Turniiri korraldaja õigused
Loetud 112 kasutaja poolt
Korraldajal võiks olla õigus eemaldada turniirilt mängija kes meelega mitte väljamängimisel katkestab mängu,nimetatdes seda taktikaks.(naeruväärne-eks nii mõnigi saab aru kellest jutt.)
aus oleks nii et korraldaja ei peaks ise krediiti panema nagunii järgmine kord pean 5 krediiti välja köhima
või siis nii et tasulisi turniiride korraldajad ei pea krediiti maksma kui tuleb 4 mängijat ei ole võimalik ka isegi siis oma krediiti tagasi saada kui võidan
Kamby, loe õiget teemat - tasuliste turniiride korraldamine on tasuta. Korralda kasvõi 10 tk. Päevas.
[i]postitas kamby[/i]
kui tuleb 4 mängijat ei ole võimalik ka isegi siis oma krediiti tagasi saada kui võidan
kui tuleb 4 mängijat ei ole võimalik ka isegi siis oma krediiti tagasi saada kui võidan
Kui turniir toimub nelja mängijaga ja võidad turniiri, saad kahekordselt krediiti tagasi.
olen nõus täiega! mõne osaleja tuleb kohe turnast elimineerida
[i]postitas alefim[/i]
Tee kinnine turniir ja saad valida mängijaid, maksab ainult 5 krediiti. Mõne vea või lihtsalt emotsiooni põhjal poleks õige välja visata ; pokkeri lives antakse raskemate vigade eest, näiteks, ajaline disklaff jne jne. Lihtsalt võik olla lisafunktsioonina siin märkmik, kuhu saad enda jaoks nagu koostada musta nimekirja, selliseid on paljudel saitidel ja annaks ka siduda individuallmängude lauaga, näiteks, et see, kes sinu n.ö mustas nimekirjas, ei pääseks sinu mänge vaatama...
Kuna ei ole vip hetkel ja teen turniiri,aga osalejaid kokku ei tule,siis olen ka 5 krediidist ilma.Vot see on küll täielik jama.Olen nii kaotanud paar korda.Võiks ju olla ,et kui turnat käima ei saa siis ei lähe ka krediiti maha.
Meikop
Sooviks kommentaari või lahendust "!!
Sooviks kommentaari või lahendust "!!
[i]postitas bacco[/i]
Kuna ei ole vip hetkel ja teen turniiri,aga osalejaid kokku ei tule,siis olen ka 5 krediidist ilma.Vot see on küll täielik jama.Olen nii kaotanud paar korda.Võiks ju olla ,et kui turnat käima ei saa siis ei lähe ka krediiti maha.
kuna mängijatele piirangud seatud siis see on kuradi...... sama jama ka kui oled vip teen teise turniiri samas mängus osalejaid pole ja oblaa krediit niisama läinud
ja sooviks sellele kommentaari!!