Vint.ee VIP staatuse hind tõuseb 04.04.2016
Loetud 242 kasutaja poolt
nagu pudru ja kapsad on siin vindis, Kord nii, siis naa jne. Enne võiks kasutajate tagasisidet uurida natuke põhjalikumalt ja siis otsustada. Mitte kord nii, kord naa, siis jälle nii jne.
[i]postitas Kasiinopoja[/i]
nagu pudru ja kapsad on siin vindis, Kord nii, siis naa jne. Enne võiks kasutajate tagasisidet uurida natuke põhjalikumalt ja siis otsustada. Mitte kord nii, kord naa, siis jälle nii jne.
Et teen gallupi "Kui palju oleks parim VIP staatuse hind"
1) 0 krediiti
2) 10 krediiti
3) 40 krediiti
jne :)?
Jah, gallup ja foorumis korralik arutelu enne otsustamist oleks täitsa asjakohane olnud, et uurida kasutajate arvamust. Suhtumine võiks ka natuke parem olla, mina ei ole VIP ja ei kavatse hakata ka VIP-iks, aga praegu jääb selline mulje, et võetakse arvesse ainult nende kasutajate arvamust, kellel on raha rohkem ja nõus maksma selle eest rohkem.
[i]postitas Meikop[/i]
Vint.ee nõukogu istus täna koos ja otsustas kehtestada uued VIP staatuse hinnad:
1) Ühe päeva hind 4 krediiti
2) Ühe nädala hind 20 krediiti
3) Ühe kuu hind 65 krediiti
Hinnad hakkavad kehtima alates 04.04.2016
(tegemist ei ole 1. aprilli naljaga!)
Vint.ee nõukogu istus täna koos ja otsustas kehtestada uued VIP staatuse hinnad:
1) Ühe päeva hind 4 krediiti
2) Ühe nädala hind 20 krediiti
3) Ühe kuu hind 65 krediiti
Hinnad hakkavad kehtima alates 04.04.2016
(tegemist ei ole 1. aprilli naljaga!)
no siis pmt pole ju hinnatõusu
Kui seda VIPi tasu on vaja tõsta siis saaks seda teha ka viisakamalt mitte teerulliga üle sõites.Keegi siin mainis et milleks ette teatada.Ma ei usu et siin on suurem osa rikkurid pigem vastupidi.Palga ja pensioni päevad on paljudel kuu esimesel poolel ja siis tuleb kahjuks arvestada mida kuu jooksul lubada saab.Meikop ütles et osa aastaks nüüd ette ära kas ma pean siis kuu aega söögita olema.Seda saab teha suvel kui kulusid vähem.Kui VIP tasu tõuseb varsti ilmselt juba 10 siis peaks VIP ile olema ka kõik tasuta-teen mitu turniiri tahan,millised tahan vaba valik.Mingit lisamaksu VIP ile olla rohkem ei tohiks.Pange hinnad ja kuupäev paika mõistliku aja pärast näit 1 kuu ja siis on näha gallup ei anna õiget tulemust.
[i]postitas artsan[/i]
Kui seda VIPi tasu on vaja tõsta siis saaks seda teha ka viisakamalt mitte teerulliga üle sõites.Keegi siin mainis et milleks ette teatada.Ma ei usu et siin on suurem osa rikkurid pigem vastupidi.Palga ja pensioni päevad on paljudel kuu esimesel poolel ja siis tuleb kahjuks arvestada mida kuu jooksul lubada saab.Meikop ütles et osa aastaks nüüd ette ära kas ma pean siis kuu aega söögita olema.Seda saab teha suvel kui kulusid vähem.Kui VIP tasu tõuseb varsti ilmselt juba 10 siis peaks VIP ile olema ka kõik tasuta-teen mitu turniiri tahan,millised tahan vaba valik.Mingit lisamaksu VIP ile olla rohkem ei tohiks.Pange hinnad ja kuupäev paika mõistliku aja pärast näit 1 kuu ja siis on näha gallup ei anna õiget tulemust.
ära pane segast loe eelnevat juttu
Miks muutus VIP tasu ühe kuu eest 65-le (80 pealt)?
Peamine põhjus on selles, et saime maksuametilt kinnituse, et osalustasudega kaardimängud ei ole hasartmäng. Nende turniiride abil saame suurema käibemuutuse kui VIP hinda tõstes.
Peamine põhjus on selles, et saime maksuametilt kinnituse, et osalustasudega kaardimängud ei ole hasartmäng. Nende turniiride abil saame suurema käibemuutuse kui VIP hinda tõstes.
[i]postitas Kasiinopoja[/i]
Jah, gallup ja foorumis korralik arutelu enne otsustamist oleks täitsa asjakohane olnud, et uurida kasutajate arvamust. Suhtumine võiks ka natuke parem olla, mina ei ole VIP ja ei kavatse hakata ka VIP-iks, aga praegu jääb selline mulje, et võetakse arvesse ainult nende kasutajate arvamust, kellel on raha rohkem ja nõus maksma selle eest rohkem.
Sina Pole ja ei kavatsegi siis pole ka sinuga sel teemal vaja arutada. Kahjuks elu ongi selline, kes maksab tellib muusika.https://www.youtube.com/watch?v=R4ZLxIgi2yQ
täna juhtus üks väga imeline seik ootasime 3.ndat bism mängima ja lõpuks 3 mees tuli meil oli hea meel et jess saab mängida aga võta näpust ütles et ei saa bism mängima meiega tulla et mul on krediit otsas.kas pole nõme mina võin ju vip olla aga mis sest tolku on kui teine tulla ei saanud kuigi tahtis mängida öösel niigi mängijaid peaaegu pole ja kui leidsin siis mängida ikka ta ei saanud ,,,,nagunii öösel mängijaid napib et mitte vippidel on pandud selline veto peale siis kannatasin kas mina mul oleks ettepanek et kas öösel ei saaks mängida tasuta.te olete läinud selle strateegiatega vähe liiale.ja veel mulle meeeldis väga rose jutt isegi tema märkas meid rohkem .
VIPid VIP-ideks! VIP-idele peaks jääma samad tingimused mis olid ennem. Ei mingeid piiranguid turniiridel ega laudades. Ja nendele kes pole VIPid võiks jääda ka õigused mängimisel. Kõik ei ole rikkad, aga aega sisustada sooviksid küll. Olge nüüd mõistlikud! :)