Tere,
Vindis on kasutajaid, kes on mingis mängus reitingu kõrgeks mänginud ning seejärel enam reitinguarvestusega ei mängi.
Kas peaks neid ikkagi mängima motiveerima?
Ettepanek järgmine: Kui kasutaja pole 2 nädalat reitinguarvestusega mänginud, hakkab reiting langema (näit. 5 punkti ööpäevas). Kasutajale saadetakse emailile (kui email on lubatud) ka teade, et reiting hakkab langema.
Reiting langeb seni kuni kasutaja jälle mõne reitinguarvestusega mängu teeb või reiting algväärtuseni (1400) jõuab. Näide: Kui kasutaja reiting on 2400 siis langeb see 1400-ni 200 päevaga.
See motiveeriks selliseid kasutajaid vähemalt kahe nädala tagant ühe mängu tegema.
Ettepanek: mitteaktiivsetel kasutajatel hakkab reiting vähenema
Loetud 184 kasutaja poolt
mul tuleb 2 kuuks haiglasse minna ja minu reiting väheneb....see on ju täielik jama...
Ma nüüd ei tea kui tihti vint.ee kasutajad haiglasse satuvad nii, et neil pole võimalik nutitelefoniga seal mängida. Üks kasutaja kord aastas?
mis iganes kui ka 3 nädalaks puhkusele lähen arvad et pean siis vindis mängima,,,,tere tali,,,nüüd kipud küll liiale minema.see on minu arust ajaviide aga sina kaudselt mõttes sunnid mängima.et pead mängima kui punkte kaotada ei taha..üritad tuua kõikile uue kohustuse et peate mängima...
Võib arutleda siis selle kahe nädala üle - ehk oleks parem 1 kuu?
FlyORDie mängudes läheb 1 punkt ööpäevas juba aastaid ja keegi ei pahanda.
Meikop kas sa tahad kõiki mängusõltlaseks teha?
1 mäng kahe nädala / kuu jooksul erilise sõltlase tunnust välja ei anna.
Minule see asi ei meeldi. Osad kasutajad mängivad üks kuu võibolla ühte mängu, teine kuu teist, sundida peale et peaks igas mängus paari nädala jooksul vähemalt ühe mängu tegema on idiootsus. Ma vahepeal olen puhkusel 1 kuu, siis ei saa rahulikult puhata ka. See aeg peaks olema tunduvalt pikem, mingi 2-3 kuud vähemalt. Enne seda ei tohiks midagi juhtuda.
Kas sul on statistika mitu % kasutajatest on nutitelefoniga kasvõi 1 mängu siin mänginud? Mina pole näiteks ühtegi mängu nutitelefoniga mänginud ja suure tõenäosega ei mängi ka.
[i]postitas Meikop[/i]
Ma nüüd ei tea kui tihti vint.ee kasutajad haiglasse satuvad nii, et neil pole võimalik nutitelefoniga seal mängida. Üks kasutaja kord aastas?