Muide, sellise asja lahendaks väga lihtsalt ära selline idee:
Konkreetse jaotuse tulemust võiks näidata alles pärast seda kui kõik lauad on lõpetanud, siis pole ju aimugi, et kas keegi tegi veel sama tulemuse või mitte ja pole põhjust lauast lahkuda (arvad, et ise tegid väga halvasti, kõige halvemini, aga saad hoopis 100)
Sasku turniiril käimata jätmine
Loetud 106 kasutaja poolt
/ Mitte näidata kasutajale turniiri kestel turniiri edetabelit (päris-kaarditurniiridel on ju sarnane olukord). Kasutaja teab küll enda täpset tulemust, aga mitte oma kohta. Tegelikult on praegune turniiritabel niikuinii üsna segane ja vajaks ülevaatlikumaks tegemist/
Ei ütle, et Alqa vahel seda varianti ( et vaatab tabelit ja selle põhjal otsustab) ei kasuta oma loobumise põhjendamise aluseks, kuid enamus kordi käib asi lihtsalt põhimõtteliselt nii: kui ise ei saa, siis teistele ka ei anna ja see On Ebaviisakas. Jooksva tabeli allotsas olles käitub pea 100 % nii ja tabeli näitamisel või mittenäitamisel poleks tema puhul tähtsust, sest ta teab nagunii, kus ta ise asetseb! Vot kaardimängude live-turniiride puhul ei mäleta enam ( viimati mängisin bridži u. 1993-4) täpselt, kuidas oli, aga male-, kabe- turniiridel on taktika valikul tabeli jälgimisel oluline osa, eriti Šveitsi-süsteemi turniiridel.
Turniiride (kaardimängudes, siin) ajal olen öelnud Alqale, et mina saan aru tema taotlusest küll, aga paljud ei saa ja eriti siis, kui sõnadega veel ülbitseda ka. Isiklikult mina muidugi ei usu, et AlQaholic on ebaviisakas inimene , aga paljudele kasutajatele jätab tema käitumine kaardimänguturniiridel sellise mulje!
Ei ütle, et Alqa vahel seda varianti ( et vaatab tabelit ja selle põhjal otsustab) ei kasuta oma loobumise põhjendamise aluseks, kuid enamus kordi käib asi lihtsalt põhimõtteliselt nii: kui ise ei saa, siis teistele ka ei anna ja see On Ebaviisakas. Jooksva tabeli allotsas olles käitub pea 100 % nii ja tabeli näitamisel või mittenäitamisel poleks tema puhul tähtsust, sest ta teab nagunii, kus ta ise asetseb! Vot kaardimängude live-turniiride puhul ei mäleta enam ( viimati mängisin bridži u. 1993-4) täpselt, kuidas oli, aga male-, kabe- turniiridel on taktika valikul tabeli jälgimisel oluline osa, eriti Šveitsi-süsteemi turniiridel.
Turniiride (kaardimängudes, siin) ajal olen öelnud Alqale, et mina saan aru tema taotlusest küll, aga paljud ei saa ja eriti siis, kui sõnadega veel ülbitseda ka. Isiklikult mina muidugi ei usu, et AlQaholic on ebaviisakas inimene , aga paljudele kasutajatele jätab tema käitumine kaardimänguturniiridel sellise mulje!
Turniiritabel peab olema nähtav, sest selle järgi saab valida mängutaktika - Šveitsi süsteemi maleturniiridel saab selle alusel teha endale vajalikud järeldused kuidas selles voorus mängida ning ka saskus saab kaotamisega valida endale järgmiseks vooruks sobivaid vastaseid
[i]postitas Mets58[/i]
Turniiritabel peab olema nähtav, sest selle järgi saab valida mängutaktika - Šveitsi süsteemi maleturniiridel saab selle alusel teha endale vajalikud järeldused kuidas selles voorus mängida ning ka saskus saab kaotamisega valida endale järgmiseks vooruks sobivaid vastaseid
No täpselt, seda ma räägingi, siin mängides peaks olema muidugi väike nüanss: konkreetse vooru tabel " ilmub" nähtavale. alles siis, kui selle vooru viimane mäng lõppeb!! Siis poleks n.ö mõtet ka venitada, et vvadata, mis teistes laudades tehti..." Perasüüdlasest" ,Alqast, rääkides, tunnistas tema, et kui lahkuja saaks miinuseid, alles siis ta muudaks taktikat, sest muidu annaks ta pigem ikka 75 kui 100 vastastele. Vaadake mu eelmise postituse idee uuesti üle, tundub hea; proportsioonide osas annab ju üle rääkida...
Sasku turniirid on mõtetud ja kui keegi siin halab millegi pärast siis ta ei ole päris ning see on tema isiklik probleem. Rabapalm sucks!
[i]postitas Viinanina[/i]
Sasku turniirid on mõtetud ja kui keegi siin halab millegi pärast siis ta ei ole päris ning see on tema isiklik probleem. Rabapalm sucks!
Lihtsalt lambist siin mölised, ilma asju läbi lugemata. Vot see on jama, kui 1-2 meest suudavad süsteemi halle alasid ära kasutada, ebaviisakad olla ja teistel mängurõõmu ära võtta. Kui midagi Viinanina-sugusel öelda, siis paluks koos põhjendustega, muidu lihtsalt nii sama ajulage lahmimine, mis ei sobi siia saidile.