Mul sõbra vanaisa rääkis, et kui 2 nädalat ei joonud, hakkasid käed värisema. Ise seda täheldanud ei ole, samas nii pikka vahet pole pidanud ka.
Kasutaja reitingu kahanemise võiks siis siduda 6 kuu euriboriga, siis on süsteem läbipaistev. Pakuks, et reiting võiks väheneda alates kolmandast mänguvabast nädalast kiirusega 4,3 % + euribor päeva kohta. Kes on vahepeal hoogsalt harjutanud, saab taotleda eelnimetatud protsendimäära vähendamist, kui esitab Meikopile tõendid oma harjutuskordade ja vastaste tugevuse kohta.
Ja hyperboolile - tänase maailma finantssüsteemi eripärast tulenevalt ei ole enam ammu üheski pangas midagi "kindlalt tallel". Kes tahab finantsiliselt edukas olla, jätke see meelde.
Ettepanek: mitteaktiivsetel kasutajatel hakkab reiting vähenema
Loetud 184 kasutaja poolt
Arvan, et ei ole siin midagi kolme nädalat vaja oodata, kohe 25 protsenti punktidest maha kui 2 nädalat ei ole mänginud ja edaspidi langeb reiting sujuvalt 30 punkti ööpäevas näiteks 1000 punktini. Haiguslehega teine teema.
Kui 2 nädalat ei mängi, siis tuleks reitingu vähenemise vältimiseks Reformierakonnale või juutidele raha annetada :)
kui sa kuu aega ei mängi, ei ole sind olemas, s.t reiting jääb n.ö varjatuks, tuled kapist välja, mängid mõned partiid- ja oled ree peal tagasi.. Muidugi saaks ju esitada iga reitingumuutuse taotluse riigikogule või valijameeste kogule ja sealt ooodata kinnitust u. pool aastat..
mis siin ikks nämmutada asi selge kui 2 nädalat ei mängi kaotad topi koha ja kogu lugu tuled tagasi mängid ja saad uuesti tagasi.ajate mingit riigikogust ja juutidest jne mingit lolli juttu.see ei puutu üldse asjasse.....
[i]postitas kamby[/i]
[quote][i]postitas Llepatriinu[/i]
Ma arvan, et see reiting ei ole nüüüd nii eluliselt oluline ka, et kui nt puhkusel olles ei mängi ja päevas mõni punkt sellega ära kaob..
[/quote] jutt on sadades!
[quote][i]postitas Llepatriinu[/i]
Ma arvan, et see reiting ei ole nüüüd nii eluliselt oluline ka, et kui nt puhkusel olles ei mängi ja päevas mõni punkt sellega ära kaob..
[/quote] jutt on sadades!
Kus sul siin sadades juttu oli?
Minu meelest oleks just äge see, et punkte ära kaotada. Mõni istubki siin ainult oma punktide otsas ja sellise jaoks oleks see päris karm kui mõnda aega ei mängi ja sellega punkte ära kaob.
5 puntkti peale 2 nädalat...kuii 2kuud eemal oled 61-14 45 viiega 225 punkti...sa ise oled kadunud nagunii siis käid nii harva jne ma mängin 4-5 tundi päevas vähemalt keskmiselt...sa mängi ise üles või alla poole palju tahad aga tee oma kontoga mis tahad,ma ei saa aru mis sul teiste kontodega asja on...kas tõesti nii kade oled? kui ei ole siis jäta teiste kontod ka rahule....
[i]postitas kamby[/i]
5 puntkti peale 2 nädalat...kuii 2kuud eemal oled 61-14 45 viiega 225 punkti...sa ise oled kadunud nagunii siis käid nii harva jne ma mängin 4-5 tundi päevas vähemalt keskmiselt...sa mängi ise üles või alla poole palju tahad aga tee oma kontoga mis tahad,ma ei saa aru mis sul teiste kontodega asja on...kas tõesti nii kade oled? kui ei ole siis jäta teiste kontod ka rahule....
Mina rääkisin mõni punkt PÄEVAS. Ma eisaa aru, miks sa nii tige oled, naist pole, kes sind rahustaks? :D
Ma avaldasin oma arvamust, mitte ei olnudki mul asja teiste kontole.
Ja sina oled veel eriline punktide hoidja, kui sellise teema peale nii tigedaks saad ja lahmima kukud.
Ma viin enne pikka pausi kõik oma reitingud alla 1400 - siis ei röövita minult mitte ühtegi punkti :)