Ettepanek: mitteaktiivsetel kasutajatel hakkab reiting vähenema

Loetud 184 kasutaja poolt

blufar 2016-05-27T12:36:11+03:00
[i]postitas Meikop[/i]
Liidia on hea näide - tuli meile appi, sisestas ristsõnade küsimusi ja nüüd saab üle aasta VIP olla, selle eest sentigi maksmata.

Kõik on kinni tahtmises ja suhtumises!

Suhtun asja tõsiselt , ostan aastast aastasse VIP staatuse aga mängida pole viimaselajal kellegagi. Teen neljase laua ja võin pool päeva oodata, millas keegi mängu tuleb või kui saab tulla.Üleüldse on Vint.ee palju muutunud. Kuus aastat tagasi kui ma potsatasin siia mängima , siis oli vahfa, ka rahvas oli positiivsem. Sai palju tunde siin mängitud. Aga nüüd hea kui vahel pool tundigi saab mängida.Siis kui vinti tuli VIP staatus siis ei jõudnud nii palju lauda tehagi, mängijaid ja mängida tahtjaid oli palju. Nüüd on mänguruum rahvast täis aga laudasid pole, või siis üks laud. Alati pole ka aega tuhandet ja bismarcki mängida , mängud pikad. Nii et see raha tagaajamine oli vale samm. Turniiridest ka ei taha enam osa võtta, kuna see reitingu arvestamise süsteem on täiega jama. Võidad mängu saad miinuseid , kaotad mängu saad 100 plussi. Kus siin loogika?
Nii et aitähh mulle , et toetan ikka ja jälle Vint.ee-d
dotsent 2016-05-27T12:55:43+03:00
Kõlab nii,et sunnitakse lausa mängima,kuigi enam reitingu tegelane ei tahaks:)Aga eks igas mängus ole neid,kes oma värve ja edetabeleid taga ajavad,selle asemel,et lihtsalt mängida.Langetage jah :DDDDDD
dotsent 2016-05-27T13:05:01+03:00
[i]postitas dotsent[/i]
Kõlab nii,et sunnitakse lausa mängima,kuigi enam reitingu tegelane ei tahaks:)Aga eks igas mängus ole neid,kes oma värve ja edetabeleid taga ajavad,selle asemel,et lihtsalt mängida.Langetage jah :DDDDDD

Ja samas,mida su reitingud ja turniirivõidud annavad siin sulle.Peale selle,et real kuskil positsioonil oled ja kõik.Ego teeb heaks,ei muud :) Sa Meikop pane 1 rändkarikas vahele ja hakatakse end ribadeks rebima :D
Adnirante 2016-05-27T13:11:21+03:00
Ma arvan ka, et see raha tagaajamine oli vale samm. Rahvas solvunud, mängitakse vähem. Ehk oleks aeg viga tunnistada ja üritada seda parandada. Ajaloost palju näiteid kui õigel ajal vea tunnistamine ja selle parandamine on pikas persektiivis andnud häid tulemusi.
dotsent 2016-05-27T13:24:34+03:00
Olen selle 3 mängu päevas süsteemiga kohanenud,ega rohkem ei kipugi enam,aga tehke nii,et uus päev hakkab uue kuupäeva ja kell 00.ga.Tahaks ehk 1 mängu kell 10.00 teha,2 ehk päeval,3 ehk õhtul.Hetkel nii,et kui eelmine päev oled järjest 3 mängu nt.saskut tagunud õhtul,siis saad uuepäeva omad ka õhtul alles.Paras jama süsteem.
MeikopVint.ee asutaja 2016-05-27T14:13:22+03:00
[i]postitas Adnirante[/i]
Ehk oleks aeg viga tunnistada ja üritada seda parandada. Ajaloost palju näiteid kui õigel ajal vea tunnistamine ja selle parandamine on pikas persektiivis andnud häid tulemusi.

Õnneks läheb meil neli korda paremini kui aasta tagasi mais.
Väljas ilmad ilusad, rahvas ei istu arvuti taga. Küll teeme aasta lõpus kokkuvõtted. Miskipärast arvan, et isegi nende piirangutega tõuseb vint.ee kasutatavus aasta lõikes võrreldes eelmise aastaga.

Tänud muret tundmast.

PS! Ma võtan vindist enne kõik kaardimängud üldse maha enne kui need tagasi tasuta kättesaadavaks teen.
Adnirante 2016-05-27T15:27:40+03:00
Kui teil läheb 4 korda paremini siis ma ei mõista miks kasutajad häält siin tõstavad, et mängida ei saa. Õnneks ma kaardimänge eriti ei mängi, mind see eriti ei mõjuta, aga kui 4 korda paremini läheb siis minu austus. Oled teinud õiged otsused tundub ja kõik need kasutajad kes virisevad on lihtsalt kadedad.

[i]postitas Meikop[/i]
[quote][i]postitas Adnirante[/i]
Ehk oleks aeg viga tunnistada ja üritada seda parandada. Ajaloost palju näiteid kui õigel ajal vea tunnistamine ja selle parandamine on pikas persektiivis andnud häid tulemusi.
[/quote]

Väljas ilmad ilusad, rahvas ei istu arvuti taga. Küll teeme aasta lõpus kokkuvõtted. Miskipärast arvan, et isegi nende piirangutega tõuseb vint.ee kasutatavus aasta lõikes võrreldes eelmise aastaga.

Tänud muret tundmast.

PS! Ma võtan vindist enne kõik kaardimängud üldse maha enne kui need tagasi tasuta kättesaadavaks teen.

Adnirante 2016-05-27T15:29:40+03:00
Standard Meikopi suhtumine :D . Kui midagi ei meeldi siis käi p....

[i]postitas Meikop[/i]

Ruut 2016-05-27T16:06:40+03:00
[i]postitas Meikop[/i]
[quote][i]postitas Adnirante[/i]
[/quote]

Tänud muret tundmast.

Õige Meikop, Sa oled tõeline, ehtne Eestlane nii oma olemuselt kui mõtlemiselt! Lahuta mõttemänguportaal hasartmänguportaalist ja rahvas hakkab jälle mõttemänge mängima nii nagu oli see aastaid tagasi. Kui selle teostad hakkan ka vipiks tagsi!
uduputukas 2016-05-27T18:57:16+03:00

Õige Meikop, Sa oled tõeline, ehtne Eestlane nii oma olemuselt kui mõtlemiselt! Lahuta mõttemänguportaal hasartmänguportaalist ja rahvas hakkab jälle mõttemänge mängima nii nagu oli see aastaid tagasi. Kui selle teostad hakkan ka vipiks tagsi!
[/quote]
Hasartmängul on spetsiifiline majanduslik definitsioon, mis viitab rahalise või varalise panuse tegemisele. Toimuvad ka kabes sellised

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele