16:05.11] Nurme: no mida...alko?
[16:05.24] AlQaholic: yolo
[16:05.33] stam85 ühines turniiriruumiga!
[16:05.39] Nurme: miks sa lõpuni ei mänginud?
[16:05.44] stam85 lahkus mänguruumist.
[16:05.45] AlQaholic: pulli pärast
[16:05.45] AlQaholic: irw
[16:05.49] Nurme: eriti nõme
[16:05.54] AlQaholic: ok
Ehk siis foorumis arenes seepeale pikem vestlus, et sellistega, kes endale sobiivalt käimata jätavad, polegi miidagi teha. Kuidas teha vahet, kas ühendus katkes või inimene ei käi talle mittesobival hetkel...
Mida teha sellistega, kes käimata jätavad ja nõmetsevad? Nagu päriselt tahaks, et järgneks mingi karistus...nt et saavad miinuspunkte vms hea lahendus. Praegu Alko ise ka tunnistab, et teeb seda nalja pärast, kuid vahel harva ka nett läheb ära. Võib-olla bänn 10 päevaks turnadelt oleks liiga karm, aga ..ehk mõnel tuleb siis mõistus koju.
Sasku turniiril käimata jätmine
Loetud 106 kasutaja poolt
Nii hull ka asi pole, sest sellised asju, et inimesed turniirilt minema kõnnivad või jätavad mõned voorud vahele, juhtub ju lives ka...Punktisüsteemi peaks veidi vast täiustama. Vot täpselt ei teagi , kuidas süsteem praegu, kui mõned voorud mängid , siis jätad vahele ja tuled tagasi ( VIPina muidugi) Ega muud vist pole, kui kaotad kohas ja reitingus, aga oluline, kuidas teistega võrdluses! Kõige halvem, kui nagu jaotuse keskel kõnnitakse meelega eelmale, et vastane(-sed) ei saaks head punktisummat! Bismarcis oli eile korra küll üks asi, mis mind isiklikult veidi vihastas: Turniiri (03.04.2016 22:00 - 03.04.2016 22:46) 7.voor! Mina sain nagu 2. tulemusega omal positsioonil nulli! Ja seepärast et kahes lauas jäi mäng pooleli või ära ja nendes laudades sama pos. 60 punni! Ja usun , et selliseid asju tuleb ka teistel turniiridel ette. 1 ühele mängus lihtne , sama ka ju male-,kabe- jne turniiridel. Eemalolijad saavad nulli.
Mis vestlusest see üldse kopeeritud on? Sellist asja ei nüüd küll mälus pole... Aga kui teema juurde minna, siis sellist asja ma kindlasti ei tee pulli pärast.
Meeles on üks situatsioon paari päeva eest: juhin enne viimast vooru 70-miski punktiga, viimases voorus paariline teeb 4-se ruutu (0 masti lüüa) ja ees terendab kindel kaotus ja teine koht. Saan aru, et on väga paljud inimesed, kes võtaksid selle kaotuse lihtsalt vastu ja läheksid edasi, aga kui konkreetselt minul on valik mängulauast lahkuda ja minu paarilise eksimusest (või tahtlikkusest) hoolimata turniir ära võita, siis minu valik on teile teada.
Meeles on üks situatsioon paari päeva eest: juhin enne viimast vooru 70-miski punktiga, viimases voorus paariline teeb 4-se ruutu (0 masti lüüa) ja ees terendab kindel kaotus ja teine koht. Saan aru, et on väga paljud inimesed, kes võtaksid selle kaotuse lihtsalt vastu ja läheksid edasi, aga kui konkreetselt minul on valik mängulauast lahkuda ja minu paarilise eksimusest (või tahtlikkusest) hoolimata turniir ära võita, siis minu valik on teile teada.
Alko, see on absoluutselt reaalne vestlus, mille kopisin.
http://www.vint.ee/turniiritabel/?id=67761
1. mäng
Konkreetselt jätsid mängu viimase käigu tegemata kui . Ja siis irvitasidki, et "kõik teevad nii!". Meile oleks tulnud jänniga ruutu ja sa jätsid lihtsalt viimase käigu tegemata. Asi ei ole punktides, asi oli ja on sinu suhtumises. Niimoodi ei tehta ja meil oli sellest ka selle sama mängu foorumis juttu.
