Ettepanek: mitteaktiivsetel kasutajatel hakkab reiting vähenema
Loetud 184 kasutaja poolt
VIP-id võiks kolmeks kuuks kollektiivse suvepuhkuse võtta :)
Võiks olla ka vastupidi - nendel, kes on oma reitingu "mutta" mänginud ja seejärel enam reitinguarvestusega ei mängi, võiks reiting hakata ise tõusma. Ja nendel, kes muudkui mängivad, aga kelle reiting seisab paigal, võiks reiting hakata ise kõikuma, et põnevam oleks.
Ma arvan, et see reiting ei ole nüüüd nii eluliselt oluline ka, et kui nt puhkusel olles ei mängi ja päevas mõni punkt sellega ära kaob..
Males,kabes taheti minu arust lives teha kunagi nii, et kui, näiteks, 2 aasta jooksul ei mängi ühelgi turniiril , siis kuigipalju reiting väheneb. Minu reiting küll ( lives) pole muutunud, kuigi pole teab, mis ajast ametlikel, reitinguarvestusse minevatel turniiridel osalenud. Nõukaajal käis jutt, et 2 aasta jooksul , kui ei mängi, kukub 1 järk, võib-olla kuskil rakendati ka , Eestis ühtegi juhtumit pole kuulnud...
Siin eriti mõtet pole, piisab sellestki, et reiting ei ole lihtsalt aktiivne, kui teatud aja ei mängi.. Mõttesportlaste edetabelis , näiteks, kehtib ( vist?) , et kui liiga passivne oled , siis edetabaelis ei figureeri. Igas mänguviisis peaks see "halliks" minemine olema erineva tähtajaga. Males-kabes pakuks nii, et kui aasta otsa ei mängi , siis reiting jääb alles, aga edetabelis n.ö varjus; tuled teed mõne partii , siis taastub vms
Siin eriti mõtet pole, piisab sellestki, et reiting ei ole lihtsalt aktiivne, kui teatud aja ei mängi.. Mõttesportlaste edetabelis , näiteks, kehtib ( vist?) , et kui liiga passivne oled , siis edetabaelis ei figureeri. Igas mänguviisis peaks see "halliks" minemine olema erineva tähtajaga. Males-kabes pakuks nii, et kui aasta otsa ei mängi , siis reiting jääb alles, aga edetabelis n.ö varjus; tuled teed mõne partii , siis taastub vms
No kuulge, sel pole mingit vahet. Kas reiting on kõrge, madal, keskmine...kas see hakkab langema kui ma ei mängi või mitte:)
Sel pole mingit tähtsust.
Olen mõnda aega eemal olnud ja neil punktidel pole absoluutselt tähtsust:) Elus on palju muud ilusamat kui reitingupunktid:) ja nende muutus.
Sel pole mingit tähtsust.
Olen mõnda aega eemal olnud ja neil punktidel pole absoluutselt tähtsust:) Elus on palju muud ilusamat kui reitingupunktid:) ja nende muutus.
see on ajaviide mitte kohustus oma asi kas mängin või ei kuid reiti pole kellegil õigust ei suurehdada ega vähendada.kui lahkungi mingiks ajaks ja mul saskus 1100 punni näiteks ja kui tagasi tulen peab mul sama 1100 ees olema..kui reitingud hakkavad ise lambist muutuma siis pole asjal üldse mõtet ...siis kaotage parem reiting üldse ära ja vaatame palju siis mängijaid alles jääb...olen ka nõus et reiting pole nüüd nii tähtis.aga väike adrenaliiini laks ikka kulub ära .mõelge nüüd seda kui reiting ära kaob palju siis mänge lõpuni saab m'ängida.kõva sõna oleks kui 30 prossu mänge mängitakse lõpuni aga ka selles ma julgeks kahelda..
tuleks ikkagi -550 punkti teha, igatahes sõeluks veidi ja oleks põnevam
Minule sobib kõige sarnasem reiting parimate mängijatega, kellega on meeldiv mängida ja kes tekitavad meeldiva mängujärgse meeleolu. Halb mängu meeleolu võks oma värvi küll sada.
[i]postitas Llepatriinu[/i]
Ma arvan, et see reiting ei ole nüüüd nii eluliselt oluline ka, et kui nt puhkusel olles ei mängi ja päevas mõni punkt sellega ära kaob..
jutt on sadades!Ma arvan, et see reiting ei ole nüüüd nii eluliselt oluline ka, et kui nt puhkusel olles ei mängi ja päevas mõni punkt sellega ära kaob..
Mäletan, et isa rääkis kui ta 2 nädalat jättis mängu vahele hakkas mänguosavus langema.Olen ka ise seda täheldanud.
Igati normaalne ettepanek ongi kui kasutaja ei ole mõndaaega mänginud siis ta reitingut kahandada.Siis on ka arusaadavam mis tasemel mänguvastane on. Aga kui kasutaja on vahepeal mujal hoogsalt harjutanud siis saabki Vindis ennast jälle tõestada ja on enam kui kindel, et mõne mänguga on reiting tagasi ning üllatus momendi arvel kõrgemgi veel.Ei peaks suhtuma Vinti kui panka kus punktid kindlalt tallel on, reitingut tuleb pidevalt uuendada siis on õiglasem ja selgem ülevaade.
Igati normaalne ettepanek ongi kui kasutaja ei ole mõndaaega mänginud siis ta reitingut kahandada.Siis on ka arusaadavam mis tasemel mänguvastane on. Aga kui kasutaja on vahepeal mujal hoogsalt harjutanud siis saabki Vindis ennast jälle tõestada ja on enam kui kindel, et mõne mänguga on reiting tagasi ning üllatus momendi arvel kõrgemgi veel.Ei peaks suhtuma Vinti kui panka kus punktid kindlalt tallel on, reitingut tuleb pidevalt uuendada siis on õiglasem ja selgem ülevaade.