00
Mind isiklikult ei puuduta küll kuidagi Vindi Vipindus, aga olen teemaga tutvunud ja seepärast kirjutan mõned oma isiklikud mõtted/arvamused.

Kõigepealt tahaks Liidiale ja Blufarile öelda, et hinnatõus ei ole mitte 50%, vaid täpselt 80%. 50%-lise hinnatõusu juures oleks tulevane Vip-staatuse hind 7,50€

Meikopile: Muidugi võib omanik tõsta hinda, keegi ei keela, aga tõsta hinda 80%, teades et üldjuhul tõusevad eestlaste palgad u 5-10% aastas kui sedagi. Kardan, et suure suutäie asemel võib sissetulek hoopis väheneda. 9x12= 108€ aastas. See on ilmselgelt liiga palju Eesti inimeste jaoks ja võrreldav juba väga vingete välismaiste mänguportaalide tasudega (kusjuures neid kohati isegi ületades), kus tasulise liikme saadavad hüved on oluliselt suuremad kui hetkel Vindis.

Mind jäi selles teemas eriti häirima fakt, et kui 28.03.2016 ütles Meikop, et hinnatõus toimub tõenäoliselt 1. mail (antakse võimalus pikemalt VIP-staatus odavama hinnaga ette osta), siis vaid päev hiljem on portaalis teade kindlast hinnatõusust 04.04.2016. No ei ole minu silmis eriti mehine ja eetiline käitumine. Pigem oleks seda hinnatõusu suurust oma praeguste vippidega arutanud ja ehk hoopis sügisesse lükanud, mitte kuu aega varasemaks nihutanud ja vaid 5 päeva jätnud inimestele reageerimiseks. Üks kommentaator andis ju teada, et selleks ajaks pole palgapäevgi saabunud. Mõni inimene ei pruugi külastada nende päevade jooksul Vintigi, mis võimaluse andmisest me siin räägime!

VIP-staatuse hind: Olen juba kunagi foorumis maininud, et see peaks olema seotud ostetava liikmeks olemise perioodi pikkusega. Mida pikemaks perioodiks korraga ostad - seda soodsam tuleks kuutasu. Igal pool mujal on see nii, aga tundub, et Vindi omanikele see kohe kuidagi ei sobi. Tõstame aga hinda 80% ja seda just nüüd ja kohe!:)

Mis muud kui edu ettevõtjale! :) Küll oleks tore, kui igas vallas õnnestuks sellised hinnatõusud oma kasuks tööle panna, Eesti ettevõtlus vaid õitseks:)
Nurme 2016-03-30T13:30:37+03:00
Iseenesest võib ettevõtja hindu tõsta just siis kui see temale sobib.
Kuigi, kasulikum on aimata, kuidas see klientidele mõjub. Kas vähem on rohkem või rohkem on vähem:)
MeikopVint.ee asutaja 2016-03-30T13:43:24+03:00
Rose, kuidas selle põhikooli matemaatikaga nüüd on... 50% 6-st eurist on 3 EUR ja 6 + 3 = 9.

Mis valemiga sa 80% said?
Rose 2016-03-30T14:08:03+03:00
[i]postitas Meikop[/i]
Rose, kuidas selle põhikooli matemaatikaga nüüd on... 50% 6-st eurist on 3 EUR ja 6 + 3 = 9.

Mis valemiga sa 80% said?

Meikop, tänan küsimast, põhikooli matemaatikaga on kõik korras, ehk enamgi ;) Küll aga pole ise VIP olnud ja olin arvamusel, et VIP staatus maksab hetkel 5 EUR-i kuu. Kui aga 6 EUR-i, siis vabandused Liidia ja Blufari ees. Minu arvutused olid 5-st lähtuvad (Meikop, võid kontrollida, kui ka Sinul põhikooli matemaatikaga kõik korras on ;))

Samas ei muuda see kuidagi minu teksti sisu, Eesti majandus õitseks ka 50% hinnatõusuga kui vaid tarbijaid leiduks :)

kämby 2016-03-30T15:10:42+03:00
no jah kui vaadata seda jämedamalt siis vippidel on ühel aastal juba 2 hinnatõusu olnud no kamoon mina tunnen küll siin ennast ülearusena.aasta tagasi maksis vip staatus 4 euri siis tõsteti 6 euri peale nüüd kohe üheksa . aastaga on vip staatuse kuu tellimus kasvanud üle 150 prossu andke siis minna kevadel tõuseb hind ja ma ei imestaks ka kui sügisel 12 euri vip staatus on. siin nii kombeks et 2 korda aastas peab hinda töstma. niikaua kui vippe leidub niikaua saab ka hinda kruvida.teoreetiliselt tähendab see umbes nii iga uus mäng võrdub 1 euru vippidele lisa.ja ma ka olen ise ka nõus rohkem maksma aga mitte nii palju
bacco 2016-03-30T18:02:44+03:00
Kas on teostatav nt. online kasutajad 5 /vipid 5
[i]postitas bacco[/i]
Suures saalis,kus näeb online kasutajad .../vipid...
võiks näha olla

dotsent 2016-03-30T19:12:57+03:00
mis haige asi see on,et saab vaid 3 mängu mängida ja 1 turniiri päevajooksul?

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele