Ettepanek: mitteaktiivsetel kasutajatel hakkab reiting vähenema

Loetud 184 kasutaja poolt

Mets58 2016-05-23T07:51:12+03:00
Kui ei mängi, siis võiks ka osa turniirivõite ära võtta :)
kämby 2016-05-23T09:35:38+03:00
lepatriinule meie avaldame oma arvamust mis me asjast arvame mina mängin 5 tundi päevas siin sina pole kahe nädala jooksul peale küünte muud midagi mänginud.sa praktiliselt ei käigi mängimas käid foorumis ainult targutamas.
Hob 2016-05-23T10:07:34+03:00
[i]postitas Meikop[/i]
Tere,

Vindis on kasutajaid, kes on mingis mängus reitingu kõrgeks mänginud ning seejärel enam reitinguarvestusega ei mängi.

Kas peaks neid ikkagi mängima motiveerima?

Ettepanek järgmine: Kui kasutaja pole 2 nädalat reitinguarvestusega mänginud, hakkab reiting langema (näit. 5 punkti ööpäevas). Kasutajale saadetakse emailile (kui email on lubatud) ka teade, et reiting hakkab langema.

Reiting langeb seni kuni kasutaja jälle mõne reitinguarvestusega mängu teeb või reiting algväärtuseni (1400) jõuab. Näide: Kui kasutaja reiting on 2400 siis langeb see 1400-ni 200 päevaga.

See motiveeriks selliseid kasutajaid vähemalt kahe nädala tagant ühe mängu tegema.

Hea mõte ja tundub õiglane.
Llepatriinu 2016-05-23T10:09:49+03:00
Kuule kamby hoia oma suu kinni. Mina käin targutamas, aga sina avaldad arvamust? Kus siin loogika on. Pole kuskil kirjas, et pead iga päev mängima vähemalt neli tundi, muidu sõna võtta ei tohi. See ei puutu küll sinusse palju mina siin mängimas käin või ei käi. Mul on su virisemisest juba kopp ees, küll ei sobi sulle see, küll too. Ja kui keegi teine ütleb midagi, mis ei ole sinu arvamusega kooskõlas, siis on see kohe kadedus või targutamine. Mind absoluutselt ei huvita, palju sa siin mängid või ei mängi, sa ei pea seda kogu aeg mainima.
Llepatriinu 2016-05-23T10:11:56+03:00
[i]postitas kamby[/i]
lepatriinule meie avaldame oma arvamust mis me asjast arvame mina mängin 5 tundi päevas siin sina pole kahe nädala jooksul peale küünte muud midagi mänginud.sa praktiliselt ei käigi mängimas käid foorumis ainult targutamas.

Aga tore muidugi, et sa mu tegutsemist siin sedasi lausa jälgid, et oskad öelda kui tihti ja mida ma mängin :)
kämby 2016-05-23T10:38:29+03:00
sina võid õelda et kõik virisevad ja mina virisen jne ütlesin ju küll palju paremini et ma ei virise ..nagu sina jälle 2 kordselt mainid...ei viitsi siin sinuga sõda pidada .parem mängime siin ...selleks ma ju siia tulingi....kui midagi õelda on siis ütle aga ei pea siin kommentaarides küll tühja juttu tegema priva ka selleks olemas.
Llepatriinu 2016-05-23T10:44:14+03:00
Ma ei olnud konkreetselt sulle midagi öelnudki, kui sa juba tembeldasid mind kadedaks selle peale, et ma julgesin arvamust avaldada.
Sellega olen nõus, et sõda ma siin pidama ei viitsi hakata, aga tühja koha pealt end ei tea kelleks ka nimetada ei lase.
Mets58 2016-05-23T11:17:53+03:00
Lepatriinul kevad käes - otsib vindist armastust :)
Llepatriinu 2016-05-23T12:11:59+03:00
Ikka otsin jah :D

Tegelikult võtaks nüüd selle teema kokku enda poolt. Ei viitsi siin rohkem jageleda. Teen oma viimase targutamise postituse ja siis sõdige siin edasi, ise võtan vajadusel popkorni ja vaatan pealt.

Kambyle - meil mõlemil on oma arusaam asjast. Sinul on arvamus, minul on arvamus. Seda Meikop tahtiski - arvamusi, aga ilma sõdimata ja kellelegi kõrri kargamiseta. Me ei peagi täpselt samamoodi asjast arvama, aga see ei tähenda, et kohe võiks teisele igasugu nimetusi anda, kes samamoodi ei arva. Me võime siin sõdida, jageleda, sõimata ja kasvõi teineteise majad põlema panna, aga ega see muuda siin tegelikult mitte midagi. Raiskab ainult meie aega. Kui vindi meeskond tahab ikka midagi muuta, siis nad muudavad nagunii.

Mina olen selle ettepaneku poolt ja muu jauramine Meikopit nagunii ei huvita.
Mets58 2016-05-23T19:50:04+03:00
Kas lepatriinul ka sellised tundlad - need rohkem kusiratsiku moodi

Lisa vastus

See funktsionaalsus on ainult verifitseeritud või VIP kasutajatele