blufar ainult küsis, ärge nüüd teda solvama hakka. Küsimus on minumeelest täiesti aus. Üldjuhul tõesti juhatuse liikmed, omanikud ei osale analoogsetes võistlustel. Võrdlus saab täitsa tuua kasiinoga. Seal töötajatel minu teada keelatud ka konkureerivates asutustes viibimine (võin eksida) Saab ju viisakalt vastata ja seletada, mitte hakata isikut kaudset solvama, et ta ainult 4 freerollil mänginud ja et kus nüüd poisil on mure. Vahet pole mitmel freerollil ta osalenud, kasvõi 1 või kuni 100, sama küsimus võib tekkida kõikidel. Suru vahepeal oma eneseuhkus alla ja suhtle enda klientidega viisakalt. Olgem ausad seda sulle juba korduvalt öeldud, kuid aru ei paista saavat. Pole vaja koguaeg isiklikuks minna.
Eks kui sa nüüd vastad siis jäta minu ajalugu ja mitte VIP olemine ja mitte freerollidel osalemine välja. Jah, ma ei ole VIP isegi mitte 1 päev siin olnud, JAH, ma ropendan (viimasel ajal vähem), JAH ma pole ühelgi nendel freerollidel osalenud. Aga see ei tähenda, et ma asjadest aru ei saa.
Siinkohal palun vabandust kõikidelt kellega olen ropendanud. Mina vabandan. Kahjuks pean tõdema, et 100% tõenäosusega tuleb ka tulevikus mu ropendamisi ette. Selline see Kasiinopoju juba on. Mina olen klient, halb klient, seega võin eksida, aga juhatuse liikmena/omanikuna oma klientide solvamine ... no see on küll NO NO NO.
Vint.ee VIP Freeroll koos Meikopiga
Loetud 185 kasutaja poolt
No... Ma tegin selle portaali, et siin ise mängida. Kui ma nüüd enam mängida ei tohi, siis panen ta kinni. Mis ta ikka siin tiksub...
ära nüüd hakka jälle hirmutama .teame et sa seda kinni ei pane,,,eriti veel nüüd.kui pankrotti läheks siis küll aga see on siin ka välistatud.midagi ikka tiksub-laenasin selle tiksub meikopilt..paljud vipid lahkuvad aga pole hullu tulevad uued paremad rahakamad kell pole kahju ka 10 euri välja käia...
üks asi meikop .mulle ei meeldi et räägid kogu rahvale kui palju ma olen siin kulutanud jne.seda ei pea küll kogu vindi rahvas teadma palju mina kulutan siin .see pole ju küll kellegi asi.nii isiklikuks ka ei saa minna.või seda et räägid mitmes freerollis blufar on osalenud.no kui tahad tee tabel siis et kõik näeksid huvi pärast mitmes friirollis keegi osalenud on?
Meikop kirjutas:
No... Ma tegin selle portaali, et siin ise mängida. Kui ma nüüd enam mängida ei tohi, siis panen ta kinni. Mis ta ikka siin tiksub...
Suur saal kõrval on 113 Vint.ee toetajat. Kas sa tahad neid nüüd petta?
Suur saal kõrval on 113 Vint.ee toetajat. Kas sa tahad neid nüüd petta?
Kas see on halb või hea , et ma oma privileege olen nii palju/vähe kasutanud? Või olen vähe maksnud privileegide eest?
Ise ma ei oskagi vastata Meikopi kommentaarile ( blufar on sellel aastal juba 4-l freerollil osalenud)
Meikop sa võiksid neid laike ka lugeda kokku , vist ei ole ainult minu MURE.
Kui olen JUBA 4-l freerollil osalenud , kas rohkem enam ei võigi?
Ise ma ei oskagi vastata Meikopi kommentaarile ( blufar on sellel aastal juba 4-l freerollil osalenud)
Meikop sa võiksid neid laike ka lugeda kokku , vist ei ole ainult minu MURE.
