[i]postitas Nurme[/i]
Raba,
vikipeediat võib toimetada ju igaüks. See pole selline allikas, mida tsiteerida kannataks. Ülikoolides ei võeta seda allikat eriti tõsiselt.
Raba,
vikipeediat võib toimetada ju igaüks. See pole selline allikas, mida tsiteerida kannataks. Ülikoolides ei võeta seda allikat eriti tõsiselt.
Kui sa minu postitusi üldse viitsid lugeda, siis peaksid ju sellest aru saama, et ironiseerisin ülalpool vikipeedia, kui allika kohta ja seda ka ka nüüd. Ei pane lihtsalt lambist ja esmase emotsiooni pealt teksti. Saskureeglite kohta ju polegi mingit n.ö ametlikku allikat ( kui muidugi mitte arvestada sind ja sinu mehe kursavendi :p ) ja pole ühtset reeglistikku, seetõttu tegelemegi siin nagu seaduseloomega ja selge, et selliseid reegleid, seadusi polegi, mis kõiki rahuldaks. Demokraatia peamiseks nõrkuseks peetaksegi lõputuid vaidlusi, mõne asja võiks kohe ära teha. Minu sõnavõtud ja ettepanekud on lähtunud eeldusest , et siinse saidi liikmed viitsivad mõelda ( ka kaasa mõelda) ja et mängudes oleks õnne osakaal väiksem. Praeguse teema juures ju sisulist arutelu pole olnudki.
Näiteks, Nurme, pole sa mitte midagi vastanud minu poolt pakutud üleküla karvase võimaliku üldise näidisjaotuse kohta, pigem räägid kõrgest lennukusest.