Võimalik, et see ongi normaalsus, aga minu meelest peaks sellise käitumisega kaasnema karistus.
http://www.vint.ee/turniiritabel/?id=67761
1. mäng
Konkreetselt jätsid mängu viimase käigu tegemata kui . Ja siis irvitasidki, et "kõik teevad nii!". Meile oleks tulnud jänniga ruutu ja sa jätsid lihtsalt viimase käigu tegemata. Asi ei ole punktides, asi oli ja on sinu suhtumises. Niimoodi ei tehta ja meil oli sellest ka selle sama mängu foorumis juttu.
Võimalik, et see ongi normaalsus, aga minu meelest peaks sellise käitumisega kaasnema karistus.
Ära asja üle dramatiseeri - pühale isamaale oma väljaheidete laskmine on ju ka kuritegu, aga kes see seenel käies oma väljaheited pange laseb ja koju toob :)
Ässitaja ma pole, aga verd tahaks küll näha :D:D
Tonni turniiril, ilma reaalse copyta küll..Roomasin ja Alqa pahandas kolmanda isiku peale, et too roomamise ajal ässa pani ( mitte õige) minul tekkis reaalne hea välja mängimise võimalus ( 135 vist) . Alqa siis kirjutas, et rabale ma sad punni küll ei anna ( ise sai muidugi 0) ja katkestas.. sain siis 60 100 asemel.... No mida teha? Tuleks lihtsalt avalikult häbistada selliseid JOKK - mehi!! Ma juba chatis mainisin, et tiitel anda välja: kõige sigam turniirimängija vms :D
[i]postitas Mets58[/i]
Ära asja üle dramatiseeri - pühale isamaale oma väljaheidete laskmine on ju ka kuritegu, aga kes see seenel käies oma väljaheited pange laseb ja koju toob :)
Mets,
kas seda peaks siis tolereerima?
Võib-olla tõesti.
Seenelkäimise kohta niipalju, et arad ei julgegi varsti enam metsa minna, sest see ei ole turvatsoon. Seal võib ette tulla ootamatusi ja internet ei pruugi ka levida.
See kui keegi oma häda metsa alla teeb ja mätta alla maha matab, ei tee loodusele, ega järgmisele metsakülastajale mitte midagi.
Kui näpuga reeglites järge ajada, siis arvan , et kuulub teemase: "teata ebaviisakast kasutajast" . Ja kui ikka paarkümmned inimest kokku puutunud sellise asjaga, siis tulebki asi eraldi teemana või lausa isikupõhisena üles tõsta ja vajalikud laigid korjame ka kokku- tuleb lihtsalt konkreetse situatsiooni puhul chatis viidata , et minge foorumisse ja andke oma poolhääl. Siia ikka tuldud mängust mõnu tundma, aga kui 1 ikka mänguliselt jõhkralt ebaviisakas ( iseasi , kui ei oskaks) teiste mängijate suhtes, siis tuleb midagi ette võtta , konkreetse mänguviisi puhul. Nii, et Alqa- vaata ette! Kui nii veel teed, siis hakkame allkirju koguma! :)
Minul on ebaviisakusest teistsugune arusaam, kui rabapalmil.
Ajaga kaotus või loobumisvõidu andmine ei ole minu arvates sugugi ebaviisakas. Võit ja kaotus kuuluvad mängu juurde.
Antud probleemi lahendamiseks on mitu varianti:
1. Anda kaardimängudes loobumisvõidu puhul 0-75 või 0-67 praeguse 0-60 asemel.
2. Mitte näidata kasutajale turniiri kestel turniiri edetabelit (päris-kaarditurniiridel on ju sarnane olukord). Kasutaja teab küll enda täpset tulemust, aga mitte oma kohta. Tegelikult on praegune turniiritabel niikuinii üsna segane ja vajaks ülevaatlikumaks tegemist.
Ajaga kaotus või loobumisvõidu andmine ei ole minu arvates sugugi ebaviisakas. Võit ja kaotus kuuluvad mängu juurde.
Antud probleemi lahendamiseks on mitu varianti:
1. Anda kaardimängudes loobumisvõidu puhul 0-75 või 0-67 praeguse 0-60 asemel.
2. Mitte näidata kasutajale turniiri kestel turniiri edetabelit (päris-kaarditurniiridel on ju sarnane olukord). Kasutaja teab küll enda täpset tulemust, aga mitte oma kohta. Tegelikult on praegune turniiritabel niikuinii üsna segane ja vajaks ülevaatlikumaks tegemist.