Kui olen JUBA 4-l freerollil osalenud , kas rohkem enam ei võigi?
[i]postitas blufar[/i]
VIP Freeroll turniirid on auhindadega. Paljud VIP-id käivad seal mängimas , et võita krediiti. Olen arusaamisel , et sellel juhul ei peaks Meikop osa võtma, kuna Ta on saidi omanik ja saab tasu selle eest. Ka on võimalus Meikopil vastase kaarte näha kuna ise programmeerib.(kas ta kasutab seda , ma ei väida ega ka ei tea , aga võimalus on olemas) Miks peaks ta siis veel krediiti endale teenima? Tema võidu asemel võiks mõni VIP võita need mõned krediidid, kes on ise panustanud vipindusse. Paljudes loteriides ja ka kasiinodes on reegel , et enda töötajad ei või neist osa võtta.Kuidas siis Vint. ee-s on selline asi lubatud?
Meikop võiks mängida ainult oma lõbuks , ilma mingisuguse arvestuseta.
VIP Freeroll turniirid on auhindadega. Paljud VIP-id käivad seal mängimas , et võita krediiti. Olen arusaamisel , et sellel juhul ei peaks Meikop osa võtma, kuna Ta on saidi omanik ja saab tasu selle eest. Ka on võimalus Meikopil vastase kaarte näha kuna ise programmeerib.(kas ta kasutab seda , ma ei väida ega ka ei tea , aga võimalus on olemas) Miks peaks ta siis veel krediiti endale teenima? Tema võidu asemel võiks mõni VIP võita need mõned krediidid, kes on ise panustanud vipindusse. Paljudes loteriides ja ka kasiinodes on reegel , et enda töötajad ei või neist osa võtta.Kuidas siis Vint. ee-s on selline asi lubatud?
Meikop võiks mängida ainult oma lõbuks , ilma mingisuguse arvestuseta.
õhkkond on siin viimasel ajal millegipärast väga närviliseks muutunud
1) Räägitakse, et vastan kasutajatele isiklikul pinnal. Ludedes selle foorumi postituse pealkirja, näen seal ühe vint.ee kasutaja nime. Kas see ei ole isiklik? Isiklikule rünnakule vastan isiklikult, ei tee sellega kellelegi liiga.
2) Vint.ee toetajad on aidanud seda portaali 10 aastat käimas hoida, toetajate arv (ja ma ei räägi VIP kasutajatest) on viimastel aastatel langenud. Minu südametunnistus jääb puhtaks kui ma selle projekti ühel päeval otsustan lõpetada.
3) Kamby - ma ei ole avalikustanud, kui palju täpselt sa siin VIP staatust oled ostnud. Kui palju ma sinu eritellimusel olen vindis asju ümber teinud? Päris mitu korda. Ja blufari freerollidel osalemine on avalik info nagunii. Õppige turniiri otsingut kasutama.
4) Õhkkond on närviline kuna kaardimängijatele kehtestati piirangud, see kõik on arusaadav. Vast rahuneb varsti maha.
5) Hästi, osalen freerollidel aprilli lõpuni, maist mind enam seal ei näe.
2) Vint.ee toetajad on aidanud seda portaali 10 aastat käimas hoida, toetajate arv (ja ma ei räägi VIP kasutajatest) on viimastel aastatel langenud. Minu südametunnistus jääb puhtaks kui ma selle projekti ühel päeval otsustan lõpetada.
3) Kamby - ma ei ole avalikustanud, kui palju täpselt sa siin VIP staatust oled ostnud. Kui palju ma sinu eritellimusel olen vindis asju ümber teinud? Päris mitu korda. Ja blufari freerollidel osalemine on avalik info nagunii. Õppige turniiri otsingut kasutama.
4) Õhkkond on närviline kuna kaardimängijatele kehtestati piirangud, see kõik on arusaadav. Vast rahuneb varsti maha.
[/quote]
osale ikka edasi mis sa põed :D