[i]postitas blufar[/i]
Meikop, need kaardimängijad seda portaali ülal peavadki.( või ma eksin) Kui kaardimängijaid poleks , siis kui palju mõttespordi rahvast siin oleks? Kas Sa siis oleksid seda portaali nii palju arendada saanud? Ja kui ikka nii väga Sul pinda käib , et kaardimängijad siin sõna võtavad , jäta kaardimängijad ukse taha.
Sa eksid, blufar. Vindil olid olemas igakuised toetajad ka enne esimest kaardimängu.
Kui kaardimängijaid poleks , siis kui palju mõttespordi rahvast siin oleks? Ei oska öelda. Pakun, et 1500 unikaalset külastust nädalas 2500 asemel. Võib-olla ka rohkem. Sudokurahvast tuleb näiteks järjest juurde. Pärast Küünte tulekut hakkasid paljud kabetajad hoopis kaarte mängima. Kes teab, äkki läheksid kabe juurde tagasi kui kaardimänge siin enam poleks...
Kas Sa siis oleksid seda portaali nii palju arendada saanud?
Jah. Ma olen saanud selle kulutatud 3000 töötunni eest täpselt 0 EUR-i. Kõik vindis mängitud mängud on toimunud tänu sellele, et olen leidnud aega vindiga tegeleda oma pere ja muude tööde kõrvalt.
Kaardimängijate pahameel on arusaadav, kellele meeldiksid kui ühtäkki piirangud rakendatakse:)? Aga ma ei pööra sellele erilist tähelepanu. Uusi vippe tuleb iga päev juurde, käive on viimaste kuudega mitmekordistunud, mängitud mänge ei ole oluliselt vähenenud, kõik läks plaanipäraselt, kõik on hästi.
Nüüd saan täiskohaga vindiga tegelea vähemalt sügiseni ja portaali oluliselt paremaks teha. Eks sügisel näeb, kas jätkan ka sellega täiskohaga või tuleb hakata millegi muuga tegelema.